The Wheel of Time [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 12.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 18.8%
  • Καλή

Votes: 5 31.3%
  • Μέτρια

Votes: 5 31.3%
  • Κακή

Votes: 1 6.3%

• Total voters
    16
WOFT-2b.jpg

Poster!
Νοέμβριος!

Θα γίνει χαμός φέτος! :cool:

Πολύ teenagίλα βλέπω στην "φωτογραφία" και σκηνοθεσία. Ας ελπίσουμε να είναι απλά το youtube. Από εκεί και πέρα, έλεος ρε παλικάρια. Ageless look, ρε παιδιά. Όχι όλες 40άρες. Δεν ξετρελάθηκα κιόλας με το trailer. Ίδωμεν.

Όχι ακριβώς. Ναι, υπάρχει ένας χαρακτήρας πάνω από όλους, αλλά πίστεψε με, είναι πολλοί περισσότεροι οι πρωταγωνιστές. Και έχουν όλοι μα όλοι δικές τους ιστορίες και πραγματικό πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία. Οπότε, κράτα μεγάλο καλάθι.

Το άρχισα το καλοκαίρι, έχω φτάσει στο 6ο Βιβλίο (Τόμοι 11 και 12 παρακαλώ) Είμαι sucker για sci fi και fantasy αλλά ρε παιδιά έχω μπουκώσει με το συγκεκριμένο. Μια ενδιαφέρουσα (αλλά χιλιοειπωμένη) διαμάχη καλού - κακού πολλοί ήρωες μια συγκεκριμένη περιοχή την οποία πηγαίνουν πάνω κάτω δέκα βιβλία τώρα και φλυαρία. Άπειρη φλυαρία - περιγράφει τι φοράει όχι μόνο ο ήρωας ή κάποιοι κεντρικοί ήρωες αλλά ο κάθε περαστικός φαντάρος. Κάθε δύο βιβλία νοιώθει την ανάγκη να ανακεφαλαιώσει τρώγοντας κάπου 100 σελίδες στην αρχή. Βαρέθηκα του θανάτου αλλά λόγω ψυχαναγκασμού θα το τελειώσω που θα μου πάει.

Βέβαια αυτό το σχόλιο αφορά τα (πολλά) βιβλία. Η σειρά είναι άλλο ανέκδοτο (υπάρχει οικονομία αφήγησης αναγκαστικά). Το Βράδυ θα ξέρω

Το άρχισα το καλοκαίρι, έχω φτάσει στο 6ο Βιβλίο (Τόμοι 11 και 12 παρακαλώ) Είμαι sucker για sci fi και fantasy αλλά ρε παιδιά έχω μπουκώσει με το συγκεκριμένο. Μια ενδιαφέρουσα (αλλά χιλιοειπωμένη) διαμάχη καλού - κακού πολλοί ήρωες μια συγκεκριμένη περιοχή την οποία πηγαίνουν πάνω κάτω δέκα βιβλία τώρα και φλυαρία. Άπειρη φλυαρία - περιγράφει τι φοράει όχι μόνο ο ήρωας ή κάποιοι κεντρικοί ήρωες αλλά ο κάθε περαστικός φαντάρος. Κάθε δύο βιβλία νοιώθει την ανάγκη να ανακεφαλαιώσει τρώγοντας κάπου 100 σελίδες στην αρχή. Βαρέθηκα του θανάτου αλλά λόγω ψυχαναγκασμού θα το τελειώσω που θα μου πάει.
Σαν κάποιος που έχει διαβάσει και τα 14 βιβλία 3 φορές, να πω ότι διαφωνώ. Ναι, μερικές φορές περιγράφει, αλλά όχι τόσο πολύ όσο λες. Και όταν διαβάζεις τόσα και μεγάλα βιβλία, πάντα χρειάζεται μια επανάληψη. Και σίγουρα, δεν είναι η κλασσική χιλιοειπωμένη μάχη καλού - κακού.
Φυσικά, στον καθένα κάνει διαφορετική εντύπωση, απλά δεν βλέπω πως σου κάνουν τόσο κακή εντύπωση. Το concept είναι πραγματικά διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο και την ίδια στιγμή, πολύ καλό.

Προφανώς παιδιά γούστα είναι αυτά, προσωπικά διάβασα τα 2 πρώτα βιβλία και το παράτησα μετά, δεν το βρήκα ενδιαφέροντα και δεν με κέρδισε ώστε να συνεχίσω στα επόμενα, αρκετά αργό σε πολλά σημεία και νιώθω και εγώ με την σειρά μου ότι φλυαρεί αρκετά μάλιστα. Αλλα όπως είπαμε περι ορέξεως!! Ας δούμε και την σειρά!!

Υ.Γ. Επίσης μου την έσπασε οι εκδόσεις Φανταστικός κόσμος που κόβει τα βιβλία στην μέση και τα πουλάει σαν 2 τόμους, θες ουσιαστικά να αγοράσεις για να ολοκληρώσεις την σειρά 28 βιβλία αν δεν κάνω λάθος από σχεδόν 20 ευρώ το ένα, κάπου 560 ευρώ!!! Ημαρτον!!

Last edited: