The Wheel of Time [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 12.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 18.8%
  • Καλή

Votes: 5 31.3%
  • Μέτρια

Votes: 5 31.3%
  • Κακή

Votes: 1 6.3%

• Total voters
    16
Η 2η σεζόν, για εμένα που δεν έχω ιδέα από τα βιβλία, είναι εξαιρετική. Ανώτερη της 1ης, με μπόλικο σασπένς και σκηνές δράσης, ανάπτυξη χαρακτήρων και ωραία κινηματογραφιση.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

• Like
Reactions: Kosh
Το ξεκίνησα εγώ τη 2η σεζόν, και συνεχίζει να αρέσει και να είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα. Υπόψιν το κρίνω σαν σειρά τηλεόρασης, και όχι με βάση τα βιβλία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Kosh
Eτοιμοι ?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Wheel of Time - Seasons 1 and 2 Recap | Prime Video​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Wheel of Time - Previously On Seasons 1 and 2 | Prime Video​

Prime Video

Πως καταστρέφεις ένα από τα καλύτερα series βιβλίων. Ευτυχώς, που υπάρχουν και αυτά και ξέρουμε τι γίνεται, και με πολύ καλύτερη υπόθεση και χαρακτήρες.

Πως καταστρέφεις ένα από τα καλύτερα series βιβλίων. Ευτυχώς, που υπάρχουν και αυτά και ξέρουμε τι γίνεται, και με πολύ καλύτερη υπόθεση και χαρακτήρες.
Το παράτησα στο πρώτο επεισόδιο, όταν είδα να ξεφτιλίζεται και μετά να πεθαίνει ένας χαρακτήρας που στα βιβλία, από το μέσο της σειράς και μετά παίζει σημαντικό ρόλο, ο πατέρας του Ματ. Απο τότε κατάλαβα ότι οι series runners δε σέβονται την πρώτη ύλη και θα την καταστρέψουν. Όπως και έγινε.

• Like
Reactions: pontios
Το παράτησα στο πρώτο επεισόδιο, όταν είδα να ξεφτιλίζεται και μετά να πεθαίνει ένας χαρακτήρας που στα βιβλία, από το μέσο της σειράς και μετά παίζει σημαντικό ρόλο, ο πατέρας του Ματ. Απο τότε κατάλαβα ότι οι series runners δε σέβονται την πρώτη ύλη και θα την καταστρέψουν. Όπως και έγινε.
Εδώ τους κάνανε όλους σεξομανείς, με αποτέλεσμα να χάνουμε παντελώς την ανάπτυξη τους ως χαρακτήρες, μέσω των περιπετειών τους. Για να μην μιλήσουμε για την τραγική επιλογή για πιο λόγο ο Perrin, μισεί πραγματικά το τσεκούρι και ζει τον απίστευτο έρωτα με την Faile. Το μισό έπος είναι η σχέση τους και εδώ μου τον είχαν παντρεμένο να σκοτώνει την έγκυο σύζυγο στο 1ο σχεδόν επεισόδιο? Που μέχρι να γνωρίσει την Faile, δεν ξέρει πως χρησιμοποιείς το πουλί σου?
Μιλάμε ότι έχουν κόψει, αλλάξει, ξευτελίσει, επικές στιγμές από τα βιβλία. Που θα σου σηκωνότανε η τρίχα να τις δεις στην οθόνη.

Για μας τους υπόλοιπους που δεν έχουμε διαβάσει σελίδα από τα βιβλία....μια χαρά ήταν η σειρά

δεν ειναι να βλεπεις σειρες συνεχεια της κοβουν καλα εκανα και βλεπω περισσοτερο κορεα κινα μια σεζον το πολυ δυο και τελος

• Like
Reactions: gkas1973
Απογοήτευση το γεγονός που κανσέλαραν τη σειρά, ειδικά αφήνοντας την έτσι με το τέλος του 3ου κύκλου.