The Wild Robot

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    8

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,717
Λιβαδειά
The-Wild-Robot-2024.jpg

Poster-EN | Poster-GR

Σκηνοθεσία: Κρις Σάντερς

Πρωταγωνιστούν: Κιθ Κόννορ, Πέντρο Πασκάλ, Μαρκ Χάμιλ, Μπιλ Νάι, , Λουπίτα Νιόνγκο, Κάθριν Ο' Χάρα

Διάρκεια ταινίας: 101' λεπτά

Σινεμά: 19 Σεπτεμβρίου 2024

Imdb

Υπόθεση:
"Μετά από ένα ναυάγιο, ένα έξυπνο ρομπότ που ονομάζεται Ρόζι είναι αποκλεισμένο σε ένα ακατοίκητο νησί.
Για να επιβιώσει στο σκληρό περιβάλλον, η Ρόζι δένεται με τα ζώα του νησιού και φροντίζει μια ορφανή χήνα."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το Ατίθασο Ρομπότ (The Wild Robot) | Official Trailer 1 (μεταγλ.)
Tanweer

Ξεκάθαρα μυνήματα για την νέα γενιά "αγαπάμε-προσέχουμε τη φύση , τα ζωάκια της κλπ" χρησιμοποιώντας την γλώσσα της νέας γενιάς; ηλεκτρονικό device.

The Wild Robot | Official Trailer 2
Universal Pictures

THE WILD ROBOT | Official Trailer 3
Universal Pictures

Διθυραμβικες κριτικες !!!

Kαταλαβαινεις οτι μια ταινια ειναι καλη οταν ο εφηβος αγριος γιος σου αυτοπειθεται να συνεχισει να την βλεπει αφου ειπε να δοκιμασει 5 λεπτα και δεν ξεκολλαει.

Καταλαβαινεις οτι μια ταινια ειναι παρα πολυ καλη οταν καταλαβαινεις οτι ανησυχεις μηπως και τελειωσει συντομα.

Καταλαβαινεις οτι μια ταινια ειναι εξαιρετικη οταν σε κανει και κλαις με το αγαπησιαρικο στορυ και τα κλισε και αναμενομενα συναισθηματα που βλεπεις οτι χτιζει και παρολα αυτα ακομα πυροδοτει μεσα σου πολυ εντονη συγκινηση

Καταλαβαινεις οτι μια ταινια ειναι αριστουργημα οταν ειναι ολα αυτα μαζι και παρολο που τελειωσε σκεφτεσαι ποτε να την ξαναδεις .

ΕΠΟΣ σε ολα τα επιπεδα

71MFUyA1-YL._AC_SL1500_.jpg

Ισως απο την εποχη του Wall - e εχουμε να δουμε τοσο δυνατο animation

Περίμενα περισσότερα.

Το βρήκα «παιδικό» (με την όχι καλή έννοια).

Παρά ταύτα το εικαστικό / τεχνικό κομμάτι ήταν καταπληκτικό (ίσως ότι καλύτερο έχω δει σε animation).

• Like
Reactions: takisot
περιμενα πολυ περισσοτερα.... ακριβως ετσι... παιδικο με την εννοια του αφελες, χωρις σπιρταδα.

περιμενα πολυ περισσοτερα.... ακριβως ετσι... παιδικο με την εννοια του αφελες, χωρις σπιρταδα.
Ευτυχώς, γιατί νόμιζα ότι ήμουν μόνος. Καμία σχέση με Wall-e που αναφέρθηκε παραπάνω. Κακό δεν είναι, αλλά μπερδεύει τόσα πολλά και βγάζει τελείως διαφορετικά μηνύματα σε κάθε μέρος του. Καταπληκτικό σχέδιο και animation, αλλά αναμασημένο φαγητό, χωρίς ουσία για εμένα. 'Ίσως παραμεγάλωσα.

'Ίσως παραμεγάλωσα.

That is the case :)

Oχι μονον για εσενα για πολυ κοσμο ισχυει αυτο.

Εχετε αποκοπει απο την χαρα της παιδικοτητας και της ματιας εκεινης της ηλικιας και τα κρινετε ολα πολυ σοβαρα.

Εχετε αποκοπει απο την χαρα της παιδικοτητας και της ματιας εκεινης της ηλικιας και τα κρινετε ολα πολυ σοβαρα.
Αυτοί νομίζω θέλουν να πλασάρουν αυτές τις ταινίες με αυτό τον τρόπο. Όταν θέλω να νιώσω τη χαρά της παιδικοτητας με τα μάτια εκείνης της ηλικίας βλέπω road runner και tom and jerry....🤣🤣🤣...

Εγω πάλι νομίζω οτι, έχοντας πήξει στις βλακείες, κατι απλα αξιοπρεπές πλέον μοιάζει αριστούργημα…