The Witcher [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 19 29.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 31.3%
  • Καλή

Votes: 12 18.8%
  • Μέτρια

Votes: 6 9.4%
  • Κακή

Votes: 7 10.9%

• Total voters
    64
Οπωϛ ακριβωϛ γραφειϛ, ειναι μια αποψη, δυστυχωϛ ομωϛ παντελωϛ αστηρικτη (και οι αστηρικτεϛ αποψειϛ δεν ενδιαφερουν κανεναν).
Τουλαχιστον να αλλαζαν την αχωνευτη που υποδυεται την Σιρι... μαλλον ομωϛ εχει μεγαλο μεσον.:D

Δυστυχώς απογοήτευση. Οριακά άντεξα την αρχική σκηνή με την Κικιμόρε. Δε χωνεύεται ο γητευτής από το τέμου. Έχει χαθεί όλη η αυθεντικότητα του χαρακτήρα. 1000 φορές να σταματούσαν στη 3η σειρά και να κοβόταν. Στο IMDb που κοίταξα στα γρήγορα νομίζω δεν υπάρχει επεισόδιο πάνω από 5.

Δυστυχώς απογοήτευση. Οριακά άντεξα την αρχική σκηνή με την Κικιμόρε. Δε χωνεύεται ο γητευτής από το τέμου. Έχει χαθεί όλη η αυθεντικότητα του χαρακτήρα. 1000 φορές να σταματούσαν στη 3η σειρά και να κοβόταν. Στο IMDb που κοίταξα στα γρήγορα νομίζω δεν υπάρχει επεισόδιο πάνω από 5.
Εννοείς 5η σεζόν? Εάν ναι, θα είναι η τελευταία, όπως αναφέραμε παραπάνω. Απλά μέχρι να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τα επεισόδια, το IMDB, βάζει πάντα μόνο ένα για την σεζόν, χωρίς πληροφορίες.

όχι εννοώ πάνω από 5 βαθμολογία
Ναι, έχεις δίκιο. 4.3 ένα επεισόδιο και άλλα 3 πάνω από 4 βαθμολογία. Πέφτει μέχρι και 3.5
Όταν καταφέρω να το δω, θα ξέρω και πόσο αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα ή μιλάμε απλά για haters.

Το ειδα και εγω .....

μιλαμε για τρομακτικη διαφορα τωρα με τον witcher απο τα Lidl.....τον εκανε τον χαρακτηρα μονο απο το παιξιμο του εντελως προβατακι μονο τα κλαματα δεν βαζει απο την συγκινηση....

Αισχος.

Τα υπολοιπα αν εξαιρεσουμε την μαχη των μαγων ειναι απολυτως αστεια και βαρετα (η ιστορια της παρεας της Σιρι) λες και βλεπεις Ζηνα.....

Απο βιτσιο εκατσα και ειδα και την spinoff ταινια με τον Ντολφ σε ρολο Witcher αλλα εχει γερασει και αυτος πλεον δεν εχει ηλεκτρισμο.

Κριμα την σειρα ......