The Wolverine

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: The Wolverine (2013)

Τό δα και γω πριν μερικές μέρες.
Εντάξει, πέρασε καλά η ώρα. Ξύλο μπόλικο, ωραία η Viper, ωραία η κινεζούλα. Λίγο φόλα η υπόθεση, αλλά οκ... Και κάπου στη μέση είδα τη μπάρα του χρόνου, και δεν πίστευα ότι έχει άλλο τόσο...

Μέτρια προς καλή για μένα. Εντωμεταξύ, πολύ τούμπανο ο Χιου. Τι διάολο τον ταϊζουν;

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατί και ποιός ήθελε να σκοτώσει την πιτσιρίκα! :chinese:

O
πατέρας της μονο ηθελε για να κληρονομησει την περιουσια και την εταιρεία.
Ο παππούς την ηθελε μονο κοντα του και στο τελος την απήγαγε για να τραβηξει τον wolverine.

O
πατέρας της μονο ηθελε για να κληρονομησει την περιουσια και την εταιρεία.
Ο παππούς την ηθελε μονο κοντα του και στο τελος την απήγαγε για να τραβηξει τον wolverine.

Α μάλιστα.
Στην αρχή κατάλαβα οτι ήθελε να το κάνει αυτό ο πατέρας της για την περιουσία, αλλά όταν την απήγαγε και ο παππούς της, έχασα την μπάλα :D

Thanks for the info ;)

Απάντηση: Re: The Wolverine

Μετριωτατη με υπερβολικη ερμηνεια του Χ.Τ. (αμαν πια μ´αυτο το...σουφρωμα των φρυδιων, βλακεια ειναι!)

Κι εμένα πολύ μέτρια μου φάνηκε. Δουλειά του ποδαριού που αφήνει κενά στο στόρυ.

Εγώ ψήφισα καλή..
Πάνω κάτω οι συνολικές εντυπώσεις μου ήταν όσο και της προηγούμενης περίπου!

Πολυ καλη για το ειδος της, την ευχαριστηθηκα!

Απάντηση: The Wolverine (2013)

Καλο ήταν, μου άρεσαν πολύ τα γυρισματα στην Ιαπωνία και το γεγονός πως η υπόθεση εξελίχθηκε σε μια χωρα και όχι σε όλη την υφήλιο. Με χάλασε λίγο το τέλος, περίμενα κάτι πιο ανατρεπτικό. Η εικόνα σε 2D ήταν πολύ καλή.

Re: Απάντηση: The Wolverine (2013)

Με χάλασε λίγο το τέλος, περίμενα κάτι πιο ανατρεπτικό.
Μια βαρεμάρα ήταν από την αρχη μέχρι λίγο πριν το τελος, τι πιο αναπτρεπτικό (από την cultιλα που κατέληξε:p) μπορουσε να συμβεί δλδ;

Να σουφρωσει, για μια ακόμη φορα, τη μουρη ο Τζακμαν, να σκισει του πουκαμισο και να αρχίσει να πεταει σαν τον Ζουπερμαν; :p

(παλι καλα που παιζει που και που σε τπτ της προκοπης http://www.imdb.com/title/tt1392214/?ref_=nm_flmg_act_5 δλδ...)

Βαρεμάρα για εσένα που το είδες σε σκοτεινο 3D και σε πηρε ο ύπνος! :p
Δεν ξέρω τι ακριβώς μου έλειψε, απλα με χάλασε το τέλος ειδικά εκεί που τα νιτζοπουλα τον τραβούσαν με τα βέλη ή φυσικά με τον ρομπότ/κακο που όλοι ξέραμε ποιος θα είναι..
Γενικά, το βρήκα καλο για το είδος του, αλλα άνισο..

Βαρεμάρα για εσένα που το είδες σε σκοτεινο 3D και σε πηρε ο ύπνος! :p
Βαδίζεις σε επικινδυνα μονοπατια και ρισκάρεις....

(να προσεχεις τι λες, μας διαβαζουν και βαζελοι παππούδες....)

:p

Attachments

• sheldons-spot.jpg
    sheldons-spot.jpg
    201.8 KB · Views: 77

LOL
Τι να την κάνω την θεση, όταν ταινία δεν βλέπουμε λόγω τεχνικών δυσκολιών.. :p

LOL
Τι να την κάνω την θεση, όταν ταινία δεν βλέπουμε λόγω τεχνικών δυσκολιών.. :p

Ωραια, αφου δεν τη θες, ξερω καποιους που θα χαρουν ιδιαίτερα...:p

Όλα τα λεφτά ήταν η Viper , μια από τις καλύτερες "κακές" που έχουμε δει τελευταία. Γενικά θα έλεγα μέτρια προς καλή σαν ταινία , όχι κάτι το ιδιαίτερο βέβαια. Τα οπτικά εφέ στις σκηνές με το τραίνο ήταν χάλια παρεπιπτόντως.

Μήπως χρησιμοποίησαν κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας της Apple?:4603: