The Wolverine

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: The Wolverine (2013)

Όλα τα λεφτά ήταν η Viper , μια από τις καλύτερες "κακές" που έχουμε δει τελευταία. Γενικά θα έλεγα μέτρια προς καλή σαν ταινία , όχι κάτι το ιδιαίτερο βέβαια. Τα οπτικά εφέ στις σκηνές με το τραίνο ήταν χάλια παρεπιπτόντως.

Μήπως χρησιμοποίησαν κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας της Apple?:4603:

Η Viper μου φάνηκε αντελώς αδιάφορη και με μικρό ρόλο σαν κακος της ταινίας.
Η ταινια ήταν μέρα με την νυχτα σε σχεση με την πρώτη (σαφως ανώτερη) ,μέχρι το φινάλε οπου ηταν μια απο τα ίδια...
Το days of future past πάντως θα μας κανει να τα ξεχάσουμε ολα αυτά ...

Η Viper κι εμενα μου φανηκε αδιαφορη.

Αλλα μεσα σε αυτό τον αχταρμα βαρεμας τί να σου κανει κι αυτη....

Εμένα Σύριε η ατμόσφαιρα μου άρεσε πολύ , οπως και ολες οι μονομαχίες , με εξαιρεση του φινάλε.
Wolverine in Japan ειναι κλασσική ιστορία απο τα κόμικ (πακέτο με τον silver samurai) , ασχέτως αν στην ταινία του ξέσκισαν τα ράμματα...

Εμενα το μονο που μου αρεσε ηταν ο Silver Samurai στο τελος - τιγκα comicοκαλτίλα λεμε...

Εμενα το μονο που μου αρεσε ηταν ο Silver Samurai στο τελος - τιγκα comicοκαλτίλα λεμε...

1372673603_Silver-Samurai-vs.-Wolverine-Comic-Book-e1341883040333.jpg

Η αλήθεια είναι ότι ο γουλβεριν είναι ο πιο ενδιαφέρον xman. Βέβαια όταν έχεις να συναγωνιστεις τον ξενερουα Κύκλωπα, τον συμπλεγματικο nightcrawler, τον μετανάστη Κολοσσό μαζί με την African American aurora (γίνομαι κακός το ξέρω) είναι σχετικά εύκολο. Αλλά ακόμη και στο κόμικ ο Λογκαν είχε ένα βάθος στις ιστορίες του που δεν πέρασε στις ταινίες. Κριμας.
ΥΓ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα τρέξω να δω τυχόν τρίτη συνέχεια ;-)

Κακή και αδιάφορη ταινία... Μόνο η αρχική σκηνή άγγιζε κάτι..όλο το υπόλοιπο ήταν μια βλακεία και μισή

Εμένα Σύριε η ατμόσφαιρα μου άρεσε πολύ , οπως και ολες οι μονομαχίες , με εξαιρεση του φινάλε.
Wolverine in Japan ειναι κλασσική ιστορία απο τα κόμικ (πακέτο με τον silver samurai) , ασχέτως αν στην ταινία του ξέσκισαν τα ράμματα...

+1

Οντως κριμα που χαλασαν το εως ενα σημειο καλο στορυ του Λογκαν στην Ιαπωνια (κλασικουρα) με τον εξολοθρευτη με το ονομα μονο silver samurai και την εκποιηση της viper σε μια καρικατουρα.

Η αλήθεια είναι ότι ο γουλβεριν είναι ο πιο ενδιαφέρον xman. Βέβαια όταν έχεις να συναγωνιστεις τον ξενερουα Κύκλωπα, τον συμπλεγματικο nightcrawler, τον μετανάστη Κολοσσό μαζί με την African American aurora (γίνομαι κακός το ξέρω) είναι σχετικά εύκολο. Αλλά ακόμη και στο κόμικ ο Λογκαν είχε ένα βάθος στις ιστορίες του που δεν πέρασε στις ταινίες. Κριμας.
ΥΓ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα τρέξω να δω τυχόν τρίτη συνέχεια ;-)

Ετσι ακριβως. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε ολες τις ταινιες Χμεν προσπαθουν να τον χωσουν μεσα για να μην πατωσουν. Ειναι εγγυηση εισητηριων ο Γουλβεριν χωρις να παραγνωριζω την εκπληκτικη παρουσια του ηθοποιου που τον ενσαρκωνει .

Ομως δεν ειναι δικη του ευθυνη οτι το βαθος του χαρακτηρα δεν περναει στο πανι. Σκηνοθετικο ειναι το θεμα. Στις ταινιες του Σινγκερ χωρις καν σεναριο περιοπης ειδαμε τον Γουλβεριν που ολοι αγαπησαμε.

Όντως πολύ μέτρια! Η προηγούμενη του είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον....

Ναι. Ειχε ενα ενδιαφερον οταν ειχε διαρρευσει η κοπια εργασιας και βλεπαμε τα ημιτελη εφφε. Μετα περασε στον κουβα....:D

Hugh Jackman Unsure About Return as Wolverine

Even though he is already developing a third "Wolverine" film for 20th Century Fox, the man himself Hugh Jackman is seemingly once again having doubts about his return as the character. Speaking with Vanity Fair (via CBM), he said he was still on the fence about doing the next solo film.
...

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=112133

Χμ.. για να δούμε.. θα σταματήσει ο Jackman ?

κααααλη ταινουλα δε λεω!!! Λογω του οτι ειμαι μεγαςςςς φαν του αξυριστου αλλιως θα ψηφιζα απλος καλη......

Kαλή περιπέτεια, ένα κλικ παραπάνω για τους λάτρεις του είδους (super heroes).

imo αρκετά καλύτερη απο την πρώτη, κυρίως λόγω σεναρίου.