The Wrestler

2377059164_d0e30e1fb6.jpg

Donatella Versace

μωρε καποιον μου θυμιζει .....:chinscratch:

.

Ευτυχώς γλύτωσα τα λεφτά μου, μιας και την είδα και εγώ σε "ιδιωτική" προβολή....

Τι ήταν αυτό βρε παιδιά? Φανταστική ερμηνεία άκουγα... Γροθιά στο στομάχι άκουγα (Real news)... Η εξαθλίωση της ζωής άκουγα...

ΠΑΤΑΤΑ...

Αντί να λυπηθώ, τον λυπήθηκα...:nounder:

Ευτυχώς που υπήρχε και το Μαριζάκι, και το γύρισα στο οφθαλμόλουτρο...:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: The Wrestler

Μόλις είδα το BD και δηλωνω γοητευμενος αλλα κι εγω θα την ηθελα (όπως κι ο Λευτερης) όχι τοσο ''ρεαλιστική'' και ''προσγειωμενη''.

ΥΓ Λίγα τα λόγια σου όμως για την μουσική! :guitarist:

Απάντηση: Re: The Wrestler

Οι Kronos δεν είναι αυτοσκοπός, απλώς ενδεικτικοί της διαφορετικής προσέγγισης. Εννοείται πως, από τη στιγμή που επιλέχθηκε μία ρεαλιστική, "ανθρώπινη" αφήγηση, μόνο μέταλλα έπρεπε να ακουστούν.

Ακούστηκε μόνο Accept (Balls to the wall) :a0210::worshippy::music-smiley-005:

από και και πέρα όλο αμερικάνικες ποσεριές.... :beee::mad::tdown:

Οσο για την ταινία, μάλλον για αυτοβιογραφία του ρουρκ πήγαινε (αν εξαιρέσεις το θέμα του κατσ) , παρά για ταινία...

Εμένα μου άρεσε, εντάξυ είχε και πάρα πολύ καλό soundrack, ο Ρούρκ, είναι σε φόρμα, ένας ρόλος που του πήγε γάντι.
Να πω ότι είχα πάρα πολλά χρόνια να ακούσω Hellion!!

Πολυ καλος ο Μικι Ρουρκ εξαιρετικη σκηνοθεσια σπανιζουν τετοιες ταινιες τελευταια.....

Οντως πολυ καλη -εξαιρετικα ρεαλιστικη-ταινια...
Σου δινει μια αλλη οπτικη του παρασκηνιου αυτου του σιχαμερου αθληματος που λεγεται "κατς"...
Ο Ρουρκ επαιζε πολυ φυσικα, τοσο που οντως ηταν σαν να κινηματογραφουσαν την καθημερινοτητα του για ντοκυμαντερ!

Και εμένα μου άρεσε πολύ.. Μου φαίνεται ή είχε πολύ κόκκο; Μήπως ήταν "χαρακτηριστικό" της ματρόσκας μου;

Να προσθέσω ότι, αν δεν κάνω λάθος, ο ''καμένος'' Μικυς μετά την ταινία αποφασίσε ότι ηρθε η ωρα να παίξει κανονικά σε αγώνες κατς.

Respect da burned :p

Αυτό είναι παλιό απωθυμένο, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η ταινία, ωστόσο εκτιμώ ότι παρουσιάζει έναν "ώριμο", Ρούρκ, σε πολύ καλή φόρμα, παρά τα χρονάκια που κουβαλάει.

Το συγκεκριμενο δεν ειναι παλιο,αντιθετα ειναι καινουργιο.
Το παλιο του ηταν το box οπου εκανε προπονησεις και κατεβηκε και σε αγωνες.
Στο καινουργιο ευτυχως ο manager του το ξεκοψε απο την αρχη γιατι μπορει να ειναι ψευτικο στο 99% αλλα στην ηλικια του το να παει να κανει slam απο τις γωνιες δεν ειναι και οτι πιο ανωδυνο.:help:
Στην τελικη τωρα που ξαναθυμηθηκε οτι ηταν ηθοποιος της προκοπης ασε μπας και δουμε καμια καλη ταινια του ακομη. :thrasher:

Ενταξει δεν ηταν κανα αριστουργημα ,βλεπεται ανετα ομως.
Τα 2 πραγματα που μου αρεσαν και θα θυμαμαι, ηταν η ατακα για τον Κομπειν (ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) και το κορμι της Τομει. Θεα!!

Το συγκεκριμενο δεν ειναι παλιο,αντιθετα ειναι καινουργιο.
Το παλιο του ηταν το box οπου εκανε προπονησεις και κατεβηκε και σε αγωνες.
Στο καινουργιο ευτυχως ο manager του το ξεκοψε απο την αρχη γιατι μπορει να ειναι ψευτικο στο 99% αλλα στην ηλικια του το να παει να κανει slam απο τις γωνιες δεν ειναι και οτι πιο ανωδυνο.:help:
Στην τελικη τωρα που ξαναθυμηθηκε οτι ηταν ηθοποιος της προκοπης ασε μπας και δουμε καμια καλη ταινια του ακομη. :thrasher:

Ακριβώς έτσι, για να δούμε τι θα ετοιμάσει -bye-

Αυτό είναι παλιό απωθυμένο, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η ταινία, ωστόσο εκτιμώ ότι παρουσιάζει έναν "ώριμο", Ρούρκ, σε πολύ καλή φόρμα, παρά τα χρονάκια που κουβαλάει.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Μπορεί το θέμα της ταινίας να μην είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο, ωστόσο ο Rourke ήταν απλά εντυπωσιακός, ίσως επειδή ταυτίστηκε με το ρόλο του.

Εξ όσων έχω διαβάσει, ήρθε σε επαφή με επαγγελματίες παλαιστές από το World Wrestling Entertainment, ώστε να μπεί πιο καλά στο πετσί του ρόλου.

Το τελικό αποτέλεσμα, στα μάτια τα δικά μου, δείχνει έναν ηθοποιό που το κατέχει το σπόρ, τώρα εάν οι προγενέστερες επιλογές του, τον οδήγησαν σε μια σχετικά μεγάλη αποχή, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.