Θέαση ίδιου καναλιού Cosmote TV σε δεύτερη τηλεόραση

Re: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Πήρα κι εγώ την προσφορά των 36,75 με το OTE TV δορυφορικό και τους το ξεκαθάρισα ότι θέλω να βλέπω και σε δευτερη τηλεόραση αλλιώς δεν την δέχομαι. (όπως επίσης και αν έρθει ο λογαριασμός πάνω απο αυτό το ποσό θα την κόψω αμέσως) Η κοπέλα με διαβεβαίωσε πως μπορώ να αιτηθώ δεύτερο αποκωδικοποιητή σε προσφορά με 21 περίπου επιβάρυνση και θα μπορώ να βλέπω σε οποιαδήποτε τηλεόραση ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! Όλοι οι άλλοι τεχνικοί και λοιποί μου λένε πως είναι αδύνατο να δουλέψει οτιδήποτε σε διαφορετική τηλεόραση απο OTE TV... Τί να κάνω? Νομίζω πως δεν θα δουλέψει τελίκά παρόλο που με διαβεβαίωσαν απο το 13888... Δεν έχουν ιδέα τί πουλάνε εκεί πέρα μου φαίνεται....

Πήρα κι εγώ την προσφορά των 36,75 με το OTE TV δορυφορικό και τους το ξεκαθάρισα ότι θέλω να βλέπω και σε δευτερη τηλεόραση αλλιώς δεν την δέχομαι. (όπως επίσης και αν έρθει ο λογαριασμός πάνω απο αυτό το ποσό θα την κόψω αμέσως) Η κοπέλα με διαβεβαίωσε πως μπορώ να αιτηθώ δεύτερο αποκωδικοποιητή σε προσφορά με 21 περίπου επιβάρυνση και θα μπορώ να βλέπω σε οποιαδήποτε τηλεόραση ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! Όλοι οι άλλοι τεχνικοί και λοιποί μου λένε πως είναι αδύνατο να δουλέψει οτιδήποτε σε διαφορετική τηλεόραση απο OTE TV... Τί να κάνω? Νομίζω πως δεν θα δουλέψει τελίκά παρόλο που με διαβεβαίωσαν απο το 13888... Δεν έχουν ιδέα τί πουλάνε εκεί πέρα μου φαίνεται....

Έτσι όπως το λες φίλε μου, μου ακούγεται ότι απλά θα σου δώσουν 2η συνδρομή με 21 το μήνα και 2ο δέκττη. Εκτός εάν εννοείς 21 ευρώ μια και έξω. Εάν πάντως ισχύει το πρώτο, θα χρειαστείς 2 καλώδια από το πιάτο και dual lnb.

Εγώ χρησιμοποιώ το aten wireless hdmi kit. Είναι σίγουρα πολύ ακριβό, αλλά κάνει άψογη δουλειά. Hdmi μεταφορά από 2 πηγές. Τέλεια εικόνα και ήχος.Εγώ το έχω στα 15 μέτρα περίπου σε ευθεία. Στο χρόνια τώρα, κανένα πρόβλημα

Περιμένω τηλέφωνο να το ξαναρωτήσω να σιγουρευτώ. Μου έχουν πεί πως τα ασύρματα HDMI kit εκπέμπουν πολύ ακτινοβολία για την μετάδοση HD εικόνας και ήχου και με αποθάρρυναν.

Re: Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

jimvam Ξεκάθαρα δεύτερη συνδρομή, και 21 το μήνα.
Ναι έχετε δίκιο και ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Μόλις μου το επιβεβαιώσανε ότι είναι δεύτερη συνδρομή... Οπότε πρέπει να βρώ κανά Modulator...

Παιδια για πειτε μου και εμενα.Δεν ξερω απο τεχνικα θεματα,τιποτα.Εχω στο σαλονι τον αποκωδικοποιητη.Θελω να μπορω να βλεπω και σε αλλο δωματιο τον ΟΤΕ,κανονικα με ολα τα καναλια,χωρις να επηρεαζομαι απο το τι βλεπουν οι υπολοιποι στο σαλονι.Αυτο σημαινει δευτερο αποκωδικοποιητη,αρα δευτερη συνδρομη και τα καλωδια θα ξεκινανε απο το ιδιο σημειο στην ταρατσα,οπου υπαρχει η δορυφορικη;Δυο αποκωδικοποιητες σε διαφορετικες τηλεορασεις σημαινει οτι ο καθενας βλεπει ο,τι θελει στη δικη του οθονη,ετσι;

Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Με 2η συνδρομή και δέκτη θα βλέπεις διαφορετικά προγράμματα. Θα χρειαστείς και ένα Quad LNB για κάθοδο δεύτερου καλωδίου στον νέο δέκτη, από το ίδιο κάτοπτρο φυσικά.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει dual lnb Νίκο.Είναι και φτηνότερο.:2thumb22sup:

Δηλαδη,υπαρχει περιπτωση να βλεπεις με καποιο καλωδιο,διαφορετικα καναλια χωρις δευτερο αποκωδικοποιητη;Ειναι πολυ σπασιμο η δευτερη συνδρομη.Το ειπα σε 2 -3 φιλους οτι το σκεφτομαι και με κοροιδευαν!

Όχι. Ακόμα και multiview να ξεκινούσε σήμερα ο ΟΤΕ και πάλι δεύτερο δέκτη θα χρειαστείς. Όχι όμως δεύτερη συνδρομή πιθανών κάποια μικρή επιβάρυνση.
Αν θες τώρα το ίδιο κανάλι που βλέπεις, να μοιράζετε και σε δεύτερη τηλεόραση, λύσεις υπάρχουν.

Εάν πάρουμε δεύτερο αποκωδικοποιητή και μεταφέρουμε την κάρτα από το σαλόνι στο δωμάτιο (2ο αποκωδικοποιητή) θα δουλεύει;

Εάν πάρουμε δεύτερο αποκωδικοποιητή και μεταφέρουμε την κάρτα από το σαλόνι στο δωμάτιο (2ο αποκωδικοποιητή) θα δουλεύει;

οι καρτες των ιδιοκτησιακων δεκτων και απο τους 2 παροχους της Ελλαδας(otetv&nova)ειναι παντρεμενες με τους δεκτες.
αυτο σημαινει οτι η συγκεκριμενη καρτα,παιζει με τον συγκεκριμενο δεκτη και μονο...

οι καρτες των ιδιοκτησιακων δεκτων και απο τους 2 παροχους της Ελλαδας(otetv&nova)ειναι παντρεμενες με τους δεκτες.
αυτο σημαινει οτι η συγκεκριμενη καρτα,παιζει με τον συγκεκριμενο δεκτη και μονο...

Πφφφ

Και ποια είναι η καλύτερη λύση τότε για θέαση και στο δωμάτιο;

Re: Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Όχι. Ακόμα και multiview να ξεκινούσε σήμερα ο ΟΤΕ και πάλι δεύτερο δέκτη θα χρειαστείς. Όχι όμως δεύτερη συνδρομή πιθανών κάποια μικρή επιβάρυνση.
Αν θες τώρα το ίδιο κανάλι που βλέπεις, να μοιράζετε και σε δεύτερη τηλεόραση, λύσεις υπάρχουν.

To θεμα ειναι να βλεπω εγω τα αθλητικα απερισπαστος σε αλλο δωματιο με δευτερο αποκωδικοποιητη και οι υπολοιποι να βλεπουν ταινιες και ντοκιμαντερ στην αλλη τηλεοραση,χωρις να χρειαστει δευτερη συνδρομη.ΔΗΜΗΤΡΗΠ,γινεται αυτο;

Πφφφ

Και ποια είναι η καλύτερη λύση τότε για θέαση και στο δωμάτιο;

δεν το εχω ψαξει καθολου με τον οτε.
στην νοβα(πρωτου βαλω multiview)εβλεπα μεσω rfout σε συχνοτητα.
ο kaon δυστηχως δεν εχει rfout.
υπαρχουν καποιες λυσεις αλλα εαν θες να δεις σοβαρη εικονα και στο δωματιο(μεσω hdmi)αναεβαινει και το κοστος.
διαφορετικα θα κανεις την δουλεια σου με καποια συσκευη ασυρματης μεταδοσης.

To θεμα ειναι να βλεπω εγω τα αθλητικα απερισπαστος σε αλλο δωματιο με δευτερο αποκωδικοποιητη και οι υπολοιποι να βλεπουν ταινιες και ντοκιμαντερ στην αλλη τηλεοραση,χωρις να χρειαστει δευτερη συνδρομη.ΔΗΜΗΤΡΗΠ,γινεται αυτο;
Όχι. Έχει καιρό να κουνηθεί φύλλο και στο θέμα του multiview...

Λοιπον,επαιρνα τηλ στο 1888 αλλα δεν εβγαζα γραμμη.Πηρα σε ενα καταστημα Γερμανος και μου ειπαν οτι απο Γεναρη,θα γινουν καποιες μετατροπες στους αποκωδικοποιητες,ισως και με καποιο αλλο εξοπλισμο για να μπορει καποιος να βλεπει αλλο καναλι στη μια τηλεοραση και αλλο καναλι στην αλλη,χωρις δευτερη συνδρομη βεβαια.Ειπαν να περιμενω λιγους μηνες.Αν μπορει καποιος,ας το επιβεβαιωσει απο καποιο αλλο Γερμανο,εστω οτι κατι τετοιο ειναι στα σκαρια.
Εννοουν καποιο νεο δεκτη PVR,αν το ερμηνευω σωστα;

το ιδιο λενε στον γερμανο εδω και πολλους μηνες.....το συγεκριμενο ποιημα το λενε μονο εκει ομως και οχι στο 13888 η στα oteshop