Θέαση ίδιου καναλιού Cosmote TV σε δεύτερη τηλεόραση

Re: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Οπότε εκτός των δυο αυτών προϊόντων χρειάζονται και καλώδια HDMI;

Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Να ρωτήσω κάτι ο πιο οικονομικός τρόπος για να δω σε δεύτερη TV ποιος είναι ; Δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα

Οπότε εκτός των δυο αυτών προϊόντων χρειάζονται και καλώδια HDMI;

To μόνο hdmi που χρειαζεσαι ειναι ενα (όσο κοντό και αν ειναι) για να συνδεσεις τον αποκωδικοποιητη με την συσκευη που πρωτου λίνκ. Την μεγαλη αποσταση την τρεχεις με ethernet καλωδιο, και αλλο ενα επισης μικρο hdmi, για να συνδεσεις το τερματικό με την τηλεοραση. Και ναι, το δευτερο λινκ ειναι για το τηλεχειριστηριο.

@peripolo Γραψε στο google wireless video sender θα βρεις παρα πολλα.

Σήμερα έβαλα οτε tv, και με την βοήθεια του τεχνικού πιο πολυ για το άνοιγμα τρύπας, σύνδεσα το οτε tv και στην τηλεόραση του πατέρα μου, τα δωμάτια τα χωρίζει ένας τοίχος, και με κόστος 7,60 για την αγορα rca που μπήκε στον αποκωδικοποιητή το οποίο καταλήγει στην τηλεόραση του πατέρα μου με scart rca. και παίζει μια χαρά και εικόνα καμπάνα

ποιος ειναι ο οικονομικος τροπος να δω οτε τβ σε δευτερη τβ ?

Re: Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Φίλε αυτο που έκανα λειτούργει μια χαρά και τώρα που βλέπω το μπάσκετ επανάληψη το βλέπει και ο πατέρας μου στην δικία του

Re: Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

τετοιο καλωδιο εβαλες ? http://mybroadband.co.za/photos/data/500/scart_to_rca_cable.jpg
ποσα μετρα πηρες ?
Κάτι τέτοιο περίπου.. πήρα 5 μέτρα rca που έκανε 5,50 και έναν αντάπτορα scart 1,50 για πισω απο την τηλεόραση http://www.globalsources.com/gsol/I/SCART-connector/p/sm/1010405645.htm#1010405645 + http://avi.manufacturer.globalsourc...l/RCA-cable/1010787555/RCA-Cable-Assembly.htm

Και πως βλέπεις HD με το scart...; :-/ μαλλον δεν βλέπεις.

δεν μιλησα για hd... εγω βλέπω κανονίκα με το hd αυτο το έκανα για να βλέπει ο πατέρας μου. Σαν και τον ενδιαφέρει τον πατέρα μου hd και sd, να βλέπει θέλει. πάντως ειναι πολυ εικανοποιημένος με την είκονα

εγω θελω να κανω μια χαζη ερωτηση.....ειμαι ασ πουμε συνδρομητης οτε τv μεσω δορυφορου. σε ενα εξοχικο για παραδειγμα εχω επισης κεραια και ολα τα σχετικα και παιρνω ενα δευτερο αποδικοποιητη....εφοσων το δηλωση οκ καταλαβαινω θα εχω 2 συνδρομες..αν ομως οχι και κανω την εγκατασταση μονος μου τοτε θα πληρωνω μια συνδρομη σωστα?

Αν πηγαινοφέρνεις τον δέκτη σε σπίτι και εξοχικό, τον χρησιμοποιείς κανονικά σαν μία συνδρομή.

παμε ξανα φιλε μου...εννοειται αυτο που λες...ξαναλεω ομως υποθετουμε οτι εγω εχω 2 δεκτες τι γινετε? ξερω τον εναν αρχικα τον δηλωνεις κ το ξερουν.Λεγοντας τους οτι μου χαλασε και μου δωσουν δευτερο χωρις να αναφερω τι συμβαινει εστω παρανομοντας ασ πουμε δεν θα δουλευουν και τα 2 μετα?

Όχι δεν θα δουλεύουν και οι 2 προφανώς.

Αν γινόταν αυτό, όλοι θα είχαμε 2 συνδρομές ΟΤΕ TV πληρώνοντας μία.

Έτσι και αλλιώς, σου ζητούν να επιστρέψεις τον παλιό για να πάρεις τον καινούριο, όταν δηλώσεις βλάβη.

τωρα εγινες σαφης

Απάντηση: Re: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Θα μπορουσαν ομως να κανουν το εξης: με τον ιδιο id του δεκτη να παιρνεις και δευτερον. Οποτε ενας απο τους δυο θα δουλευει (ενεργοποιειται), οπως κανουν οι...ψιψινακηδες, ωστε να διευκολυνθει ο πελατης τους. Ετσι κι αλλιως εχουν τον ελεγχο αν ο δεκτης, και ποιος, ειναι συνδεδεμενος (παρατηρησατε οτι αλλαζει θεση ο κωδικος δεκτη στην οθονη συνεχως; ειναι βεβαια για τον ελεγχο των iptv)

Απάντηση: Re: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Aκαταλληλη η απαντηση:slapface:

Αφού είναι ακατάλληλη γιατί την γράφουμε σε θέμα του ΟΤΕ? Ο φίλος batizisios βοηθηθηκε από την απάντησή σου. ?

Αφού είναι ακατάλληλη γιατί την γράφουμε σε θέμα του ΟΤΕ? Ο φίλος batizisios βοηθηθηκε από την απάντησή σου. ?

Ως παραδειγμα την εβαλα, αλλα αφου δεν το κατανοησες, τι να κανω; Ο φιλος δεν βοηθηθηκε βεβαια, αλλα γιατι δεν σου αρεσε μια γνωμη (περι εξυπηρετησης πελατων ΟΤΕτβ) στο γενικο θεμα του...θεματος; Δεν παμε καλααα...