Θέαση ίδιου καναλιού Cosmote TV σε δεύτερη τηλεόραση

Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Το να μιλάς για ψιψίνακηδες (σε νημα του ΟΤΕ) που πλουτίζουν στην υγεία τον κορόιδων δεν το επιτρέπει το φόρουμ. Εξυπηρέτηση πελατών ΟΤΕ από ψιψίνακηδες σε άλλα φόρα.
Εύχομαι να το κατανόησες.

Απάντηση: Re: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Δεν κατανοησες το παραδειγμα...σε κατανοω, ληξις!

Επειδη δεν θελω "εξυπναδες", ειρωνεια και παρεξηγηση για το τιποτα, απολογουμαι: ανεφερα τα ψιψινια μονο και μονο για να δειξω το ποσο ευκολος ειναι ο ελεγχος εκ μερους του ΟΤΕ μεσω του κωδικου που εχει ο καθε δεκτης, οπως ακριβως κανουν οι σερβεραδες με τις ip. Ποιο ηταν το λαθος μου; μονο στην αναφορα των "ψψψ" προφανως, που εσυ, ΚΑΚΩΣ, θεωρησες ως ...προωθηση! ΑΝ ειναι δυνατον...
Σημ: οι "ψψψ" δεν δινουν ΟΤΕ!

Οι ψιψίνακηδες ποιοι είναι;

Θα μπορούσες λοιπόν να το πεις από την αρχή, και να τελειώσει το θέμα. Άρα το κατανόησα το παράδειγμα. Όπως επίσης γνωρίζεις ότι το φόρουμ δεν το απασχολούν αναφορές σε "σερβεράδες" και κάθε λογής παρανομίες από διάφορους επιτήδειους. Κατά πόσο μάλλον να γίνονται αναφορές και παραδείγματα σε δέκτες που απευθύνονται αποκλειστικά για θέαση ΟΤΕ.
Το αν δείχνουν οι επιτήδειοι ΟΤΕ δεν το γνωρίζω. Το γνωρίζουν όμως πολύ καλά τα κορόιδα που τους ακουμπάνε τα ευρώ τους και πλουτίζουν στην υγειά τους. Όταν μάλιστα υπάρχουν προσφορές από ΟΤΕ και nova για όλα τα βαλάντια.

Όταν βάζεις τη λέξη ληξις να την τηρείς.

Το offtopic τέλος.

Γιατί εγώ θα το τηρήσω.

Ως παραδειγμα την εβαλα, αλλα αφου δεν το κατανοησες, τι να κανω; Ο φιλος δεν βοηθηθηκε βεβαια, αλλα γιατι δεν σου αρεσε μια γνωμη (περι εξυπηρετησης πελατων ΟΤΕτβ) στο γενικο θεμα του...θεματος; Δεν παμε καλααα...

Εδω φαινεται οτι το ειπα απο την αρχη.
Δεν τηρησα την "ληξη" γιατι με τσιγκλισες. ΟΚ; Τα λοιπα ειναι γνωστα...
Παρακαλω τον διαχειριστη να σβησει τα μηνυματα(μας) που ειναι off topic, αν δεν υπαρχει αντιρρηση

παμε ξανα φιλε μου...εννοειται αυτο που λες...ξαναλεω ομως υποθετουμε οτι εγω εχω 2 δεκτες τι γινετε? ξερω τον εναν αρχικα τον δηλωνεις κ το ξερουν.Λεγοντας τους οτι μου χαλασε και μου δωσουν δευτερο χωρις να αναφερω τι συμβαινει εστω παρανομοντας ασ πουμε δεν θα δουλευουν και τα 2 μετα?
Κάθε δέκτης δουλεύει αποκλειστικά και μόνο με την κάρτα με την οποία είναι paired. Οπότε πηγαινοφέρνεις το δέκτη στο εξοχικό και τέλος.

Evam7, το έχουμε εμπεδώσει ότι είσαι ικανοποιημένος από το server που έχεις και καταντάει κουραστικό να το αναφέρεις σε κάθε μήνυμά σου...

:hahaha: θα με πνίξεις παναθεμά σε!

Re: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Εδώ που τα λεμε αν ειχε σερβερ Άκη δεν θα εγραφε ανακρίβειες στη σημειωση....

Πάνο, πρώτα κατάπιε και μετά διάβασε το !!!!:flipout:

Καλησπέρα,να ρωτήσω κατι πει του θέματος αλλα απο τεχνικής άποψης.
Υποθετικά έχουμε ενα δεκτή και δίνουμε με HDMI Σε 42αρα τηλεόραση και ταυτόχρονα απο τον δεκτή
με rca σε Δεύτερη 32αρα σε άλλο χώρο με 15μετρο cat5καλωδιο.
Εάν πάρω και δώσω σε 2η τηλεόραση απο τα rca σύνολο δηλαδή 3ήμερο τηλεοραςη πάλι με cat5 παίζει
Να μου κάψει την έξοδο του δεκτη ;; Λόγω των ohms κλπ; Παρακαλώ εάν κάποιος το εχει κάνει και ειναι βέβαιος
Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Το αν δείχνουν οι επιτήδειοι ΟΤΕ δεν το γνωρίζω. Το γνωρίζουν όμως πολύ καλά τα κορόιδα που τους ακουμπάνε τα ευρώ τους και πλουτίζουν στην υγειά τους. Όταν μάλιστα υπάρχουν προσφορές από ΟΤΕ και nova για όλα τα βαλάντια.

Συγνώμη ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις έτσι κόσμο;

Καλησπέρα,να ρωτήσω κατι πει του θέματος αλλα απο τεχνικής άποψης.
Υποθετικά έχουμε ενα δεκτή και δίνουμε με HDMI Σε 42αρα τηλεόραση και ταυτόχρονα απο τον δεκτή
με rca σε Δεύτερη 32αρα σε άλλο χώρο με 15μετρο cat5καλωδιο.
Εάν πάρω και δώσω σε 2η τηλεόραση απο τα rca σύνολο δηλαδή 3ήμερο τηλεοραςη πάλι με cat5 παίζει
Να μου κάψει την έξοδο του δεκτη ;; Λόγω των ohms κλπ; Παρακαλώ εάν κάποιος το εχει κάνει και ειναι βέβαιος
Ευχαριστώ.

To hdmi παει στην κοντινη τηλεοραση. Απο εκει και περα..
Το rca ειναι αυτο:
250px-Composite-cables.jpg

και τα cat ειναι αυτα:
cat5725.jpg

Αυτο που γραφεις δεν βγαζει νοημα. Προσπαθησε να εξηγησεις λιγο καλυτερα τι θελεις. Αν εννοεις πως θελεις να διαχωρησεις το rca σε δυο εξοδους με ενα splitter, ναι γινεται. Προφανως και δεν χρειαζεσαι cat καλωδιο.

@koukou Δεν ειναι χαρακτηρισμός, ειναι η πραγματικότητα τόσο για τους πωλητές όσο και για τους αγοραστες. Αν διαφωνεις με τη δηλωση του Νικου, δυσκολα θα συμφωνήσεις με ο,τιδήποτε σου απαντησει ο οποιοσδηποτε στο παρόν φορουμ.

Last edited by a moderator:

@koukou Δεν ειναι χαρακτηρισμός, ειναι η πραγματικότητα τόσο για τους πωλητές όσο και για τους αγοραστες. Αν διαφωνεις με τη δηλωση του Νικου, δυσκολα θα συμφωνήσεις με ο,τιδήποτε σου απαντησει ο οποιοσδηποτε στο παρόν φορουμ.

Διαφωνώ με οποιοδήποτε χαρακτηρισμό.

Την άποψή του είπε ο bkyrie, με την οποία προσωπικά συμφωνώ.

Δεν απευθύνθηκε προσωπικά σε κάποιον σε στυλ " είσαι επιτήδειος ή είσαι κορόιδο".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Συγνώμη ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις έτσι κόσμο;
Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη, και σ ευχαριστώ γι αυτό. Νομίζω πως ο χαρακτιρισμός δεν ήταν και τόσο τραγικός, όταν μάλιστα απευθύνεται σε ανθρώπους που συνεργουν σε αυτούς που πλουτίζουν μέσω παρανομίας. Πέραν αυτού αν χρειαστεί να ζητήσω συγνώμη σε τυχών λάθος μου να ξέρεις πως θα το κάνω και δημόσια. Χαίρομαι που έστω και λίγο ήρθες στην θέση μου, που πρέπει να διαχειριζομαι μηνύματα που γράφονται καθημερινά και απευθύνονται στις εταιρείες, με χαρακτηρισμους, κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες κοκ.
Σε κάθε περίπτωση μπορείς ν απευθυνθείς στην Γενική διαχείριση του φόρουμ. :smile:

Δεν εισαστε καλα μου φαινεται bykrie και λοιποι! Καταλαβαινετε τι διαβαζετε ή θελετε μεταφραση; Με ποιο δικαιωμα με ονομαζετε συνεργο, με θεωρειτε κορόιδο κλπ; Απλα ανεφερα οτι και ο ΟΤΕτβ μπορει να ελεγξει τον δεύτερο δεκτη οπως κανουν οι σερβεραδες. Ειδατε καμια υποστηριξη ή εκθειασμο των καλων υπηρεσιων τους; ΑΠΑΙΤΩ αμεσα συγγνωμην, και χωρις "εξυπναδικιστικες" δικαιολογιεςστις φαντασιολογιες σας. Αρκετα πια...

Απαιτεις; Ποιος είσαι εσύ που απαιτείς; Ανέφερε τα παράπονα σου στην Δ. Ο η οποία ελέγχει τα πάντα και περίμενε σε τι ενέργειες θα προβεί.
Αν και πάλι δε σε ικανοποιεί, μην ξαναγράψεις.
Γράψε μονάχα αν θέλεις για τα καλούδια.....

Ειμαι αυτος που προσβληθηκε με οσα γραφετε! Αν για σενα αυτα δεν ειναι πρσβλητικα τιμη σου και καμαρι σου.
ΕΣΥ ποιος και τι εισαι, ο μαγκας και ξυπνιος της παρεας;

Βαγγέλη σε χαρακτήρισε προσωπικά συνεργό ο bykrie και μας διέφυγε ??? Γιατί πρώτος εγώ θα του την έλεγα και τηλεφωνικώς μάλιστα !!!

Πάρτο αλλιώς

Ναι, πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα;