Παιδιά έχω περάσει Splitter - HDMI στο δωμάτιο μου και βλέπω σε δεύτερη τηλεόραση.
Το πρόβλημα μου τώρα είναι πως θα αλλάζω κανάλια από το δωμάτι. Τι επιλογές έχω. Υπάρχει κάτι μέσο wifi?
Καλησπέρα, να ρωτήσω μήπως γνωρίζεται αν κάνει για τριφασικό;Η δική μου πρόταση για τον γείτονα σου είναι αυτό το μοντέλο TP-LINK TL-PA8030P και θα σου εξηγήσω τους λόγους που το προτείνω αυτό. Λόγο της μεγάλης απόστασης όπως κατάλαβα από την περιγραφή σου το συγκεκριμένο μοντέλο υποστηρίζει μεταφορά σήματος μέχρι 300 μέτρα καλωδίων εντος οικίας. Έχει τρεις θύρες Ethernet που αυτό αυτόματα σημαίνει ότι αν ο άνθρωπος στο μέλλον βάλει και Nova μπορεί να συνδέσει και τον δέκτη της Nova στο ίδιο powerline χωρίς πρόβλημα και αν και η τηλεόραση του είναι smart μπορεί να συνδέσει και την τηλεόραση , άρα με ένα powerline έχεις εξυπηρετήσει τρεις συσκευές. Το άλλο καλό που έχει αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ότι η Ethernet που βγάζει είναι Gigabit οπότε έχουμε ταχυτάτη μεταφορά δεδομένων από ότι ένα άλλο μοντέλο που είναι άπλες Ethernet 100mbps. Και το τελευταίο που θα πω είναι ότι είναι καινούργιο μοντέλο με πρωτόκολλο 1200mpbs που και αυτό από μόνο του το κάνει πάρα πολύ γρήγορο σε ταχύτητα και αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι αν ο γείτονας σου μπορεί να διαθέσει τα 110 ευρώ, αν μπορεί μιας και είναι επένδυση που την κάνει μια φορά τότε αξίζει τον κόπο.
ΕυχαριστώΑπό ότι έχω ακούσει στην αγορά αυτά που δουλεύουν σε τριφασικό σίγουρα είναι τα devolo αλλά για καλό και για κακό πρέπει να ρωτήσεις στο μαγαζί να στο εγγυηθούν πριν αγοράσεις.
Μια ερώτηση ακόμη, αφού όσο και αν έψαξα δεν βρήκα απάντηση.
Λειτουργούν κανονικά σε τριφασικό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.