Θέλετε αθόρυβο pc;

Δεβελέκος Στράτος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
1,621
Α αντέξει το mobo σας και την χωράει το κουτί σας είναι κορυφαία πρόταση!

Scythe SCORC-1000

Attachments

• ak-oro1.jpg
    ak-oro1.jpg
    152 KB · Views: 156
  • ak-oro2.jpg
    ak-oro2.jpg
    156.6 KB · Views: 157
  • ak-oro3.jpg
    ak-oro3.jpg
    166.3 KB · Views: 134
Last edited:
Είναι υπερβολή πιστεύω!!!:drummer:

Ειδικά για τους καινουργιους επεξεργαστές των 65nm και 45nm, που ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ δροσεροι σε σχεση με τους παλιούς!

ΕΚΤΟΣ και καποιος την θελει για extreme overclocking, οπότε σε αυτή την περίπτωση ειναι προτιμότερο να πάει σε υδρόψυξη όπως λεει και ο Δημητρης παραπάνω...:grandpa:

δεν χωράει σε ΚΑΝΕΝΑ case θές να πείς!
ήμαρτον!!!!! οχι ρε φίλε, αυτό το τερατούργημα δεν θα το έβαζα που να μου το χαριζανε!! Η ψύκτρα αυτή είναι κακά σχεδιασμένη και είναι μόνο για το wow factor.

Μου θυμιζει κατι παπακια που κυκλοφορουσαν με ενα θηριωδες καρμπιρατερ γυρισμενο στο πλαι και εξειχε σαν ... τη μηχανη της BMW.
Aντιστοιχα και εδω κανεις μετατροπη στο κουτι το ... κοβεις και εξεχει η ψυξη

Re: Απάντηση: Θέλετε αθόρυβο pc;

Μου θυμιζει κατι παπακια που κυκλοφορουσαν με ενα θηριωδες καρμπιρατερ γυρισμενο στο πλαι και εξειχε σαν ... τη μηχανη της BMW.
Aντιστοιχα και εδω κανεις μετατροπη στο κουτι το ... κοβεις και εξεχει η ψυξη
:firstprize:
τι μου θυμισες...

Εγώ έχω αθόρυβη υδρόψυξη, χωρίς ανεμιστηράκια κλπ, αλλά έχω θορυβώδες τροφοδοτικό!
Γνωρίζει κανείς αν κυκλοφορεί κανένα τροφοδοτικό παθητικό ή που να παίρνει υδρόψυξη >=700Watt???

Παρεπιπτόντως, όλες αυτές οι ψύκτρες με τα λεπτά φύλλα και τις σωληνώσεις, είναι όλες πατάτες για τους εξής λόγους:
1. Τα φύλλα δεν είναι χυτά, επομένως η θερμική επαφή που κάνουν με τις σωληνώσεις είναι κακή.
2. Το λεπτό φύλλο ψύχεται στο μεγαλύτερο μέρος από τη ροή του αέρα, αλλά λόγω ότι είναι λεπτό,
έχει μεγάλη θερμική αντίσταση, και αδυνατεί να μεταδόσει αυτή την ψύξη στη σωλήνωση. Ακόμα χειρότερα, είναι τοποθετημένο αραιά.
3. Οι σωληνώσεις αυτές είναι κούφιες που σημαίνει πάλι μεγάλη θερμική αντίσταση.

Έχουν όμως ένα πλεονέκτημα: Κοστίζουν λίγο στον κατασκευαστή που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες!
Μια σωστή ψύκτρα (ακριβότερη και βαρύτερη) θα ήταν τέσσερεις φορές μικρότερη και θα έκανε την ίδια δουλειά!

Last edited: