- 19 June 2006
- 8,661
Πρέπει να ομολογήσω ότι μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης, έχω αναπτύξει μία διαίσθηση που μου επιτρέπει να διακρίνω ,ποιος καλλιτέχνης ή μπάντα μπορεί να τα καταφέρει και να γίνει μαζικός.
Το γράφω με μία αυταρέσκεια σε αυτή την ικανότητα και μία έπαρση.
Βέβαια η ασφάλεια αυτής της υπερβολής είναι τα πάμπολλα παραδείγματα του παρελθόντος. Δεν γράφω ονόματα για μη σας τρομάξω.
Εάν ζούσα στην Αμερική σίγουρα θα είχα label και θα έψαχνα για μπάντες.
Πολύ πιθανό να ήμουν εκατομμυριούχος αλλά με τα κολλήματα μου μπορεί και άστεγος.
Πάντως κάτι γάτες που ζουν στη βεράντα μου σε χαρτόκουτα, τις βλέπω πολύ ευτυχισμένες, οπότε ο.κ.
Η πρώτη μπάντα που θα υπέγραφα ονομάζεται IV και την οδηγεί η IVY LEVAN ,πρώην μοντέλο μόλις 21 ετών και ίσως από τα ωραιότερα πλάσματα που έχω δει ποτέ.
Μιλάμε για εμπορικά πράγματα αλλά έχω φάει τρελό κόλλημα και είμαι σίγουρος πως μόλις τους υπογράψει εταιρεία θα βγάλει τρελά φράγκα.
Η μικρή πέρα από το ότι γράφει τρελά έχει και φωνάρα. Ένα πακέτο σπάνιο στις μέρες μας, μάλιστα τα κομμάτια της είναι απίστευτα πιασάρικά.
Ακούστε το Moving objex, Torture, Empty, All my H8.
Εδώ μιλάμε για χρυσωρυχείο.
Βρείτε την IVY στο myspace και θα καταλάβετε.
Υ.Γ. Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να υπογράψει,δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε:smash:
Το γράφω με μία αυταρέσκεια σε αυτή την ικανότητα και μία έπαρση.
Βέβαια η ασφάλεια αυτής της υπερβολής είναι τα πάμπολλα παραδείγματα του παρελθόντος. Δεν γράφω ονόματα για μη σας τρομάξω.
Εάν ζούσα στην Αμερική σίγουρα θα είχα label και θα έψαχνα για μπάντες.
Πολύ πιθανό να ήμουν εκατομμυριούχος αλλά με τα κολλήματα μου μπορεί και άστεγος.
Πάντως κάτι γάτες που ζουν στη βεράντα μου σε χαρτόκουτα, τις βλέπω πολύ ευτυχισμένες, οπότε ο.κ.
Η πρώτη μπάντα που θα υπέγραφα ονομάζεται IV και την οδηγεί η IVY LEVAN ,πρώην μοντέλο μόλις 21 ετών και ίσως από τα ωραιότερα πλάσματα που έχω δει ποτέ.

Μιλάμε για εμπορικά πράγματα αλλά έχω φάει τρελό κόλλημα και είμαι σίγουρος πως μόλις τους υπογράψει εταιρεία θα βγάλει τρελά φράγκα.
Η μικρή πέρα από το ότι γράφει τρελά έχει και φωνάρα. Ένα πακέτο σπάνιο στις μέρες μας, μάλιστα τα κομμάτια της είναι απίστευτα πιασάρικά.
Ακούστε το Moving objex, Torture, Empty, All my H8.
Εδώ μιλάμε για χρυσωρυχείο.
Βρείτε την IVY στο myspace και θα καταλάβετε.
Υ.Γ. Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να υπογράψει,δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε:smash:
Last edited: