Θελω Βοηθεια για αγορα 55-60" Led Tv !!

bmw318cabrio

Established Member
9 August 2007
214
Καλησπερα σας φιλοι συμφορουμιτες...
Ετοιμαζομαι για αλλαγη της 42"αρας Lcd μου ...Την οποια ειχα αγορασει πριν 5 χρονια , απο προτροπη του φορουμ (την Samsung Le40F86bd) και εμεινα υπερευχαριστημενος στα τοσα χρονια που την εχω ...
Τωρα θα χρειαστω παλι τα φωτα σας ..
Θελω μια Led 55 η 60 " , αποσταση θεασης 3.5 μ , μεγιστο budget 1400 ευρω ...
Η χρηση της θα ειναι κυριως για monitor pc οπου θα βλεπω mkv ταινιες , HD καναλια απο ΟΤΕ TV , κανα ποδοσφαιρο , gaming απο PS3 ..
Το ερωτημα μου ειναι το εξης:
Να προτιμησω 55 με καλυτερα χαρ/κα η 60αρα με λιγοτερα χαρ/κα ?
Τρελλες απαιτησεις δεν εχω , αλλα θελω οταν βλεπω μια ταινια 1080p να ειναι ομαλη η κινηση καινα φαινεται οτι ειναι HD ...
Εχετε καποιο μοντελο να προτεινετε ??Να περιμενω καλυτερα τα νεα μοντελα που βγαινουν οπου να ναι(απο οτι ακουσα) μιας και δεν την βιαζομαι τοσο πολυ ??

sharp lc60le636, το καλύτερο μαύρο από τις lcd που κυκλοφορούν. Δεν ειναι όμως 3d.

Re: Απάντηση: Re: Θελω Βοηθεια για αγορα 55-60" Led Tv !!

Μηπως εννοειτε την 635 ??

Αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες ότι γράφω "από τις lcd που κυκλοφορούν". Η 9705 έχει πάψει να κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και δύο χρόνια, ειναι προπέρσινο μοντέλο, ενώ το καινούργιο μοντέλο της philips με direct led δεν νομίζω καν να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Από τις sony, sharp, lg, samsung, toshiba και panasonic lcd που κυκλοφορούν στην αγορά η lc635 έχει το καλύτερο μαύρο.

Ρε παιδια μπορειτε λιγο να με βοηθησετε ?εθεσα καποια ερωτηματα στην αρχη και ενας δεν μπηκε στον κοπο να μου απαντησει ..
Σας Ευχαριστω :)

60'' με 1400ευρω?
ειναι περιορισμενες oi επιλογες σου.

LG 60PA5500 (πλασμα)
και τη Sharp

στη θεση θα περιμενα ισως για την επομενη 60αρα LG (LG PH6708)

Last edited:
Μαλλον για την Sharp το σκεφτομαι μιας και με ενδιαφερει το PVR , και αφου δεν με νοιαζει το 3d ...
Μπορω να μαθω αν το PVR ειναι programable η γραφεις εκεινη τη στιγμη μονο ?