θέλω βοήθεια

Re: Απάντηση: θέλω βοήθεια

Στους κλέφτες που θα σπάσουν το αμάξι;;; :flipout:

Τελικά η σύγκριση μάλλον γίνεται με C630 (περσινό μοντέλο που το αγόρασαν φέτος)... :flipout:

Η 630 ήταν και από τα κορυφαία μοντέλα του 2010.Συνεπώς θα τα βρει σκούρα η Panny!

Σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα το καλύτερο μαύρο της D5500 σε σχέση με της U30.Η πρώτη μπορεί να έχει και μια μικρή ανομοιομορφία που ακόμη,θα είναι καλύτερη η τελική απόδοση σε σχέση με μαύρο της τάξης των 0,06 nits.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: θέλω βοήθεια

Το μέλος saitisgr είναι σε τρίμηνο αποκλεισμό.

Ε, σε 3 μήνες που θα ξαναμπεί θα έχουν αποφασίσει τελικά τι τηλεόραση πρέπει να πάει... Μάλλον... :p

Δεν μετρήθηκε με όργανο, η εκτίμηση του 0,06 έγινε με το μάτι.

Πως έλεγε η γιαγιά μου "αλάτι βάζεις με το μάτι" στις συνταγές της...
Ένα τέτοιο πράγμα... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: θέλω βοήθεια

Δεν μετρήθηκε με όργανο, η εκτίμηση του 0,06 έγινε με το μάτι.

Δηλαδή πόσο νομίζεις ότι είναι;

Αν η 630 ηταν απο τα κορυφαια μοντελα τοτε οι C650 , C750 , C7000 , C8000 τι ηταν σουπερ-υπερ-κορυφαιες?

Σειρά 6 είναι.Δεν έχει Ultra Clear Panel και internet@tv.Σε σκοτεινό δωμάτιο δεν θα δεις διαφορά με την C650.Ειδικά εάν τύχει S-PVA panel.Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερη από την U30.Και μην μου πείτε πάλι περί ανομοιομορφίας...μόνο το white balance και το CMS της 630 φτάνουν!

Εγω δεν λεω οτι ηταν κακη σαν τηλεοραση. Στο μεσο ορο των samsung ομως.

Αν μου ελεγες για την C750 οτι δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει απο τις C7000/8000 σε αυτο θα συμφωνουσα.

Με την U30 την συγκρινε,όχι με την C8000.Και εγώ συμπαθώ τις plasma αλλά θα ήταν τουλάχιστον υπερβολή από μέρους μου να πω ότι η U30 μια entry level plasma έχει καλύτερη εικόνα από μια οποιαδήποτε τηλεόραση σειράς 6 Sam.Από την σειρά g και πάνω βέβαια δεν υπάρχει αντίπαλος.

πάντως η s30 έχει μετρηθεί 0.025 (ηρεμίας πρέπει να είναι και οχι ansi) και σε μια αμερικάνικη 50s30 που απότι έχω καταλάβει είναι διαφορετική από την ευρωπαική 0.03. πόσο πιο πάνω να είναι η u30????

Yπό μία έννοια και οι δύο μετρήσεις είναι σωστές... :D

~0,025 cd/m2 δίνει με σήμα 24p (96Hz) και ~0,03 cd/m2 με σήμα 60p (60Hz).

Τις ίδιες τιμές μέτρησε και ο Μανώλης στην G30...

Yπό μία έννοια και οι δύο μετρήσεις είναι σωστές... :D

~0,025 cd/m2 δίνει με σήμα 24p (96Hz) και ~0,03 cd/m2 με σήμα 60p (60Hz).

Τις ίδιες τιμές μέτρησε και ο Μανώλης στην G30...

Συγκρίνεις G30 με U30; :flipout:

Re: Απάντηση: θέλω βοήθεια

Μην αργησεις πολυ γιατι αν καποιος απο τους 2-3 κατοχους 9705 εχει καμια απορία δεν υπαρχει αλλος να την απαντησει.:p

Στο ενδιάμεσο μπορείς να τους διασκεδάζεις εσύ, χλευάζοντάς τους που αγόρασαν φίλιπς, μια τηλεόραση που δεν έχει κανείς στον κόσμο, και προτρέποντάς τους να αγοράσουν μια U30, η ακόμα καλύτερα μια C3, της οποίας η λίστα κατόχων είναι μικρή και "πρέπει να μεγαλώσει". Και αν δεν παίρνουν από λόγια για πλάσμα, πες τους ότι η 920 είναι καλύτερη γιατί είναι "νέας τεχνολογίας local dimming" και όχι "παλιάς" όπως η φιλιπς. Αν δε τονίσεις ότι έχουν μόνο μια βδομάδα καιρό, επειδή η φίλιπς χαλάνε ενώ οι σόνυ ποτέ, θα περάσει ο καιρός και θα επιστρέψω και εγώ να απαντήσω και στην ερώτηση...

Αφου η 920 ειναι πιο νεας γενιας (intelligent peak led) απο τις περυσινες τηλεορασεις local dimming να μην το λεμε αυτο επειδη δεν συμφερει οσους εχουν τηλεορασεις παλιας τεχνολογιας?

Αλλωστε φαινεται απο το μειωμενο halo.

29 υπερ-κλόνοι,
συνιστούνε σόνυ.
Αυτοί ξέρουν...

Στίχοι από το ποίημα "Φερ' το teza, να ψεκάσω την Κινέζα", από την ποιητική συλλογή "Τραγέλαφος πάνω από ένα club-σάντουιτς", εκδόσεις Καστανιώτη, 2011.