vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
Άλλες τρώνε πατώματα, άλλες τρώνε πρόσωπα...
Άλλες τρώνε πατώματα, άλλες τρώνε πρόσωπα...
Οι μηχανές, όχι οι τηλεοράσεις...
Αφου ειναι παλιας τεχνολογιας και δεν εχει intelligent peak LED λογικο ειναι...
Και δεν λεω να εχει ελεγχο του φωτος ανα pixel οπως οι πλασμα γιατι μιλαμε για LED οποτε κατι τετοιο ειναι αδυνατο.
Αν διαβαζες το νημα της Sony θα ηξερες τι ειναι αλλα ignorance is a bliss.
Ορίστε και φωτογραφία με τα ίδια χαρακτηριστικά λήψης με του Μάνου για "σύγκριση":
![]()
Τα πάτωμα παραμένει πάτωμα...
Ωραία, κοντεύουμε...
Μένει μόνο να κατέβεις από τα 137cd/m2 στα 85cd/m2...![]()
Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις για θέαση σε σκοτεινό δωμάτιο είναι από 130-170 cd/m2.
Σιγά να μην κατέβω...![]()
Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις για θέαση σε σκοτεινό δωμάτιο είναι από 130-170 cd/m2.
Να καταλάβω να το πας στα 100, αν έχεις πλάσμα που δεν μπορεί να πάει παραπάνω.
Dim Room δεν είναι το σκοτεινό δωμάτιο..
Στα πλαίσια της σύγκρισης, θα έπρεπε να κατέβεις, αλλιώς δεν έχουμε σύγκριση...![]()
Και ποιο είναι το dim room;Dim Room δεν είναι το σκοτεινό δωμάτιο...
Στην U20 που έχω και την έχω μετρήσει. Φαντάζομαι και αρκετές άλλες της ίδιας συνομοταξίας...Σε ποιά Plasma αναφέρεσαι που δεν πάει πάνω από 100 nits; :nounder:
....
Από 102 έως 137 είναι από αρκετά έως υπεραρκετά για σαλόνια, για μπαλκόνια δεν κάνουν.
Η U20 σε σκακιέρα δεν πάει πάνω από τα 70... Και 50% δεν είναι και κανένα μεγάλο παράθυρο...Άλλως τε αμφιβάλω πολύ να υπάρχει plasma που δεν πάει παραπάνω από 100 nits (και μη μου βάλεις σκακιέρα με 85άρια και 90άρια γιατί και το link που έβαλες δεν αναφέρεται σε σκακιέρα http://www.spectracal.com/simplepage.aspx?ID=YBHXKWPUZRMZYATQTYSD).
Υ.Γ.: Αναρωτιέμαι..... κατά ΤΗΧ πόση είναι η προτεινόμενη φωτεινότητα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.