Θέλω ελληνικά ....

Σήμερα λοιπόν οδήγησε η bianca special edition τα ηχεία. Φυσικότητα διαύγεια με μια δόση γλυκήτητας.
Ανάλυση μεταξύ cambridge και krell.
Δύναμη αρκετή. Σε ψηλές στάθμες θα τη βοήθαγαν μερικά βατ ακόμα....
Όμως δεδομένου, του όχι αντίστοιχου επιπέδου, cd player που είχα διαθέσιμο...θα πώ ένα πράγμα: νίκο είσαι μεγάλος μάστορας...να δούμε και τα μαύρα 😉!!!
Καλώδια ηχείων βρήκα σε κατάστημα της πόλης μέχρι να έρθουν τα αγγλικά. Ήταν OFC κατασκευής γερμανίας. Τα interconnect επίσης γερμανικά με επίχρυσους ακροδέκτες και σχεδόν ενα πόντο διάμετρο...τεραστια διαφορά με κάτι άλλα απλά rca που είχα...
Θα ανεβάσω σε λίγο φωτογραφίες από τον χώρο προσωρινής αποθήκευσης..

Καλοακουστα ολα...ευχομαι ομορφες ακουστικες απολαυσεις, οπου περνωντας ο καιρος θα γινονται και πιο εμπειρες και κατασταλαγμενες, οποτε και θα γινουν οι μικροδιορθωσεις η βελτιωτικες κινησεις

Καλοάκουστα τα μηχανήματα, απλά ο τίτλος του νήματος και η συνέχεια που ακολούθησε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα που δεν βοηθούν τα Ελληνικά προϊόντα.
Ο Νίκος Πετραλιάς είναι κατασκευαστής με εταιρεία που εμπορεύεται τα μηχανήματα που κατασκευάζει ή είναι απλά ένας ερασιτέχνης χομπίστας και μουσικόφιλος ;
Δεν έχω καταλάβει

Καλοακουστα ολα...ευχομαι ομορφες ακουστικες απολαυσεις, οπου περνωντας ο καιρος θα γινονται και πιο εμπειρες και κατασταλαγμενες, οποτε και θα γινουν οι μικροδιορθωσεις η βελτιωτικες κινησεις

Ευχαριστώ πολύ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοάκουστα,ωραία κομμάτια πήρες

Ευχαριστώ νασαι καλά...τωρα ξεκινήσαμε..

Καλοάκουστα τα μηχανήματα, απλά ο τίτλος του νήματος και η συνέχεια που ακολούθησε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα που δεν βοηθούν τα Ελληνικά προϊόντα.
Ο Νίκος Πετραλιάς είναι κατασκευαστής με εταιρεία που εμπορεύεται τα μηχανήματα που κατασκευάζει ή είναι απλά ένας ερασιτέχνης χομπίστας και μουσικόφιλος ;
Δεν έχω καταλάβει

Ευχαριστώ για τις ευχές Βασιλιά...
Η επιθυμία για τα ελληνικά δεν έχει αλλάξει...απλά υπήρξε μία πολύ καλή ευκαιρία (πολύ καλή) και θα ήταν πραγματικά λάθος να την αφήσω να φύγει...
βασιλιά, τώρα ξεκίνησα και δεν έχω σκοπό να μείνω σε ένα σύστημα...εχω κανά τριάρι φωλιές να "μουσικοποιήσω"
Οπότε συνεχίζω να επιθυμώ ελληνικά αλλά όπως είπα δε θα αφήσω να χαθεί και όποια ευκαιρία προκύψει.....
Πχ αν βρω τα duo 14000 τη στιγμή που από ότι μέχρι στιγμής έχω δεί, κάτι αντίστοιχο ελληνικό κάνει 25000, φυσικά και θα παρω τα duo. Η εννοια οτι θελω ελλάδα., έχει να κάνει και με το αν με θέλει και η ελλάδα για πελάτη...
Που σημαίνει ότι για παραπλήσιας αξίας (οικονομικής και ακουστικής) προιόντα θα επιλέξω τον έλληνα για πολλούς λόγους..
Από εκεί και πέρα για μένα ο νίκος είναι αδερφός, διότι για την αναζήτηση μου και τα πρώτα μου βήματα στον υψηλών προδιαγραφών,ήχο, δείχνοντας τη μεγαλοψυχία του, μου χάρισε την special edition bianca που έφτιαχνε, με ειδικά υλικά, για να την χαίρεται ο ίδιος.
Και πάλι σε ευχαριστώ νίκο...Αποτελείς για μένα, τον ηχητικό μέντορα μου...

Η αρχή το ήμισυ του παντός...είναι συναρπαστικό το ταξίδι στον κόσμο του hifi

Ακόμα προσπαθώ να δικαιολογήσω τη διαφορά που ακουσα, αλλάζοντας απλώς τα Rca....

Να χέρεσαι την Bianka.... είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, είσαι τυχερός που θα την έχεις στο σύστημα σου...

Ποια ειναι η Bianca ρε παιδια ;;;

Επιθετο εχει ; (Ποια μαρκα δηλαδη ) ;

Φωτο ;

Tο βαζω στο Google και μου βγαζει .... δε μπορειτε να φανταστειτε...

Last edited:
Ποια ειναι η Bianca ρε παιδια ;;;

Επιθετο εχει ; (Ποια μαρκα δηλαδη ) ;

Φωτο ;

Tο βαζω στο Google και νου βγαζει .... δε μπορειτε να φανταστειτε...

φανταζόμαστε φανταζόμαστε!

λοιπόν για να σε βοηθήσω.
Απο όσο ξέρω ο ενισχυτής είναι ένα κλικ πάνω από αυτό που λέμε συνήθως diy.
Από όσο ξέρω επίσης δεν έχει βγεί σε παραγωγή ή υπάρχει επίσημο κατάστημα. (διορθώστε με οι γνώστες)

Αλλά για να σε βοηθήσω δες εδώ...
http://avclub.gr/forum/showthread.php/106050-Bianka-Delphinus?highlight=bianca

Merci

Δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι οταν βλεπω Ελληνες να κανουν τετοιες προσπαθειες και να πραγματοποιουν τελικα τον σκοπο τους.

εδω δεν πρόκειται για προσπάθεια...μιλάμε για hi-end με ολη τη σημασία που ξερουμε ....

μπραβο στο φιλο που αγορασε την ομορφη bianka...

προσωπικά μου θύμισε ηχητικα γερμανικης καταγωγης μηχάνημα των 10,000 ευρο

Απάντηση: Re: Θέλω ελληνικά ....

Merci

Δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι οταν βλεπω Ελληνες να κανουν τετοιες προσπαθειες και να πραγματοποιουν τελικα τον σκοπο τους.

Για να συνεχίσουν όμως,χρειάζονται την επικουρία μας

ή ακόμα καλύτερα, το High-End το Ελληνικό είναι "τζάμπα πράμα" -bye-

Είναι γνωστή η διάθεση του νεοέλληνα....😎....

Αύριο σηκώνω φώτο από το χώρο της προσωρινής παραμονής...
Ο ήχος δε, συνεχίζει να εντυπωσιάζει, μιας και μπαίνουν σιγά σιγά γνώριμα cd.
Θα αρχίσω να βγάζω και από το πατρικό κάποιους δίσκους....τίποτα σε πικαπ παίζει?