Θέλω ελληνικά ....

Απάντηση: Re: Θέλω ελληνικά ....

Πέτρο θεωρητικά το υπόλοιπο να έχει χαλκό με λίγο οξυγόνο...για ζεστούλα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι...είναι τόσες οι επιλογές που πνίγεσαι στον ωκεανό...

Μονόκλωνο ή πολύκλωνο....
Και θωράκιση....τί?
Κατάλληλο μήκος? Όσο μικρότερο να υποθέσω?

Αν δεν το έχεις καταλάβει,μπήκες με τα μπούνια στο τρυπάκι!!!!
1 μέτρο είσαι εντάξει
Θωράκιση,όσο καλύτερη γίνεται,έχει επιπτώσεις στο κόστος
Πολύκλωνο

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι...είναι τόσες οι επιλογές που πνίγεσαι στον ωκεανό...

Και θωράκιση....τί?

Θα σε προέτρεπα να παίξεις Λόττο ,είναι ασφαλέστερο
Τα κράματα είναι ολόκληρη <επιστήμη> και διαφορές της τάξης του 0.5% μπορεί να σου κάνουν μεγάλες διαφορές ,οπότε φίλε μου απλά ξέχασε το .Δεν ξέρω πόσα λεφτά σκέφτεσαι να δαπανήσεις για έρευνα [γιατί αυτό θα κάνεις ] ,αλλά θεωρώ ότι είνοι οικονομικότερο νά πάρεις καλώδια των 1.000 ευρώ

Επί της ευκαιρίας να πώ ότι ετοιμάζω και ένα ρακ ιδιοκατασκευή...
Απλά προσπαθώ να καταλήξω στο σύστημα ανάρτησης...☺

Και θωράκιση....τί?
αν το σύστημα ειναι ισορροπημένο , και τα ασημια μια χαρα ζεστασια εχουν, + ταχύτητα , + ανάλυση ...

Θέλω από το νήμα να αναφερθώ ακόμα μία φορα στον καλό φίλο που συνάντησα εξαιτίας του ωραίου μας hobby... Νίκο ευχαριστώ...

ευτυχώς για μας τους υπόλοιπους που τα καταλαβαίνουμε όλα...

Έχω βάσιμες υποψίες ότι μιλάμε για το DAC του Νίκου Πετραλιά, αλλά κάτι πιο σαφές θα βοηθούσε..

Επίσης καμία φωτογραφία από το εσωτερικό του.. :smile:

εγώ προσωπικά (και συγχωρέστε με για το off topic) έχω κουραστεί με το συγκεκριμένο νήμα να κάνω διαρκώς υποψίες.
Δεν μπορώ να γνωρίζω αν πρόκειται για κάποιο είδος γραφής ή προσέγγισης στην παρουσίαση και το χτίσιμο συστήματος που κάνει απαραίτητη την μαντική ικανότητα, αλλά ανάθεμα αν καταλαβαίνω.
Επισης έχω την εντύπωση ότι κάπου πρέπει να αλλάξει και ο τίτλος.

Ο Ηλίας ειναι εντελώς νέος στην κοινότητα οποτε ειναι φυσικό να μην εχει μάθει τους δικούς μας κώδικες ακομα.
Κάποιες διευκρινίσεις θα τις ήθελα κι εγω παντως όπως υποθέτω κι άλλοι φίλοι.

Re: Απάντηση: Θέλω ελληνικά ....

Ο Ηλίας ειναι εντελώς νέος στην κοινότητα οποτε ειναι φυσικό να μην εχει μάθει τους δικούς μας κώδικες ακομα.
Κάποιες διευκρινίσεις θα τις ήθελα κι εγω παντως όπως υποθέτω κι άλλοι φίλοι.

count me in

προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα πάρω τον τίτλο του γκρινιάρη αλλά το νήμα εδώ και αρκετό καιρό
1. έχει χάσει το νόημα του "ελληνικά"
2. υποθέτω (βάσιμα όπως λεει ο ΔΔ) ότι δεν στήνεται σύστημα αλλά διαβάζουμε απλώς εντυπώσεις για μηχανήματα που πανε και έρχονται
3. δεν στήνεται (αν στήνεται) ένα σύστημα, αλλά περισσότερα (δυστυχώς για μας) με διαφορετικές στοχεύσεις και απαιτήσεις - αν όχι στην (σχεδόν) τύχη
4. έχω χάσει τον αρχικό ή έστω τον νύν στόχο του op
5. με τα παραπάνω δεδομένα, δεν μπορώ να συνεισφέρω στο παραμικρό, εκτός ίσως από σχόλια που από κάποιους θα χαρακτηριστούν ως πικρόχολα ή τρολλ και δεν αντιλαμβάνομαι τι προσφέρει πλέον το νήμα (εκτός ίσως μόνο στον op) σε τρίτους που ενδιαφέρονται να στήσουν ενα σύστημα με βάση ελληνικά (πάντα) μηχανήματα.

Το duck είναι μια τροποποιημένη κατασκασκευή ενός dac εμπορίου.
Φωτογραφίες εσωτερικού και λοιπόν πραγμάτων που έχουν ετοιμαστεί και ετοιμάζονται...λίαν συντόμως...
Στήνονται δύο συστήματα ταυτόχρονα και όχι στην τύχη.
Το ένα ακολουθεί την προσέγγιση φορητός - dac -transport - τρανζίστορ - all around ηχείο...("σύγχρονος?" ηχος..)
Το άλλο ακολουθεί πιο παραδοσικά πράματα...

Λαμπες πικαπ ομοκεντρικα ηχεία....

Δεν έχω κανένα σκοπό να κρατήσω ή να βάλω κάποιον σε τρυπάκι αναμονής ή να παιξω οποιασδήποτε μορφής παιχνίδι.

Επιπροσθέτως αν ο op του νήματος είμαι εγώ, παρακαλώ τον ηπερηχητικό να μου πεί τι μου προσφέρει...και φυσικά περιμένω οποιαδήποτε σχόλιο/άποψη/συνεισφορά.

Από εκεί και πέρα αν οι διαχειριστές επιθυμούν οποιαδήποτε επέμβαση/τροποποιηση στο νήμα ευχαρίστως ας κάνουν ότι θεωρούν καλύτερο....αλλαγή ονόματος μεταφορά αλλού...ότι κρίνουν!

*υπερηχητικό

Παπί; :p Ποιό είναι; Καλορίζικα όλα

Ευχαριστώ γιώργο.
Λεπτομέρειες θα σας δώσει ο χειρούργος κος Νίκος Πετραλιάς.

Ζητώ την κατανόηση όλων για την μή συχνή ενημέρωση της εξέλιξης του στησίματος...έχω πραγματικά φορτωμένο ωράριο...

Οπως ειχα πει σε παλαιοτερο σχόλιο, το dac είναι ενα chordette και έχει μπει σε ένα κουτί μαζί με linear τροφοδοτικό, σε κουτί που μοιάζει στη bianca.
Ο νίκος βοηθά με τις ηλεκτρονικές γνώσεις του...εγώ βάζω το αυτί(κλάψε μάνα...) άλλωστε εμένα δεν πρέπει να ικανοποιεί?
Αυτο που πρέπει να πω είναι ότι αν και σε αρκετα ο νίκος έχει άλλη σκέψη...καταλαβαίνει τι θέλω....και ξέρω αν δεν ηταν καλός φίλος σιγά μην ασχολιόταν με τις παραξενιές μου...

Οι μέχρι στιγμής λοιπόν,παραξενιές,
Έλαβαν πρίν λίγο τη θέση τους δίπλα από τα λοιπά συνοδά του συστήματος...
Έχω να πώ ότι η αναπαραγωγή μέσω του dac έδωσε άλλο αέρα στο σύστημα...συναγωνίζεται (ξεπερνάει..) την αναπαραγωγή βινυλίου...μή βαράτε φίλοι του βινυλίου...
Αν και το πειραγμένο audionote με το diy phono έχει φυσικότητα που βάζει την diana Kraal μέσα στο δωμάτιο όταν παίζει το cd της μέσω του dac...τη "βλέπεις" να κινείται μέσα στο χώρο.
Υπερβάλλω λίγο μόνο για να δείξω πόσο καλά παίζει..
Αφού ξεπέρασα τις πρώτες εντυπώσεις/ανατριχίλες....και έδωσε χώρο ο ενθουσιασμός στη λογική....ακολούθησε η πεποίθηση...ότι δεν μπορεί να πάει παραπάνω....και δώστου ξανά ανατριχίλες....😄.
Θα ακολουθήσουν φώτο αύριο...
Καλη συνέχεια φίλοι...υγεία νά 'χουμε..

* diana krall