Θέλω ελληνικά ....

Re: Απάντηση: Θέλω ελληνικά ....

Ναι ειναι πιο δεξια.Φαινεται απο το οτι δεν ειναι παραλληλος με την δεξια πλευρα του πλινθου (στην πρωτη φωτογραφια)

ε και?

Μπορει ο rega να μην μπορει να κανει την κινηση μεχρι το τελευταιο αυλακι διοτι σε καποιο σημειο τερματιζει η κιμηση του προς τα αριστερα.Eπισης ,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,δεν ξερω αν το μαγνητικο antiskating αλλαζει λογω της μεγαλυτερης αποστασης που θα διανυσει ο βραχιονας μεχρι το τελευταιο αυλακι.
Εκτος τουτου δεν ειναι και ..... ομορφο ετσι :laugh:

Last edited:
Πανικο το τελευταιο και μονο αποτελει για καποιους (σε αυτους υπολογιστε και μενα μεσα) λογο εκνευρισμου...ψυχαναγκαστικος γαρ...χαχαχα

Απάντηση: Re: Θέλω ελληνικά ....

Πανικο το τελευταιο και μονο αποτελει για καποιους (σε αυτους υπολογιστε και μενα μεσα) λογο εκνευρισμου...ψυχαναγκαστικος γαρ...χαχαχα

Και γω ετσι ειμαι :laugh:

Σταματήστε,ήρθαμε στα ίσια μας.

Ηλία,μια χαρά σε βλέπω..

Σε ευχαριστώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ ωραία όλα τους και να τα χαίρεστε
Πιστεύω οτι ενα ράκ με ορθή τοποθέτηση των μηχανημάτων θα βοηθήσει αρκετά το όλο αποτέλεσμα
και μια ερώτηση προς τους γνώστες...ο βραχίονας είναι σωστά ρυθμισμένος γιατί με το μάτι φαίνεται να είναι λίγο προς τα δεξία
(λέω εγώ τώρα γιατί μπορεί να με ξεγελούν και οι φωτογραφίες)
και πάλι καλοάκουστα

Ευχαριστώ.
Είναι προσωρινά όλα...ετοιμάζεται rack.
Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία...

Ευχαριστω και τους υπόλοιπους φίλους για τα καλά τους λόγια..

ειναι νταρντανογυναικα και πιανει πολυ χωρο ....

πολυ ωραια ολα... και ο νικος πετραλιας σπάνιος άνθρωπος και γνώστης του αντικειμένου

Δε φοβάμαι τις γυναίκες φίλε...τους γυναικωτούς φοβάμαι...

Για το Κεφάλαιο Νίκος....πράγματι έτσι είναι...Σπάνιος Ανθρωπος....
για γνώστης...λίγα λές...

Καλήμερα σε όλους

Νέες προσθήκες....τροποποιημένο thorens 145, λαμπάτος προενισχυτής,
B&W 802 nautilus.
Ετοιμάζονται κάτι revox (VINTAGE)...καλώδια ηχείων και ρεύματος....
Σήμερα έπαιξαν τα ribbon των pl300 απίστευτα με την εντυπωσιακή λαμπάτη προενίσχυση....μηδενικού (ειλικρινά) θορύβου....απλά απίστευτα...
Σε λίγο καιρό που θα σταματήσω τις αγορές (προσωρινά...) θα στήσουμε συνάντηση...

Τους ναυτίλους τους αγόρασες?
Τρίτο ζευγάρι δηλαδή ή το έχω χάσει?
Με τι ενισχυτή τους άκουσες?

Ναι πλεον υπαρχουν και οι ναυτιλοι 802.
Τριτο ζευγαρι και ερχεται και τεταρτο...
Ο ενισχυτης ειναι εκπληξη φιλοι μου....θα ενημερωθειτε συντομα.δε μπορω να πω κατι ακομα διοτι ψηνεται μια αγορα σε σετ προ -τελικου mosfet

Κακώς πήρες πολλά ζευγαρια. Ενα και καλό παιρνει ο κόσμος. Χωρια το μπλέξιμο με το στήσιμο και να παιζει το ενα και να συμμετέχουν και τα υπολοιπα... Τεσπα. Εσύ ξέρεις.

Κακώς πήρες πολλά ζευγαρια. Ενα και καλό παιρνει ο κόσμος. Χωρια το μπλέξιμο με το στήσιμο και να παιζει το ενα και να συμμετέχουν και τα υπολοιπα... Τεσπα. Εσύ ξέρεις.

Θα στηθούν μάλλον 4 συστηματα φιλε μου.
Το καθε ενα θα εχει το δικο του ρεπερτοριο/αποστολή/χώρο ύπαρξης.

Δεν θα ειναι ολα σε ένα χώρο.

Θα στηθούν μάλλον 4 συστηματα φιλε μου.
Το καθε ενα θα εχει το δικο του ρεπερτοριο/αποστολή/χώρο ύπαρξης.

Δεν θα ειναι ολα σε ένα χώρο.

Νόμιζα ότι κατείχα τα πρωτεία,αλλά με πέρασες!!!!

Νέες προσθήκες....τροποποιημένο thorens 145, λαμπάτος προενισχυτής,
B&W 802 nautilus.
Ετοιμάζονται κάτι revox (VINTAGE)...καλώδια ηχείων και ρεύματος....
Σήμερα έπαιξαν τα ribbon των pl300 απίστευτα με την εντυπωσιακή λαμπάτη προενίσχυση....μηδενικού (ειλικρινά) θορύβου....απλά απίστευτα...
Σε λίγο καιρό που θα σταματήσω τις αγορές (προσωρινά...) θα στήσουμε συνάντηση...

REVOX εχω, και εγω στην Ελλαδα. Η μαλλον ειχα τα αφησα στην αδελφη μου. Εξαιρετικα ηχεια απο αποψη ηχου και λεπτομερειας, αλλα ευθραυστα ρε γαμωτο. Εκτος και αν υπηρχε προβλημα ρευματος αλλα καιγονταν συχνα, και πηγαινα καθε τρεις και λιγο για πηνια.
Αλλα ωραια ηχειακια.

Αγοραστηκαν κατι καλωδια qed τα οποια με τους ναυτιλους δεσανε...και εχουν αρχισει το πλέξιμο....
Επίσης και δυο τελικοι τσακιριδηδων πειραγμενοι....
Φωτος συντομα....

Αγοραστηκαν κατι καλωδια qed τα οποια με τους ναυτιλους δεσανε...και εχουν αρχισει το πλέξιμο....
Επίσης και δυο τελικοι τσακιριδηδων πειραγμενοι....
Φωτος συντομα....

Ποια qed;