Θέλω φθηνό και καλό AVR - Ζητάω πολλά;

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
5,155
Οπως διαβαζετε τετοιον ακριβως θελω για το 2ο συστημα:
-5.1
-να κανει upscalling σε 1080ρ ολων των σηματων εικονας
- ευκολο και πληρες (; ) μενου
- ΚΥΡΙΩΣ πολυ καλο ηχο σε στερεο (δεν χωραει κι αλλο μηχανακι)
-να εχει 5 εισοδους hdmi και 1 εξοδο
- τα εφε ηχου ας ειναι λιγα και καλα
-η αυτοματη ρυθμιση...αδιαφορη
-συμμαζεμενου ογκου (κυριως υψος)
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το 1ο και το 3ο (εικονα/ηχος)
Θα μου πειτε: "διαβασε" - εμ διαβασα (στο ιντερνετ ολα ειναι καλα!) αλλα θελω γνωμες απο γνώστες/κατοχους.
Τιμη; οχι πανω απο 600
Ακουωωω!

Re: ΘΕΛΩ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ AVR - ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;

Ο marantz sr5008 φαινεται πολυ καλη περιπτωση. Βλεπω εχει και preouts. Τωρα με το 4Κ τι παιζει και το hdmi 1.4a δεν ξερω αλλα υποθετω δεν το εχεις σε προτεραιοτητα. Ο σκρουτζ τον βγαζει στα 620 ευρω

Απάντηση: ΘΕΛΩ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ AVR - ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;

Aρκετα παλαιο μοντελο ομως (2009)

Σωστα! Γκουγκλησα και ειδα (χωρις να το ανοιξω) ενα τεστ του What hi-fi που ελεγε 2009 - αλλα ηταν του 13 (2009 η εγγραφη του μελους!)
Ενδιαφερων φαινεται. Παμε για συγκριση Marantz-Sony-Denon (Yamaha ισως; )

Με τόσα λεφτά αν δεν χώσεις κανα τελικό για left right μην περιμένεις πολλά για μουσική

Ο χώρος δεν προσφέρεται για high καταστάσεις - απλά έναν καλό ήχο και όχι σαν ... κενό αέρος!

Βάλε και τον YAMAH RX-V677 στα υπ' όψιν. Πιστεύω ότι είναι ένα τίμιο μηχάνημα και μουσικό. (για το είδος και την κατηγορία του μηχανήματος πάντα) Επίσης τον Σεπτέμβριο θα έρθει και ο 777 Ίσως πρέπει να τον βάλεις και αυτόν στους προς ακρόαση.
Καλή συνέχεια στο ψάξιμο.

+1 για yamaha και απο εμενα γιατί παίζουν μουσική και οι φτηνοί.

Of Yamaha είναι καλύτεροι σε stereo μουσική από το Marantz ή τον Sony 1040;

Re: Απάντηση: ΘΕΛΩ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ AVR - ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;

Of Yamaha είναι καλύτεροι σε stereo μουσική από το Marantz ή τον Sony 1040;
Προσωπικά πάντα, πιστεύω ότι αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν. Εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να κρίνει.

Αχ μωρε Τζωρτζ αυτο το ξερω, αλλα εδω εν επαρχια αγοραζουμε βασει συμβουλων και...ενστικτου!

Νομιζω οτι το παρακατω θεμα καλυπτει αρκετα απο τα ερωτηματα μου http://avclub.gr/forum/showthread.php/118024-ΑΓΟΡΑ-Onkyo-TX-NR636-ή-Yamaha-RX-V677

Re: Απάντηση: ΘΕΛΩ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ AVR - ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;

Αχ μωρε Τζωρτζ αυτο το ξερω, αλλα εδω εν επαρχια αγοραζουμε βασει συμβουλων και...ενστικτου!

Νομιζω οτι το παρακατω θεμα καλυπτει αρκετα απο τα ερωτηματα μου http://avclub.gr/forum/showthread.php/118024-ΑΓΟΡΑ-Onkyo-TX-NR636-ή-Yamaha-RX-V677
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αν μπορώ να μιλήσω βάσει εμπειρίας, και με επιφύλαξη αφού υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν το τελικό άκουσμα, οι SONY που έχω ακούσει μου φαίνονται πολύ λαμπεροί, οι DENON, πώς να το πω, σαν να υπάρχει μία κουρτίνα μπροστά, έναν ONKYO που είχα ακούσει, ήταν όμως μεγάλο μοντέλο, ήταν εντυπωσιακό αλλά έχω διαβάσει για διάφορα προβλήματα και ασυμβατότητες. Δυστυχώς MARATZ και PIONEER δεν έχω ακούσει.
Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω είναι αποκλειστικά και μόνο δικές μου εκτιμήσεις σε βάθος 7 - 8 χρόνων, που όμως με οδήγησαν στη YAMAHA και πριν (2005) και πρόσφατα (2012) και δεν το έχω μετανιώσει.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλό ψάξιμο. :-)

Re: Απάντηση: Θέλω φθηνό και καλό AVR - Ζητάω πολλά;

Τελικα, σημερα εκλεισα τον Yamaha 677 - εντυπωσεις απο εβδοαδα.

Με το καλό να παραλάβεις και περιμένουμε εντυπώσεις.

Να μας πεις και τη γνώμη σου για το app. Πρόσθεσαν κάτι πολύ ενδιαφέρον το οποίο ισχύει και στης προηγούμενης γενιάς yamaha αν δεν κάνω λάθος. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεσαι τις παραμέτρους των DSP του από το app είναι λίαν εντυπωσιακός.

Απάντηση: Re: Θέλω φθηνό και καλό AVR - Ζητάω πολλά;

Να μας πεις και τη γνώμη σου για το app. Πρόσθεσαν κάτι πολύ ενδιαφέρον το οποίο ισχύει και στης προηγούμενης γενιάς yamaha αν δεν κάνω λάθος. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεσαι τις παραμέτρους των DSP του από το app είναι λίαν εντυπωσιακός.

Κατεβαινει αυτοματα;

Υγ μη μου κανεις καμια "ζημια" με το τεστ του 924 (σε σχεση με τον 677), γιατι θα στον στειλω πεσκεσι!!!

Κατεβασα στο ταμπλετ την εφαρμογη, κι αν οντως πραγματοποιει οσα υποσχεται θα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Απο Τεταρτη μαλλον, θα μπει στο "καλο" συστημα ο ενισχυτης και θα το ελεγξουμε!