Θέλω κάτι από τον Αι Βασίλη?

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Αυτές τις μέρες κάποιες επιθυμίες μας γίνονται πιο έντονες και γενικά είμαστε πιο χαλαροί στην ..τσέπη!
Θα βολευτούμε πάλι με ένα ελαφάκι ή μήπως ήρθε η ώρα για κάτι παραπάνω?

Προσωπικά έχω αποστείλει έγκαιρα μακροσκελή επιστολή στον Αι Βασίλη και έχω γράψει ίσα με 100 φορές τη λέξη "πεδιόμετρο"
Δεν θέλω εκατό πεδιόμετρα, ένα μου αρκεί!

Δυστυχώς η επιστολή μου φέρει, όπως πάντα, αύξοντα αριθμό "4" κάτι που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν οι προηγούμενες τρεις και αν περισσέψει κανένα Ευρώ μπορεί να αποκτήσω κι εγώ ένα ταπεινό πεδιόμετρο..

Αν θέλετε μοιραστείτε μαζί μας τι ζητήσατε από τον ..θαυματουργό Αγιο και τι σειρά προτεραιότητας φέρει η επιθυμία σας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Κύριοι

Επειδή δουλεύω στον χώρο της υγείας, θέλω να πω σε όλους, ότι η ευχή ΥΓΕΙΑ ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που πρέπει να γίνεται και το ΜΟΝΟ που πρέπει να ζητάμε απο τον Άγιο.

Θέλω να ευχηθώ σε ολους, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ, για να χαρούνε τα όποια αγαπημένα πρόσωπά/παιχνίδια/καλούδια τους...

That being said ...άμα ο Άγιος (Μεγάλη η χάρη του) έβαζε και κανα 2-3 ώρες ακόμη στο 24ωρο θα με υποχρέωνε πραγματικά.

Σίμος

ΥΓ : Αλέξανδρε, πλησιάζει η ώρα του πεδιόμετρου. Ειμαστε ...αποφασισμένοι φέτος.

Last edited:
Υγεια και ευτυχια σε ολους πανω απ ολα

αλλα θα ηθελα ο Αι Βασιλης με το ελκυθρο του να πεσει πανω στον δυσκολο Αstra και να το φερει λιγο πιο κοντα μας.....

Υγεία για όλους, ολα τα αλλα θα έρθουν!

Ωστόσο, θα ήθελα να προσειπογράψω για την παραπάνω ευχή του Larry, με τη διαφορά να μην τον φέρει πιο κοντά αλλά να τον γκρεμοτσακίζει σε κανένα ωκεανό μπας και δούμε καμιά ασπρη μέρα!! Μας έχει βγάλει την ψυχή!!:violent-smiley-030:

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά, υγεία & ευτυχία σε όλους!

Εκτός απο τα παραπάνω, έχω ζητήσει απο τον Αϊ Βασίλη να μου φέρει λογισμικό για τον 9000 (κλάααααααααααμα).

Απάντηση: Re: Θέλω κάτι από τον Αι Βασίλη?

Υγεια και ευτυχια σε ολους πανω απ ολα

αλλα θα ηθελα ο Αι Βασιλης με το ελκυθρο του να πεσει πανω στον δυσκολο Αstra και να το φερει λιγο πιο κοντα μας.....

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εγω παλι θα ηθελα εκεινο το αναθεματισμενο το μοτερ!!!

MERRY CHRISTMAS TO EVERYBODY!!!

-bye--bye-

Πάνω από όλα υγεία παίδες..... τα υπόλοιπα έρχονται μετά !!!!!!

εμένα το μετά μου έφερε ένα mvision hd......

Ολοι να ειμαστε εδω και του χρόνου -bye-
κ ολα τα ελληνικα καναλια ελευθερα στον hellasat :grandpa:

Δυστυχώς η επιστολή μου φέρει, όπως πάντα, αύξοντα αριθμό "4" κάτι που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν οι προηγούμενες τρεις και αν περισσέψει κανένα Ευρώ μπορεί να αποκτήσω κι εγώ ένα ταπεινό πεδιόμετρο..

να σε πιστέψω ή να μη σε πιστεύψω ?:grinning-smiley-043
μήπως υπάρχουν κανά δυό ακόμα επιστολές σου που μπαίνουν απ το πλάι πριν το 1 ?

Φιλοι μου καλυσπερα σας καποτε ρωτησε ενας εναν καπνιστη τι θα ηθελε να ευχηθει για τον καινουριο χρονο,και απαντησε ο καπνιστης να εχω την υγεια μου για να καπνιζω .Σαν την υγεια δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον κοσμο,και σας το ευχομαι ολοψυχα σε ολους-χρονια πολλα και καλη χρονια.:116::116::116: