Θέλω λάστιχα!

Ωωωραία ρε παιδιά, ως τώρα λέγαμε θα ξοδευτούμε για λάστιχα(πλησιάζω τα 43.000 χλμ. σε focus 1.6 sport 27 μηνών)...
και ξαφνικά -ούτε που το είχα σκεφτεί- βγαίνει και θέμα με τα αμορτισέρ!;
...και φυσικά είμαι σίγουρος ότι άμα τα μετρήσω θα θέλουν αλλαγή...
λοιπόν ας είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι: ΚΑΛΑ αμορτισέρ , ίδιας φιλοσοφίας με τα λάστιχα δηλαδή πακέτο ή sport ή touring, καλύτερα από τα εργοστασιακά,
...πόσο πάει το μαλλί; θέλω και ευθυγράμμιση-ζυγοστάθμιση άν αλλάξω πακέτο λάστιχα-αμορτισέρ;

Οι αναρτησεις θελουν αλλαγη μετα τα 80.000 χλμ νομιζω. Εγω τις αλλαξα στα 110.000 χλμ, (τις πισω μονο) και αφου ειχαν κατσει τελειως. Η πλακα ειναι οτι μια βδομαδα πιο πριν ειχα πει να τις αλλαξω ετσι κι αλλιως, αλλα με προλαβαν και παρεδωσαν πνευμα.

Το δικο μου το μαλλι, για rover 75, μονο για ενα ζευγαρι αναρτησεις, πηγε περιπου 250 ευρω. Αν θες να αλλαξεις και ελατηρια φανταζομαι ανεβαινει το κασε.

Δεν ειναι λογικο να θες μια ευθυγραμμιση-ζυγοσταθμιση μετα?

Ωωωραία ρε παιδιά, ως τώρα λέγαμε θα ξοδευτούμε για λάστιχα(πλησιάζω τα 43.000 χλμ. σε focus 1.6 sport 27 μηνών)...
και ξαφνικά -ούτε που το είχα σκεφτεί- βγαίνει και θέμα με τα αμορτισέρ!;
...και φυσικά είμαι σίγουρος ότι άμα τα μετρήσω θα θέλουν αλλαγή...
λοιπόν ας είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι: ΚΑΛΑ αμορτισέρ , ίδιας φιλοσοφίας με τα λάστιχα δηλαδή πακέτο ή sport ή touring, καλύτερα από τα εργοστασιακά,
...πόσο πάει το μαλλί; θέλω και ευθυγράμμιση-ζυγοστάθμιση άν αλλάξω πακέτο λάστιχα-αμορτισέρ;

καλυτερα αμορτισερ απο τα εργοστασιακα για το αυτοκινητο σου ΔΕΝ θα βρεις...

εεεχεις ακομη ομως ψωμι μεχρι να αλλαξεις