ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LCD

Re: Απάντηση: Re: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LCD

Μιχάλης Κορ. said:
Μ'αρέσει φίλε Rivers που εκφράζεσαι με τέτοιο τρόπο που χωρίς πιθανότατα να το καταλαβαίνεις, απαξιώνεις όλους εμάς/αυτούς που αγόρασαν κάτι διαφορετικό από τις Sony καταρχήν κ πιο ειδικά εμάς/αυτούς που αγόρασαν την ΑΜΟΙ.

Επειδη η AMOI αναφερθηκε ηδη απο τον Εκι65 γι' αυτο δεν την ανεφερα. Οσο για την Samsung LE-40F7 (η οποια τεχνικα ειναι ανωτερη της Sony με LED backlight και 100 Hz) δεν την αναφερω επειδη δεν γνωριζω ποτε θα κυκλοφορησει.

Press release για την 40F7:

http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20060901_0000284318

Εδω να σημειωσω οτι εγω θα προτιμουσα να περιμενω και να παρω την Samsung παρα την 40Χ2000. Οσο για την ΑΜΟΙ δεν θα ηταν στις επιλογες μου οχι λογω ονοματος αλλα λογω ποιοτητας εικονας η οποια δεν ειναι αντιστοιχη της Sony η της Samsung. Αυτο βεβαια ειναι λογικο καθως οπως λεει ο σοφος λαος "οτι πληρωνεις παιρνεις".

Εμένα τρεις φίλοι μου που πήραν ΑΜΟΙ ο ένας έπαθε ανεμοβλογιά ο άλλος τον πάτησε αυτοκίνητο και ο τρίτος παρουσίασε αλωπεκίαση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LCD

Rivers said:
...Οσο για την ΑΜΟΙ δεν θα ηταν στις επιλογες μου οχι λογω ονοματος αλλα λογω ποιοτητας εικονας η οποια δεν ειναι αντιστοιχη της Sony η της Samsung. Αυτο βεβαια ειναι λογικο καθως οπως λεει ο σοφος λαος "οτι πληρωνεις παιρνεις".
Για να το λες, κάτι θα ξέρεις καλύτερα... Αλήθεια τις έχεις δει δίπλα-δίπλα, ή έστω έχεις δει κάποια ΑΜΟΙ 37 ?
Τέλος πάντων, κατά τα λεγομενά σου, οι αγοραστές της (εγώ κ λοιποί) αυτό πληρώσαμε αυτό πήραμε. -bye-

Φίλοι μου σας παρακαλώ να προσέχουμε λίγο...
κάποιες φορές-άθελά μας-μπορεί να φαινόμαστε απαξιωτικοί...

Σας ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LCD

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Φίλοι μου σας παρακαλώ να προσέχουμε λίγο...
κάποιες φορές-άθελά μας-μπορεί να φαινόμαστε απαξιωτικοί...

Νασο αν λες για εμενα δεν ηθελα να φανει αυτο γι' αυτο λεω οτι δεν θα ηταν στις επιλογες ΜΟΥ.
Ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τις απαιτησεις του. Αν ομως καποιος θελει οπωσδηποτε τηλεοραση full HD σε χαμηλη τιμη τοτε η AMOI ειναι μονοδρομος.-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LCD

Ntinos1972 said:
Ωραια συμφωνουμε. Γιατι το κινεζικο ειναι χειροτερο απο το ταιβανεζικο, μαλαισιανο κλπ?
Δηλαδη γιατι θεωρειται μειονεκτημα? Ρητορικο ερωτημα ειναι, ας μην βλουμε αο το θεμ απου εθεσε το νεο μελος.

Η Sony πιστεύεις ότι κατασκευάζονται στην Ιαπωνία?
Η δικιά μου είναι made in UK!!!:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LCD

Eki_65 said:
Η Sony πιστεύεις ότι κατασκευάζονται στην Ιαπωνία?
Η δικιά μου είναι made in UK!!!:flipout: :flipout:
Αντε αφου το χεσ@με, δεν πιστευω οτι κατασκευαζονται στην Ιαπωνια.
Ναι στην αγγλια απο πακιστανους που εχουν αφεντικα ινδους.
Ελα, μην το τραβηξουμε, ο φιλος θελει να αγορασει TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LCD

Rivers said:
Νασο αν λες για εμενα δεν ηθελα να φανει αυτο γι' αυτο λεω οτι δεν θα ηταν στις επιλογες ΜΟΥ.
Ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τις απαιτησεις του. Αν ομως καποιος θελει οπωσδηποτε τηλεοραση full HD σε χαμηλη τιμη τοτε η AMOI ειναι μονοδρομος.-bye-

ok...

όμως-παιδιά-ας επανέλθουμε στο θέμα,please...

Φιλε jas13

Για να επανελθουμε και στο θεμα μας, θελεις οπως λες τηλεοραση TRUE HD, δηλαδη αναλυσης 1920*1080 που να υποστηριζει 1080 progressive σημα. Στη δεδομενη χρονικη στιγμη που μιλαμε οι επιλογες δυστυχως ειναι περιορισμενες.
Υπαρχει η ΑΜΟΙ, στις 37 και 42 in, η Sony στις 40 και 46 ιντσες και η Pioneer στις 50 ιντσες.
Αν ειναι επειγον το θεμα να αγορασεις, πρεπει να κινηθεις μεταξυ των παραπανω τηλεορασεων (αν ξεχασα καποιο μοντελο, μπορει καποιος φιλος να το συμπληρωσει :grinning-smiley-043 ). Αν ομως οχι κι εχεις λιγο χρονο αναμονης, θα δουμε περισσοτερα μοντελα το χειμωνα κι απο τις αλλες εταιριες, που σιγουρα θα βοηθησουν τον ανταγωνισμο και φυσικα...τη πτωση των τιμων.
-bye-

panosxgr said:
Φιλε jas13

Για να επανελθουμε και στο θεμα μας, θελεις οπως λες τηλεοραση TRUE HD, δηλαδη αναλυσης 1920*1080 που να υποστηριζει 1080 progressive σημα. Στη δεδομενη χρονικη στιγμη που μιλαμε οι επιλογες δυστυχως ειναι περιορισμενες.
Υπαρχει η ΑΜΟΙ, στις 37 και 42 in, η Sony στις 40 και 46 ιντσες και η Pioneer στις 50 ιντσες.
Αν ειναι επειγον το θεμα να αγορασεις, πρεπει να κινηθεις μεταξυ των παραπανω τηλεορασεων (αν ξεχασα καποιο μοντελο, μπορει καποιος φιλος να το συμπληρωσει :grinning-smiley-043 ). Αν ομως οχι κι εχεις λιγο χρονο αναμονης, θα δουμε περισσοτερα μοντελα το χειμωνα κι απο τις αλλες εταιριες, που σιγουρα θα βοηθησουν τον ανταγωνισμο και φυσικα...τη πτωση των τιμων.
-bye-

Σορυ δεν μπορω να κρατηθω!!!:nounder:

PANOS!! ΠΡΟΣΧΗ!!!!!!

Χιλια συγνωμη και παλι...:slapface: :slapface:

Πρεπει να μας πει ο φιλος jas13 ποσα λεφτα μπορει να δωσει και αν μπορει να περιμενει λιγο να βγουν καποια νεα μοντελα.

Παιδια ευχαριστω πολυ ολλους σας για τις απαντησεις σας.Εγω ειμαι ερωτευμενος με την philips 9731 την οποια ειδα σημερα στον Κοτσ... στο The MALL Εικονα τελεια,χρωματα ωραια ρυθμισεις πολλες κ απο συνδεσεις αστα να πανε.
Ρωταω εγω τωρα?Δεν ειναι καλη?Γιατι δεν την προτεινει κανεις?Τελικα εχει τοση διαφορα to 1080p απο το 1080i
Οσο για την το κινεζακι την AMOI, οι αλλες απο που ειναι made in?
Παντως κακα τα ψεματα κ 3800 ευρω ειναι πολλα,αν μπορεις να αγορασεις την ΑΜΟΙ 42 με 2300 που λεει κ ο φιλλος,αληθεια βγαινει καινουργιο μοντελο?Για την 37 το ηξερα.Ευχαριστω πολυ κ παλι

Φιλε jas13, ολοι μας δεν μπορουμε να ξεκινησουμε και να αραδιαζουμε μοντελα τηλεορασεων, χωρις να μας πεις καποιες περισσοτερες λεπτομερειες. Π.χ. budget και αποσταση θεασης, που ειναι απο τα πιο βασικα.
-bye-

jas13 said:
Παιδια ευχαριστω πολυ ολλους σας για τις απαντησεις σας.Εγω ειμαι ερωτευμενος με την philips 9731 την οποια ειδα σημερα στον Κοτσ... στο The MALL Εικονα τελεια,χρωματα ωραια ρυθμισεις πολλες κ απο συνδεσεις αστα να πανε.
Ρωταω εγω τωρα?Δεν ειναι καλη?Γιατι δεν την προτεινει κανεις?Τελικα εχει τοση διαφορα to 1080p απο το 1080i
Οσο για την το κινεζακι την AMOI, οι αλλες απο που ειναι made in?
Παντως κακα τα ψεματα κ 3800 ευρω ειναι πολλα,αν μπορεις να αγορασεις την ΑΜΟΙ 42 με 2300 που λεει κ ο φιλλος,αληθεια βγαινει καινουργιο μοντελο?Για την 37 το ηξερα.Ευχαριστω πολυ κ παλι

Φιλε μου ο λόγος που ειμαστε επιφυλακτικοί απέναντι στην Philips (οι περισσοτεροι τουλάχιστον) ειναι

1) Τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ προβλήματα που ειχαν παρουσιαστεί στην προηγούμενη σειρά (9830) (Ψαξε λιγο να δεις..)

2) Οτι ειμαστε σε μια μεταβατική περίοδο οπου πολλα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρισουν σε σχέση με το μελλον του HD

3) Οτι η τιμολογιακή πολιτική της Philips ειναι εκτος τοπου και χρόνου.. Γιατι να δώσω Χ εωρώ για να πάρω το 100% οταν με τα μισά λεφτά μπορώ να πάρω το 90% αυτού που θέλω ? Εδώ δεν μιλάμε για επένδυση, πυριτιο ειναι (ΑΜΜΟΣ) και ως γνωστόν "ειναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια"....

Τελος πάντων το πιο σημαντικό ειναι να μας πεις ακριβώς τι απαιτήσεις έχεις και πόσα εισαι διατεθιμένος να ξοδέψεις για να δούμε...

Last edited: