Θέλω να ακούω μουσική στο μαγαζι πολλές ώρες

Status
Not open for further replies.

bravelover

New member
30 May 2008
87
Ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος. Τωρα εχω ενα απλώς στερεωφωνικο με cd που με κουράζει να γράφω συνέχεια cd καθε τρεις και λίγο. Σκέφτηκα να βάλω το iPad με κατι ηχεία υπολογιστη. Εχω και λάπτοπ αλλα το εχω πολλές ώρες για κατέβασμα αρχείον.

Εγώ στη δουλειά, έχω καταλήξει σε υπολογιστή με κάποιο καλό web radiο που έχω πετύχει.
Αν θες να δουλεύεις την ώρα που ακούς μουσική, δεν έχεις χρόνο να ασχολείσαι με playlist κλπ.

Πρόσεξε μόνο γιατί υπάρχει πάντα η BSA και η ΑΕΠΙ που καραδοκούν να στείλουν αγωγή για παραβίαση του νόμου 2121/93 περι πνευματικών δικαιωμάτων.
Κοινώς απαγορεύεται να ακούς στο μαγαζί σου ακόμη και ραδιόφωνο χωρίς τη σχετική άδεια.

Καλύτερα να μετέφερες το ερώτημά σου,στην κατάλληλα τεχνική κατηγορία...Εδώ δεν θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις.Δεν είναι η κατάλληλη κατηγορία.

Re: Απάντηση: Θέλω να ακούω μουσική στο μαγαζι πολλές ώρες

Κοινώς απαγορεύεται να ακούς στο μαγαζί σου ακόμη και ραδιόφωνο χωρίς τη σχετική άδεια.
Το αστείο είναι ότι τα ραδιόφωνα πληρώνουν ήδη για αυτά τα δικαιώματα. Παλαιότερα (το ξέρω από ιδία πείρα) δεν πλήρωνες τίποτα στην ΑΕΠΙ αν έπαιζες μόνο ραδιόφωνο. Τι έχει αλλάξει στο μεταξύ;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εξαρτάται το "μαγαζί". Δικαιώματα στην ΑΕΠΙ οφείλονται μόνο για τις δημόσιες εκτελέσεις έργων, όχι για τη μουσική που έχει κάποιος πχ σε μαγαζί επισκευής ηλεκτρονικών. Ή εγώ στο γραφείο μου. Επίσης, υπάρχει και μουσική public domain. Βέβαια άντε απόδειξε ότι παίζεις τέτοια, όταν έρχεται στο δικαστήριο ως "μάρτυρας" ο υπάλληλος της ΑΕΠΙ (αν είναι δυνατόν!) και καταθέτει πως έπαιζες Παπαρίζου. Και δεν οφείλεις μόνο ΑΕΠΙ μετά (που εκπροσωπεί τους δημιουργούς) αλλά και τους εκπροσώπους των εκτελεστών. Βιομηχανία χρήματος δλδ.

Έχω εξώδικα κάμποσα .. τους έστειλα και εγω κάμποσα του τύπου ότι ακούω μόνο παραδοσιακά κλαρίνα , καθότι λάτρης του οργάνου , και ότι το σύστημα που αναπάραγάγει την συγκεκριμένη ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ μουσική αποτελείτε απο ΜΗ αποσπωμενα ηχεία ..
τέσπα δεν προχώρησαν ποτέ παρακάτω σε δικαστήρια και μλκιες ..

αυτα πριν κάτι χρονάκια

Η νομική πλευρά εξηγήθηκε αναλυτικά στον φίλο...

Για την τεχνική,θα ήταν καλύτερα όπως ειπώθηκε ήδη,να απευθυνθεί στην κατάλληλη τεχνική κατηγορία...

Status
Not open for further replies.