Θέλω να βάλω αγγελία - Γιατί πρέπει να έχω 70 posts? Ελεος !!!

Status
Not open for further replies.
Στην θέση σας, θα άφηνα τους πάντες να βάζουν αγγελίες και θα κρατούσα και το 0,1% προμήθεια υπέρ του σωματίου (για τα γενικά έξοδα).

Ακουσες για το e-bay που τιμωρηθηκε ? :flipout:

Μαμακιες... δεν είναι εκεί το point..... δεν θα γράφαμε σεντόνια στις 2 το πρωί για να πουλήσουμε κάτι....

Απλώς και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το κανόνα....

Στην θέση σας, θα άφηνα τους πάντες να βάζουν αγγελίες και θα κρατούσα και το 0,1% προμήθεια υπέρ του σωματίου (για τα γενικά έξοδα).

Το σωματείο έχει οικονομική διαχείριση και το AVclub γενικοτερα μέλη που το αγαπούν.

Oπως ανέφερα το AVclub έχει χαρακτήρα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ.

Το AVCLUB και η ΔΟ δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τις αγοραπωλησίες και τις συναλλαγές, από άποψης ποιότητας, ασφάλειας, νομιμότητας, τιμής και λοιπών χαρακτηριστικών, δεν εγγυώνται την ταυτότητα των χρηστών που λαμβάνουν μέρος στις συναλλαγές, δεν έχουν κανένα χρηματικό ή ανάλογο όφελος από τις συναλλαγές, και δεν φέρουν καμία ευθύνη σε κάθε περίπτωση βλάβης, ζημίας ή απάτης.

Αυτά από εμένα καληνύχτα.

Last edited:
Ακουσες για το e-bay που τιμωρηθηκε ? :flipout:

Όντως ισχύει αυτό?Που το άκουσες και με ποια κατηγορία?Πιστεύω οτι κάθε site μπορεί να έχει τους δικούς του κανόνες και όποιος θέλει ακολουθει...

Όντως ισχύει αυτό?Που το άκουσες και με ποια κατηγορία?Πιστεύω οτι κάθε site μπορεί να έχει τους δικούς του κανόνες και όποιος θέλει ακολουθει...

Σίγουρα έχει προβλήματα γιατί πουλούσαν μαϊμούδες

http://www.thetechherald.com/article.php/200827/1369/eBay-facing-60-million-penalty-for-selling-counterfeit-goods

Εισαι καλος εμπορος.....

Μπας και εισαι γνωστης του....χωρου?

Re: Απάντηση: Θέλω να βάλω αγγελία - Γιατί πρέπει να έχω 70 posts? Ελεος !!!

Το συγκεκριμενο μελος συμφωνα με τους κανονισμους λογικα θα παρει την αγουσα οποτε...

Πολύ σωστά... και για αυτό θα την κάνω από μόνος μου γιατί τελικά δεν μπορείται να ακούσετε μια παραφωνία.....

αλλα κοίταξα λίγο τους κανονισμούς και βρήκα λαβράκια.... σας τα παραθέτω:

2.6. Περιεχόμενο, κοσμιότητα, και ύφος των δημοσιεύσεων και επικοινωνία με την ΔΟ:
α) Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους. Εάν υποπέσει στην αντίληψη της ΔΟ παρουσία μηνυμάτων που παραβαίνουν αυτόν τον κανόνα, αυτά θα μορφοποιηθούν χωρίς προειδοποίηση, και το προσβλητικό κομμάτι θα αφαιρεθεί.
β) Δεν επιτρέπονται επιθέσεις σε άλλους χρήστες ή Διαχειριστές. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το μέλος και σε περίπτωση υποτροπής περιορισμός πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.

Και το καλύτερο:

Απαγορεύονται οι συστάσεις από έναν χρήστη σε άλλον σχετικά με τη συμπεριφορά του δεύτερου. Αρμόδιοι για το θέμα είναι οι Διαχειριστές, και οι χρήστες που παρατηρούν ενοχλητική συμπεριφορά από κάποιο άτομο, μπορούν να το αναφέρουν στη ΔΟ με προσωπικό μήνυμα, οι οποίοι θα επιληφθούν του ζητήματος κατά την κρίση τους.

Ευχαριστώ κύριοι... αλλά έχω πρωινό ξύπνημα....

Μια τεκμηριωμένη απάντηση δεν πήρα από ολους εσάς που κατ' επανάληψη τιμήσατε με την παρουσία σας το τοπικ.

Σας ευχαριστώ καλό βράδυ

Παντως ένα πρόβλημα που είχαν πάντα τα forum ειδικού περιεχομένου ήταν ο περιορισμός των άσχετων θεμάτων. και νομίζω ότι τέτοιου είδους κανόνες ευνούουν την ύπαρξη του φαινομένου.

ό

σε ποια φορουμ αναφερεσαι ???

Καλή σας μέρα.

Φίλε vpapous, διατύπωσες ένα ερώτημα, όχι με τον ευγενικότερο τρόπο. Πήρες κάποιες απαντήσεις, οι οποίες μπορεί μεν να μην σε κάλυψαν, αλλά ήταν αληθινές και επαρκέστατες. Εσύ τις απαξίωσες και άφησες υπονοούμενα για τη συμμετοχή κάποιων μελών. Έλαβες αρκετές προειδοποιήσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της συζήτησης, αρχικά από διαχειριστές, αλλά και από μέλη, σε φιλικό τόνο. Συνεχίζοντας τις προκλήσεις, το θέμα εξελίχθηκε σε flame με τη γνωστή κατάληξη. Συγγνώμη, αλλά και η επιείκεια έχει όρια.

Προς όσα μέλη ασχολήθηκαν με τη νουθεσία του ανωτέρω, γνωρίζετε ότι αυτό απαγορεύεται, έχω πολλές φορές κάνει τις σχετικές εκκλήσεις και σε κάποιους από εσάς προσωπικά. Προφανώς, καμία αντίρρηση σε μια τοποθέτηση που αποσκοπεί στο να βοηθήσει το μέλος, αλλά όταν η προσπάθεια αποδεικνύεται μάταια, σταματήστε να ασχολείστε και πατήστε το report. Δεν υπάρχει λόγος να φθείρεστε για μια υπόθεση που ξέρετε ακριβώς πώς θα καταλήξει και δεν μας βοηθάτε κιόλας.

Και τέλος, φίλε μου Κώστα, η αγάπη μου για το avclub δεν προβλέπει να ξενυχτάω εργάσιμη ημέρα μήπως τυχόν και παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Επιπλέον, οι θεωρίες σου για την πραγματική ταυτότητα πρωτοεμφανιζόμενων μελών σπάνια μπορούν να επαληθευθούν - αντιθέτως, εύκολα μπορούν να διαψευσθούν, και κάποιες έχουν όντως διαψευσθεί στο παρελθόν. Ως εκ τούτου συνιστούν συκοφαντίες και δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές.

Status
Not open for further replies.