Θελω να δω εικονα στην CRT μου απο το PC !

Αν τους βγάλεις, θα σου βάλει κάποιους (ας πούμε default) drivers, σε vga mode νομίζω, έτσι ώστε να έχεις εικόνα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις εικόνα. Μην αγχώνεσαι.

Ναι κλείσε ότι πρόγραμμα έχεις, γιατί θα θέλει restart μετά.

Αν τους βγάλεις, θα σου βάλει κάποιους (ας πούμε default) drivers, σε vga mode νομίζω, έτσι ώστε να έχεις εικόνα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις εικόνα. Μην αγχώνεσαι.

Ναι κλείσε ότι πρόγραμμα έχεις, γιατί θα θέλει restart μετά.

οκ ..... να κλεισω ολα τα προγραματα ;;;;

οκ το ειδα ..........

λοιπον...... το εκανα !

εβαλα τους καινουργιους ντραιβερς και οντως μου εβγαλε τωρα πολλες ρυθμισεις .....

μονο που η ρυθμηση για την αναλυση παραμενει το λιγοτερο 800 χ 600 !

βαρεθηκα.......

Μη σε απασχολούν οι αναλύσεις κτλ τώρα, γιατί αυτές πιθανά αφορούν την 1η οθόνη σου. Δες αν έχεις επιλογή για 2η οθόνη ή για TV. Ενεργοποίησε την (enable) και πες μας μετά τι γίνεται...

ρε παιδια ξεχασα να σας πω οτι μετα απο την εγκατασταση των νεων ντραιβερς της καρτας γραφικων

και την επανεκινηση ( new start ) των WINDOWS XP δηλ, του υπολογιστη μου ...

μου βγαζουν τα γουιντους να τα κανω AKTIV και λεει εχω διορια 3 μερες .......

μα ειναι οριγγιναλ και τα ειχα κανει ακτιβ οταν τα ειχα βαλει πριν 2 χρονια ......

τι γινεται ;;;; να τα ξανακανω ;;;;

και μου γραφει οτι τα γουιντοους μου ειναι κοπυ.....

τι να σου πω... το κουφό είναι πως σου βγάζει πως είναι copy! Και σου δίνει μόνο 3 μέρες διορία, όχι 30; Το μήνυμα είναι από τα windows σίγουρα; Δεν είναι κάποιο pop-up παράθυρο; Δοκίμασε να τα ενεργοποιήσεις ξανά και αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, μπορείς να μιλήσεις και με microsoft απευθείας, από τη στιγμή που είναι original.