Θελω να δω εικονα στην CRT μου απο το PC !

Δεν βάζεις το powerstrip μπας και? Πιστεύω θα μπορείς να βάλεις ότι ανάλυση θες...

Δε νομίζω πως το πρόβλημα του είναι εκεί, στην ανάλυση δηλαδή. έστω και με την πιο χαμηλή ανάλυση που βγάζει η κάρτα, έπρεπε να βλέπει την εικόνα στην TV. Το θέμα είναι να δείξει εικόνα.

Δε νομίζω πως το πρόβλημα του είναι εκεί, στην ανάλυση δηλαδή. έστω και με την πιο χαμηλή ανάλυση που βγάζει η κάρτα, έπρεπε να βλέπει την εικόνα στην TV. Το θέμα είναι να δείξει εικόνα.

To 800X600 είναι παραπάνω από ότι μπορεί να δείξει η CRT. Το σήμα των windows κατά το booting είναι μικρότερης ανάλυσης γι αυτό και το βλέπει. Εγώ πιστεύω ότι φταίει η ανάλυση.

Γιατί δεν βγάζεις τελείως τους drivers της nvidia? Μήπως με τους standard vga drivers μπορείς να δεις εικόνα. Τουλάχιστον να εντοπίσουμε το πρόβλημα και αναλόγως να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε....

Γιατί δεν βγάζεις τελείως τους drivers της nvidia? Μήπως με τους standard vga drivers μπορείς να δεις εικόνα. Τουλάχιστον να εντοπίσουμε το πρόβλημα και αναλόγως να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε....

Μα αν βγάλει τους drivers, πως θα ενεργοποιήσει το tv-out;

Για την επανενεργοποίηση , όταν κάνεις 3 αλλαγές στο setup σου , εμφανίζεται το συννεφάκι ... Είτε τις κάνεις όλες μαζί , είτε μία μία μέσα σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα ...

Re: Απάντηση: Θελω να δω εικονα στην CRT μου απο το PC !

To 800X600 είναι παραπάνω από ότι μπορεί να δείξει η CRT. Το σήμα των windows κατά το booting είναι μικρότερης ανάλυσης γι αυτό και το βλέπει. Εγώ πιστεύω ότι φταίει η ανάλυση.

Δεν φταίει η ανάλυση. Τα 800 χ 600 τα δείχνει μια χαρά στην τηλεόραση. Απλά τα μετατρέπει σε PAL πριν τα βγάλει. Ουσιαστικά κάνει ένα scaling.

παιδια κολησα στο εξης .................

χεχε μου βγηκε το καλωδιο απο πισω απο το πισι και εχω κανει ενχειρηση στο γονατο πριν 6 μερες και δεν μπορω να σκυψω να το βαλω .......

περιμενω να ερθει η γυναικα .......

γιαυτο οταν ξαναμπει θα δοκιμασω τι πετυχα !!!!

ευχαριστω ολους .....

πιστευω πως ειμαΙ ετοιμος απο ολα τα αλλα !