Καλησπέρα σε όλους! Θέλω άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση! Βλέπω ότι εδώ υπάρχει πολύ όμορφο κλίμα και άνθρωποι που μοιράζονται σκέψεις και γνώσεις για το αντικείμενο! Λίγα λόγια για μένα για να λύσω κάποιες απορίες που υπήρχαν στο νήμα! Είμαι νέος στο forum αλλά όχι και νεαρός!

Είμαι 45, με rock, psychedelic rock, post punk, garage, indie, grunge και metal ακούσματα! Είχα ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν να αγοράζω βυνίλια όταν ακόμα τα έβρισκες στο amazon και με 15 euro. Τα περισσότερα βέβαια τα έχω αποκτήσει απο τα live που πηγαίνω και έχω και κάποια κομμάτια που είναι εκδόσεις από τη δεκαετία του 70 (stones, floyd, animals etc..) Αυτοί οι δίσκοι έχουν ψυχή για μένα και θέλω να τους απολάυσω!
Τις τελευταίες μέρες έχω λίγο καεί με την έρευνα καθώς και με τη διαχείριση των χωροταξικών περιορισμών που έχω στο σπίτι.
Προς το παρόν οι επιλογές μου είναι οι εξής: Ενισχυτής cambrige axr100, ηχεία Elac Debut B5.3 και πικάπ ναι θα προτιμήσω για πρώτο το AT LP 120X με direct αντί για belt drive.
Την ερχόμενη Πέμπτη έχω κανονίσει ακρόαση και μπορεί μέχρι τότε να έχω κάψει μερικές χιλιάδες ακόμα εγκεφαλικά κύτταρα από το πολύ ψάξιμο! Οι μέχρι τώρα επιλογές μου βασίζονται στο γεγονός ότι για τον ενισχυτή πχ θα ήθελα κάτι που να αποδίδει καλά τον αναλογικό ήχο αλλά να μη στερούμαι και της δυνατότητας για σύνδεση με ψηφιακή πηγή (πχ κινητό η υπολογιστή) Το όνειρό μου πάντα ήταν να αποκτήσω το δικό μου analogue ηχοσύστημα. Ωραία η τεχνολογία με τους streamers το εβερσολο και το wiim amp ultra αλλά και με τον cambridge μπορώ να ακούσω μουσική που θα στριμάρω στο κινητό! Δεν είναι όμως αυτή η προτεραιότητά μου!
Τα ηχεία επίσης είναι ιδανικά με βάση τους χωροταξικούς περιορισμούς μου!
Δεν έχω τέλος απορρίψει την πιθανότητα αγοράς του denon avc a11sr απο τον δικό μου άνθρωπο και θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένας τέτοιος ενισχυτής έστω και εικοσαετίας, που βρίσκεται όμως σε άριστη κατάσταση μετά την επισκευή του με αντικατάσταση πυκνωτών κλπ, μπορεί να υστερεί σε σχέση με τον cambridge axr100