Θέλω να κοστολογήσω το Home Cinema μου!!!

debbie+mary

New member
14 July 2010
17
Ελλάδα
Έχω ένα home cinema ONKYO ολοκληρωμένο με ενισχυτή ΟΝΚΥΟ και πηγή από την ΟΝΚΥΟ καθώς και σετ 5 μικροσκοπικών ηχείων BOSE (acoustimass 6 series) αμεταχείριστο. Το είχα αγοράσει το 2005 και η μόνη του χρήση είναι τα cd που βάζει η δασκάλα της κόρης μου όταν κάνουν μάθημα Αγγλικών. Γελοίο? Το μοντέλο του ΟΝΚΥΟ ενισχυτή είναι το TX-SR602/602E ενώ το μοντέλο του DVD-Player ONKYO είναι το DV-SP402E
Ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ!!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!!:drummer:

Απάντηση: Re: Θέλω να κοστολογήσω το Home Cinema μου!!!

σε τι να γινει η κοστολογηση ?
ηχητικα ?
ποσοτικα ?
περι εντασεων ?
η ποσο μπορεις να πουλησεις ?

Με βάση τον τίτλο του θέματος ο φίλος μας ενοεί κοστολόγη τιμής.Κοστολόγηση ηχητικά ,ποσοτικά και ακουστικά δεν μπορεί να υπάρξει.Ετσι λοιπόν και με βάση αυτό το δεδομένο, θα πρέπει να ξέρουμε και γιά ποιά ημέρα μιλάμε, γιατί απο μέρα σε μέρα όπως πάνε τα πράγματα ακόμη και σημερινό προιόν αύριο θα αξίζει τα μισά χρήματα!!!

Το έχω ανεβάσει στο aggeliopolis και ζητώ 500 για όλο το σύστημα μαζί με ηχεία κομπλέ. Επίσης τηλεχειριστήρια και manual. Είναι πολλά ή λίγα?
Ευχαριστώ!!!

Το έχω ανεβάσει στο aggeliopolis και ζητώ 500 για όλο το σύστημα μαζί με ηχεία κομπλέ. Επίσης τηλεχειριστήρια και manual. Είναι πολλά ή λίγα?
Ευχαριστώ!!!

Βάλτο και στη Χρυσή Ευκαιρία (www.xe.gr).
Όλα τα άλλα sites αγγελιών έχουν σχεδόν μηδενική αναγνωσιμότητα σε σχέση με τη Χ.Ε.

Αστα στα 500 και αν δεν υπάρχει κανείς να ενδιαφερθεί, τότε ρίχνεις την τιμή.
Επίσης, αν το σπάσεις σε 2 ή 3 διαφορετικές αγγελίες ίσως θα ήταν πιο εύκολο.

Το έβαλα και στη Χ.Ε. Θα βγει στην εφημερίδα την Τετάρτη 21/7.Επίσης το ανέβασα και στο internet της x.e. Ελπίζω να γίνει κάτι γιατί τα έχω ανάγκη τα χρήματα.

Αμφιβάλω αν θα υπάρξει ενδιαφέρον μέσω ΧΕ. Ο κόσμος με αυτά τα ενδιαφέρονται δε νομίζω ότι κοιτάει τη ΧΕ. Σου το λέω γιατί είχα βάλει κι εγώ μια αγγελία παλιότερα για έναν ενισχυτή. Εδώ πουλήθηκε σχεδόν αμέσως, από την ΧΕ δε με είχε πάρει ούτε ένας τηλέφωνο.

Βάλ' την εδώ, περισσότερες πιθανότητες έχεις.

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=28