Θέλω να πάρω ενα στερεοφωνικό για να ακούω μουσική...

Οπότε θέλω ενα στερεωφωνικο που νε δέχεται USB stick να παίζει cd mp3 και να εχει υποδοχή aux in για να συνδέω το Κινητο μου η το iPad μου.
Πολύ σωστά. Διάλεξε κάποιο με αυτά τα χαρακτηριστικά στην κατηγορία micro Hi-Fi από κάποια καταξιωμένη εταιρεία. Εάν είναι δυνατόν προσπάθησε να το δείς και να τ' ακούσεις πρώτα, ώστε να βεβαιωθείς ότι καλύπτεσαι από την άποψη ποιότητας ήχου και έντασης.

Χωρίς να τα έχω ακούσει, θα προτιμούσα το πρώτο...

Μια απορία αυτάhttp://www.technosound.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1282 τα ηχεία τη καλώδιο χρειάζονται για να ένωσεις ενα Κινητο η λάπτοπ
Θα χρειαστεί καλώδιο Mini Jack Stereo => 2 X RCA
Κάτι σαν αυτό.
Αλλά από κινητό αμφιβάλλω αν θα παρέχει αρκετή ισχύ για να τα διεγείρει επαρκώς.

οχι... ενεργά ειναι

Μην βιαστεις να καταλήξεις σε αυτά -αν τελικά πάς σε τετοιου τυπου λυση κ οχι σε ολοκληρωμένο συστημα- πιστευω πως στην κατηγορία αυτη θα βρεις και άλλα!
Δες εδω (σε όλες τις σελίδες): http://athensproaudio.gr/recording-...cording-gr/ixeia-monitor/energa-monitors.html απο 100 παρα κάτι μέχρι περίπου 150 έχει αρκετές προτάσεις. Εχει κ τα m-audio που αναφερεις σε πολύ καλύτερη τιμή... προσωπικά θα προτιμουσα κάτι άλλο..

Το ζήτημα είναι είναι τι επιδιώκουμε:
Θέλουμε απλά μουσική υπόκρουση σ' ένα χώρο την ώρα που εργαζόμαστε, χωρίς να απασχολούμαστε μ' αυτό; Τότε μετράει πάνω απ' όλα η απλότητα και η ευχρηστία και ένα ολοκληρωμένο micro Hi-Fi είναι η καλύτερη λύση.

Θέλουμε ν' ακούμε καλά μουσική εμείς οι ίδιοι για τη δική μας απόλαυση; Τότε αρχίζουμε να αυζητάμε τις άλλες λύσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι κι' αυτή με τα ενεργά ηχεία.

χμμμμ η πρώτη περίπτωση αποκλείει την δευτερη ενω η δευτερη δεν αποκλείει την πρώτη.... -bye- -bye- -bye-

Το ζήτημα είναι είναι τι επιδιώκουμε:
Θέλουμε απλά μουσική υπόκρουση σ' ένα χώρο την ώρα που εργαζόμαστε, χωρίς να απασχολούμαστε μ' αυτό; Τότε μετράει πάνω απ' όλα η απλότητα και η ευχρηστία και ένα ολοκληρωμένο micro Hi-Fi είναι η καλύτερη λύση.

Θέλουμε ν' ακούμε καλά μουσική εμείς οι ίδιοι για τη δική μας απόλαυση; Τότε αρχίζουμε να αυζητάμε τις άλλες λύσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι κι' αυτή με τα ενεργά ηχεία.

αυτο εδω ακριβως θελω ''Θέλουμε απλά μουσική υπόκρουση σ' ένα χώρο την ώρα που εργαζόμαστε, χωρίς να απασχολούμαστε μ' αυτό; ''

αυτο εδω ακριβως θελω ''Θέλουμε απλά μουσική υπόκρουση σ' ένα χώρο την ώρα που εργαζόμαστε, χωρίς να απασχολούμαστε μ' αυτό; ''
Λοιπόν το συγκεκριμένο είναι ότι πρέπει!
Ακριβώς για τη δουλειά που το θέλεις. Λίγο ακριβούτσικο το βλέπω, ο Skroutz το δίνει στα 360-370 Ευρώ.
Όμως το Pioneer X-HM71-S κάνει τόσα πολλά. Εφοδιασμένο με όλες τις ευκολίες. Και αν έχει, όπως φαντάζομαι, αξιοπρεπή Hi-Fi ήχο, τότε είναι αληθινό κελεπούρι, ιδανικό για δεύτερο μικρό συστηματάκι στο υπνοδωμάτιο, το δωμάτιο των παιδιών, ή κάπου στο εξοχικό, ή στο χωριό. Εκεί όπου η ευχρηστία είναι πάνω απ' όλα... :smile:

Λοιπόν το συγκεκριμένο είναι ότι πρέπει!
Ακριβώς για τη δουλειά που το θέλεις. Λίγο ακριβούτσικο το βλέπω, ο Skroutz το δίνει στα 360-370 Ευρώ.
Όμως το Pioneer X-HM71-S κάνει τόσα πολλά. Εφοδιασμένο με όλες τις ευκολίες. Και αν έχει, όπως φαντάζομαι, αξιοπρεπή Hi-Fi ήχο, τότε είναι αληθινό κελεπούρι, ιδανικό για δεύτερο μικρό συστηματάκι στο υπνοδωμάτιο, το δωμάτιο των παιδιών, ή κάπου στο εξοχικό, ή στο χωριό. Εκεί όπου η ευχρηστία είναι πάνω απ' όλα... :smile:

Αυτό θα παίζει ράδιο μέσω Ίντερνετ αφου εχει wifi antenna