Θελω τα φωτα σας για SAMSUNG PS51D6900

Pieros

New member
30 December 2009
30
Αγορασα προσφατα την SAMSUNG PS51D6900
Media player εχω το extremer

οταν παιζει ταινια 1080p βλεπω διαφορα σε εικονα με ηχο

σκεφτηκα οτι ηταν το hdmi καλωδιο - το αλλαζω τπτ
παιρνω εξωτερικο σκληρο , hdmi καλωδιο + extremer
κ παω σε αλλη tv φιλου
το καλωδιο το δικο μου δεν επαιζε αλλα εξωτερικος σκληρος + extremer δουλευουν

τι να κανω λες το καλωδιο που πηρα ειναι μουφα
παιρνω το καλωδιο του φιλου μου επαιζε σωστα το βαζω σπιτι παλι τα ιδια

Μετα σκεφτομαι να συνδεσω το λαπτοπ με την τηλεοραση κ να δω αν υπαρχει καθυστερηση σε λογια με ηχο
κ βλεπω οτι δουλευει μια χαρα
βαζω ολα τα hdmi καλωδια κ μεσω λαπτοπ να δω αν δουλεουν καλα κ βλεπω οτι ολα ειναι οκ

εχω κανει κατι λαθος ? ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να αλλαξω ?

αν βαλω σκληρο πανω στην tv δουλευει επισης μια χαρα

ακουω σκεψεις

το συμπερασμα μου ειναι οτι κατι παιζει με την tv k extremer

Αγορασα προσφατα την SAMSUNG PS51D6900
Media player εχω το extremer

οταν παιζει ταινια 1080p βλεπω διαφορα σε εικονα με ηχο

σκεφτηκα οτι ηταν το hdmi καλωδιο - το αλλαζω τπτ
παιρνω εξωτερικο σκληρο , hdmi καλωδιο + extremer
κ παω σε αλλη tv φιλου
το καλωδιο το δικο μου δεν επαιζε αλλα εξωτερικος σκληρος + extremer δουλευουν

τι να κανω λες το καλωδιο που πηρα ειναι μουφα
παιρνω το καλωδιο του φιλου μου επαιζε σωστα το βαζω σπιτι παλι τα ιδια

Μετα σκεφτομαι να συνδεσω το λαπτοπ με την τηλεοραση κ να δω αν υπαρχει καθυστερηση σε λογια με ηχο
κ βλεπω οτι δουλευει μια χαρα
βαζω ολα τα hdmi καλωδια κ μεσω λαπτοπ να δω αν δουλεουν καλα κ βλεπω οτι ολα ειναι οκ

εχω κανει κατι λαθος ? ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να αλλαξω ?

αν βαλω σκληρο πανω στην tv δουλευει επισης μια χαρα

ακουω σκεψεις

το συμπερασμα μου ειναι οτι κατι παιζει με την tv k extremer
Φίλε μου , και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το δικό μου media player Ellion mr 3100. Όσο και αν το έψαξα λύση δε βρήκα. Με τη τηλεόραση Samsung 46c8000 δε μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω ήχο και εικόνα. Σε άλλες 2 τηλεοράσεις που έχω στο σπίτι , η μια πάλι Samsung lcd αλλλά τεραετίας στο γραφείο μου και η άλλη Philips crt στο υπνοδωμάτιο , παίζει μια χαρά. Τι να πω, μάλλον με κάποια μοντέλα media player οι καινουργιες τηλεοράσεις Samsung δε συνεργάζονται σωστά.

Εχω ακριβως την ιδια tv και ιδιο media player. Δεν εχω κανενα προβλημα.(Ο xtreamer ειναι συνδεμενος στον ενισχητη)

Εχω ακριβως την ιδια tv και ιδιο media player. Δεν εχω κανενα προβλημα.(Ο xtreamer ειναι συνδεμενος στον ενισχητη)

δεν συνδεεις τον xtreamer με την τηλεοραση κατευθειαν ? ποιος ο λογος μεσω ενισχυτη?

Προφανώς το προβλημα σε εσένα δεν υπάρχει, διότι επεμβαίνει το lip sychronize του ενισχυτή. Πιστεύω πως αν το συνδέσεις απευθείας στη τηλεόραση μάλλον θα έχεις και εσύ το ίδιο θέμα.

Προφανώς το προβλημα σε εσένα δεν υπάρχει, διότι επεμβαίνει το lip sychronize του ενισχυτή. Πιστεύω πως αν το συνδέσεις απευθείας στη τηλεόραση μάλλον θα έχεις και εσύ το ίδιο θέμα.

Leonid για να καταλαβω οταν εννοει μεσω ενισχυτή συνδεει τον ηχο σωστα ?
Επειδη δεν ειμαι κ πολυ σχετικος μου το εξηγειτε γιατι το πλεον μου ειναι αχρηστο

Leonid για να καταλαβω οταν εννοει μεσω ενισχυτή συνδεει τον ηχο σωστα ?
Επειδη δεν ειμαι κ πολυ σχετικος μου το εξηγειτε γιατι το πλεον μου ειναι αχρηστο
Εννοεί οτι συνδέει με Hdmi το media player στον ενισχυτή AV και από αυτόν στέλνει με άλλο Hdmi το σήμα ( εικόνα και ήχο ) στη τηλεόραση.
Συνήθως όλοι οι ενισχυτές AV έχουν σύστημα που συγχρονίζει τον ήχο με την εικόνα, όταν αυτά δεν είναι σωστά, ή αυτόματα ή χειροκίνητα.
Έτσι το πρόβλημα διορθώνεται. Το δοκίμασα και εγώ με τον δικό μου ενισχυτή και ήταν εντάξει, αλλά δεν θέλω κάθε φορά που ανοίγω το media player να ανοίγω και τον ενισχυτή. Εσύ όμως αν δεν έχεις τέτοιο θέμα, μπορείς με αυτού του είδους τη συνδεσμολογία να λύσεις το πρόβλημά σου.
Αν κάτι δε κατάλαβες πάλι,πες μου να σου πω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Εννοεί οτι συνδέει με Hdmi το media player στον ενισχυτή AV και από αυτόν στέλνει με άλλο Hdmi το σήμα ( εικόνα και ήχο ) στη τηλεόραση.
Συνήθως όλοι οι ενισχυτές AV έχουν σύστημα που συγχρονίζει τον ήχο με την εικόνα, όταν αυτά δεν είναι σωστά, ή αυτόματα ή χειροκίνητα.
Έτσι το πρόβλημα διορθώνεται. Το δοκίμασα και εγώ με τον δικό μου ενισχυτή και ήταν εντάξει, αλλά δεν θέλω κάθε φορά που ανοίγω το media player να ανοίγω και τον ενισχυτή. Εσύ όμως αν δεν έχεις τέτοιο θέμα, μπορείς με αυτού του είδους τη συνδεσμολογία να λύσεις το πρόβλημά σου.
Αν κάτι δε κατάλαβες πάλι,πες μου να σου πω με περισσότερες λεπτομέρειες.

τα ειπες ολα τελεια
απλα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν θες να ανοιγεις τον ενισχυτή ?

τα ειπες ολα τελεια
απλα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν θες να ανοιγεις τον ενισχυτή ?
Γιατί έχω ενα ναι μεν πάρα πολύ καλό σύστημα Home cinema, αλλά για κάποιον όχι και πολύ σχετικό, πολύπολοκο στη διαχείρισή του. Η γυναίκα μου λοιπόν δεν είναι και πολύ σχετική, και όπως όλες οι γυναίκες θέλουν με ένα κουμπάκι να γίνονται όλα......άρα ξεχνάμε αυτό το τρόπο σύνδεσης. Επίσης και εγώ σχεδόν πάντα από το media player δε με ενδιαφέρει να βλέπω το υλικό που έχω εκεί από το Home cinema, και εκτός αυτού μου τη σπάει πάρα πολύ κάθε φορά που θέλω να το χρησιμοποιήσω να πρέπει να ανοίξω και όλο το σύστημα, είναι και πολύ ρευματουόρο, και σε τέτοιες εποχές...... χα!χα!χα!