Θέλω τη γνώμη σας

vagelis_7

New member
7 September 2011
5
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος, άσχετος και ανάμεσα σε 2 επιλογες.
1. http://www.skroutz.gr/s/331505/Samsung-LE32D450-32.html?keyphrase=le32d450
2. http://www.skroutz.gr/s/330972/LG-32LK530-32.html?keyphrase=32lk530
Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί αρχικά ως πρώτη και στη συνέχεια ως δεύτερη. Θέλω την επιλογή να βλέπω ταινίες με Usb, αθλητικούς αγώνες και όλα αυτά σε μια αξιοπρεπή και με λιγότερα απο 400 ευρώ τηλεόραση. Έτσι κατέληξα σε αυτές τις 2 αλλά επειδή είμαι άσχετος ζητάω τη γνώμη σας για το ποια είναι καλύτερη ή κάποια αντίστοιχη καλούτσικη επιλογή.

Χωράει, αλλά όπως είπα δεν θέλω να πάω πάνω από 400 ευρώ (ανακαινίζω και σπίτι για να μπω). Το θέμα είναι usb για ταινίες και αθλητικά σε μια αξιοπρεπή κατάσταση στην τιμή αυτή. Αν έχεις μα αυτή την τιμή χωρίς να ανέβεις οικονομικά και να ρίξουμε αυτά που θέλω σε μια αξιοπρεπή επιλογή οκ το συζητάω.

Καλημέρα και καλώς ήρθες.
Στα χρήματα αυτά δεν έχεις και πολλές επιλογές με βάση αυτά που ζητάς.
Πάνε σε LK530 καθώς τα 100Hz είναι σημαντικά για αθλητικά.
Και πάλι καλά που υπάρχει και αυτή η επιλογή!
Μόνο που στις ταινίες mkv δε θα'χεις ήχο DTS, θα θέλει μετατροπή δηλαδή.
Αλλά εγώ δε θα θυσίαζα τα 100Hz για DTS με τίποτα.

Και εγώ σε αυτήν προς αυτή την επιλογή είχα κλίνει (LG LK530). Στην ουσία τι σημαίνει πως δεν θα έχω ήχο DTS? Και ποια είναι η λύση? Όταν λες μετατροπή.. δηλαδή πρακτικά τι θα πρέπει να κάνω? Όπως ήδη είπα είμαι άσχετος και πριν την πάρω και βρεθώ προ εκπλήξεως σας ρωτάω ώστε να κάνω καλύτερη επιλογή. Επίσης αυτά που διάβαζα περί Hackarismatos δεν χρειάζεται ώστε να παίζει ταινίες με USB το συγκεκριμένο μοντέλο LG? Όσο για το φίλο Yperion σε ευχαριστώ για την πρόταση σου αλλά ξεφεύγει από τα 400 και αν βάλεις πως δεν ζω Αθήνα και προσθέσεις μεταφορικά, αντικαταβολές κτλ. υπερβαίνει το ανώτατο ποσό που διατίθεμαι να δώσω.

Βασικά υπάρχει κι αυτή:

http://www.skroutz.gr/s/320336/Panasonic-TX-P42C3E-42.html?keyphrase=42C3

Απορώ πάντως πως δε στην πρότεινε ο Yperion εφόσον έχει την ίδια!

Ξανασκέψου το πάντως γιατί μιλάμε για 10 ίντσες παραπάνω, έστω και 450 να σου βγαίνει. Πάντως και εδώ DTS γιόκ απ'οτι ξέρω! Αλλά το πορτοφόλι είναι δικό σου.
Το χακάρισμα ισχύει για LD450-550, με μια μικρή έρευνα θα το έβλεπες και μόνος σου.
Αν βλέπεις πολλές ταινίες mkv, θα χρειαστεί με ένα απλό πρόγραμμα απ´τα πολλά που υπάρχουν αυτή η μετατροπή που σου'πα. Προσωπική άποψη, θα σου σπάσει τα νεύρα. Είναι απλή αλλά χρονοβόρα διαδικασία και DTS υπάρχει σχεδόν σ'ολα τα mkv. Το καλύτερο είναι να πάρεις κάποιον εξωτερικό media player αν δε πάρεις Samsung. Αλλά και εκεί έξοδα θα πεις.
Ή πας τελικά σε Samsung που υποστηρίζει DTS αλλά θα'ναι 50Hz.
Φιλικά πάντως μη τα θέλεις όλα όταν θέτεις αυστηρά το budget σου!
Κάποια υποχώρηση πρέπει να κάνεις.

Όσο για το φίλο Yperion σε ευχαριστώ για την πρόταση σου αλλά ξεφεύγει από τα 400 και αν βάλεις πως δεν ζω Αθήνα και προσθέσεις μεταφορικά, αντικαταβολές κτλ. υπερβαίνει το ανώτατο ποσό που διατίθεμαι να δώσω.

Με 20 ευρω επιπλεον παιρνεις 42" , πλασμα (αρα καλυτερη απο LCD συμφωνα με τις γνωμες αρκετων) και εχει και αρκετα καλο σχεδιασμο (και usb απο οτι θυμαμαι).

Το ξέρω πως δεν μπορώ να τα έχω όλα. Και το ξέρω επίσης πως μάλλον θα χάσω κάτι. Επειδή όμως στη φάση που βρίσκομαι πρέπει να κάνω vfm επιλογές με δυστυχώς το m περιοσμένο και χωρίς δυνατότητα με έξοδα μου να ξεφύγω. Άλλωστε στο μέλλον θα γίνει η tv της κρεβατοκάμαρας και του νανουρίσματος οπότε δεν χρειάζονται 450 για για νανούρισμα. Λέω να μη μπερδευτώ περισσότερο και να πάω στην samsung που με 309 και στην Π.Συνδίκα (μια και είσαι από Θεσσαλονίκη) την καβατζώνω. Χωρίς μετατροπες κτλ.