Θελω το ποντικι που βρυχαται

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,887
Εκεί ψηλά.....
Βαρεθηκα βαρεθηκα βαρεθηκα.......:furious3:

ειχα παρει ενα Logitech optical ποντικακι αλλα ειναι για κλαμματα.....

αν χασει οπτικη επαφη με το σενσορα κλαφτα.....

το επομενο λοιπον.....

θελω ενα ποντικι που : να μη μασαει, να πιανει απο το ισογειο στην ταρατσα αν χρειαστει και να φορτιζεται αν και δεν ειναι απαραιτητο αυτο......

κοινως ......το ποντικι που βρυχαται........

για μολογατε

της MS το απλό ασύρματο, ότι εμπόδια και αν έχει, δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ ... Εαν έπαιρνα όμως κάτι ακριβό , θα πήγαινα στα BT ποντίκια ...

Logitech MX 1000 BT. Με τον σένσορα να γίνεται ΒΤ Hub μέχρι 6 συσκευές ΒΤ, βάση φόρτισης όταν δεν χρησιμοποιήται, ένδειξη στάθμης μπαταρίας και warning για low batt, πολλά κουμπιά που γίνονται assign σε λειτουργίες, πολύ καλό scroling σε ανισόπεδες επιφάνειες(το χρησιμοποιώ στον καναπέ του σαλονιού) και πιάνει μέχρι και 10 μέτρα(το έχω δοκιμάσει κουζίνα-σαλόνι).
Α, κάτι τελευταίο, δεν είμαι πωλητής της Logitech, απλά πολύ ευχαριστημένος.

Βαρεθηκα βαρεθηκα βαρεθηκα.......:furious3:

ειχα παρει ενα Logitech optical ποντικακι αλλα ειναι για κλαμματα.....

αν χασει οπτικη επαφη με το σενσορα κλαφτα.....

το επομενο λοιπον.....

θελω ενα ποντικι που : να μη μασαει, να πιανει απο το ισογειο στην ταρατσα αν χρειαστει και να φορτιζεται αν και δεν ειναι απαραιτητο αυτο......

κοινως ......το ποντικι που βρυχαται........

για μολογατε

Εσυ θέλεις το miky mouse!!!!

Τα γυροσκοπικά ποντίκια είναι cool gadgets, αλλά μήπως είναι κουραστικά? Στον ελεύθερο χώρο να κάνεις συνέχεια κινήσεις με σηκωμένο χέρι είναι θέμα..(εκτός αν έχεις προυπηρεσία με Wii). Τώρα, αν δουλεύει ΚΑΙ σαν απλό ποντίκι ΟΚ(και 2.4 Ghz, άρα δεν υφίσταται πρόβλημα με εμπόδια και απόσταση).
Για την αισθητική του, απλώς πανέμορφο(δεν ήξερα ότι δίνει ΟΕΜ Dila ποντίκια η JVC στην Logitech..:BDGBGDB55: )
:grinning-smiley-043

Άλλος ένας παθών.

Η λύση είναι μία και μόνη: Bluetooth

Αναμένοντας το MS 8000 set (keyb+mouse) έχω το MS 8000 mouse (μικρό + pointer) και είμαι ευχαριστημένος.

ΑΥτο που λεει ο lagojohn ειναι οντως πολυ καλο.

Και για htpcαδες με ποντικι ειναι καλο που μπορεις να κανεις πολλα πραγματα assign σε πληκτρα του. Υποτιτλους , audio, chapters και πολλα αλλα.

Κι αυτο bluetuth ειναι havoc

Για το MS 8000 λέω για το μικρό (Notebook/pointer), όχι το μεγάλο / γκουμούτσα :p

(και 2.4 Ghz, άρα δεν υφίσταται πρόβλημα με εμπόδια και απόσταση).
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δεν....

Τα περισσότερα καινούργια είναι στα 2.4 αλλά η εμβέλεια παραμένει πρόβλημα (πχ πίσω από μία οθόνη και πάνω από 3 μέτρα αρχίζουν τα δύσκολα - μπορεί να είναι και πολύ χειρότερα).

αρα το Bluetooth ειναι η μονη λυση Συριε ?

το 8000 σετακι που βλεπω μου εχει κανει κλικ παντως ατιμε !!!

Προτείνω αυτό που έχω εδώ και 6 μήνες, μια που μιλάμε για σετ τώρα. Logitech DiNovo BT mediapad. Tο mediapad χρησιμοποιείται και σαν remote για το Theatertek και Mediaplayer(play, stop, skip, volume ID3 tag mp3 στην οθόνη του κ.τ.λ.)
170 euro

Attachments

• 15363.jpg
    15363.jpg
    102.5 KB · Views: 7
Απάντηση: Re: Θελω το ποντικι που βρυχαται

Προτείνω αυτό που έχω εδώ και 6 μήνες, μια που μιλάμε για σετ τώρα. Logitech DiNovo BT mediapad. Tο mediapad χρησιμοποιείται και σαν remote για το Theatertek και Mediaplayer(play, stop, skip, volume ID3 tag mp3 στην οθόνη του κ.τ.λ.)
170 euro

Ακριβώς το σετ αυτό έχω κι εγώ.
Οσον αφορά το ποντίκι πιάνει μια χαρά, ακόμα και από το γραφείο στο σαλόνι που μεσολαβεί τοίχος.Επίσης πολύ καλή αυτονομία μιάς και έχει σένσορα και κλείνει μόνο του μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όταν δεν κουνιέται.
Μόνο μειονέκτημα όπως και με άλλα Logitech που έχω δοκιμάσει, η βάση φόρτισης όπου συνήθως μετά από καιρό τα "ποδαράκια" δεν ακουμπάνε καλά στις επαφές στο mouse και σου βγαίνει η πίστη να βρεις την σωστή θέση για να ξεκινήσει η φόρτιση.

Ναθανήλ, :worshippy: για μολόγα ρε πόσο πάει το μαλλί, έτσι για να πάρουμε και μια κρυάδα, ένεκα θέρους

ελα ντε αλλα ναμαι ειλικρινης δε το βλεπω για φτηνο και το σετακι 8000 της MS φαινεται υπεροχο

Τα optical τα έχω βαρεθεί, γιατί ξεφορτίζονται γρήγορα λόγω του ότι η κόκκινη δέσμη από κάτω είναι συνέχεια ανοικτή και ρουφάνε μπαταρία.

Re: Απάντηση: Θελω το ποντικι που βρυχαται

Τα optical τα έχω βαρεθεί, γιατί ξεφορτίζονται γρήγορα λόγω του ότι η κόκκινη δέσμη από κάτω είναι συνέχεια ανοικτή και ρουφάνε μπαταρία.

Τάσο :2thumb22sup: ,
επαναφορτιζόμενες και καθάρισες :ernaehrung004: