Θέλω TV, αλλά..........

Δεν ξερω ποιες LED/LCD κοιτας αλλα να ξερεις οτι η πλεοψηφια των τηλεορασεων αυτων (για να μην πω ολες και φανω υπερβολικος) ειναι χειροτερες απο την PQ2000 σε τηλεοπτικο και ειδικα ποδοσφαιρο.

Επειδή σε βλέπω αρκετά αναποφάσιστο θα έλεγα να προσπαθήσεις να δεις την G30 σε κάποιο κατάστημα στο οποίο θα μπορείς να πειραματιστείς με τις διάφορες ρυθμίσεις.

Αν είσαι Αθήνα σίγουρα θα μπορείς να βρεις κάποιο.

Last edited:
επειδη με ξερω τι ψειρας ειμαι, :tongue: γι' αυτο και την ψαχνω τοσο.
Και δεν ειμαι και αθηνα οποτε πρεπει να καταληξω καπου και να παω θεσσαλονικη, που ειναι σχετικα κοντα μου και να δω τη g30. δυσκολα θα δω καπου την 46c650 μιας και δεν ειναι φετεινο μοντελο.
Αλλα και παλι, κακα τα ψεματα, σ αυτα τα μαγαζια δε βρισκεις ακρη........

Βλεπεις ξερω γω τη σουπερ ντουπερ led, την ερωτευεσαι :dancing: την πας σπιτι και θες να τη σουταρεις απ το παραθυρο............

Last edited:
Δεν ξερω ποιες LED/LCD κοιτας αλλα να ξερεις οτι η πλεοψηφια των τηλεορασεων αυτων (για να μην πω ολες και φανω υπερβολικος) ειναι χειροτερες απο την PQ2000 σε τηλεοπτικο και ειδικα ποδοσφαιρο.

λογω τιμης κι αφου δε θελω 3d, ας μην ειναι και φετεινο μοντελο.
η 46c650 ισως ειναι μια λυση. με καλες κριτικες, με λιγες αναφορες για clouding, καλο upscaling στα sd. Βεβαια απο κινηση δεν ξερω τι λεει, αλλα κι αυτο το 50hz bug της g30 δεν ειναι προβλημα;