Θέμα της Εβδομάδας ή και του μήνα: Ιδέες προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής.

Re: Θέμα της Εβδομάδας - 3 Απριλίου : Converging Lines

Πολύ ωραίες παίδες... Και δύο δικές μου ξεχασμένες από τότε...

lines2.jpg

lines1.jpg

Με τη βοήθεια του silverFx μιας και σε χρώμα δεν έδειχναν και τπτ το ιδιαίτερο...

Re: Θέμα της Εβδομάδας - 3 Απριλίου : Converging Lines

Μπράβο παίδες, θα με βάλετε να ψάξω κι εγώ :coool:

Απάντηση: Re: Θέμα της Εβδομάδας: Ιδέες προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής.

Από το 2011 κυκλοφορεί στα παλιά κιτάπια μια ωραία ιδέα (νομίζω...) από τους τότε πρώην και νυν διαχειριστές. Υπάρχει όρεξη ? το επικαιροποίησα και το βάζω στα sticky να δώ αν υπάρχει ανταπόκριση , τον τίτλο θέμα της εβδομάδας τον ψιλοτροποποίησα και σε θέμα του μήνα για να εκδηλωθουν σιγά σιγά οι καλλιτέχνες :turtle:

Ευκολακι βάλε κάτι πιο δύσκολο ! Τι τα πέρασες τα παιδιά αρχάριους :flipout: πλάκα κάνω μια χαρά για αρχή είναι και υπάρχει το ακόλουθο νήμα να ανεβάσουν τις φωτό ... Ε ψαχτετο λίγο και βρεστε το , σιγά μην σας βάλω και το link :music-smiley-005:

κατι για μισθό διάβασα, καλά μην ξοδεύεστε αλλά στις 20 αν έρθω στην γιορτή (διαβάστε ανακοίνωση άνωθεν) καντε κανένα ρεφενέ στην ΔΟ για καμιά μπυρίτσα κέρασμα :ernaehrung004:

Καλά Κώστα αρχαιολόγος έγινες! :flipout:

...Ωραία ανακάλυψη όμως, οπότε "Φθινόπωρο" το θέμα μας - όσοι πιστοί προσέλθετε!

Απάντηση: Re: Θέμα της Εβδομάδας ή και του μήνα: Ιδέες προτάσεις και δηλώσεις συμμετο

Καλά Κώστα αρχαιολόγος έγινες! :flipout:

...Ωραία ανακάλυψη όμως, οπότε "Φθινόπωρο" το θέμα μας - όσοι πιστοί προσέλθετε!

:stupido2:Κι όμως Δημήτρη υπάρχει απίθανο υλικό πίσω και είναι κρίμα να χαθεί, γυρίζω εκεί όπως ξέρεις για να μεταφέρω και να κάνω merge νήματα και κάποια στιγμή σταματώ και χαζεύω φωτογραφίες , συζητήσεις κλπ. φοβερά ενδιαφέρουσες, υπάρχει θησαυρός εκεί απλά τον έχουμε ξεχάσει και είναι λίγο δύσκολο να τον βρείς μπροστά σου, αλλά έχω πάρει φτυαράκι :builder::shot::

Πωπωπω αναμνήσεις!!!! Ημουν και πολύ νέος τότε (στη φωτογραφία δεν θέλω σχόλια) και ήταν τρομερά δύσκολο.

Απάντηση: Re: Θέμα της Εβδομάδας ή και του μήνα: Ιδέες προτάσεις και δηλώσεις συμμετο

Καλό μήνα σε όλους , το θέμα του μήνα Νοέμβρη είναι : http://avclub.gr/forum/showthread.php/91437-Φύλλα-και-δένδρα,

:grandpa:εννοείται ότι σκοπός του όλου εγχειρήματος είναι να δώσουμε ένα μικρό κίνητρο για να βγείτε και να φωτογραφίστε και να ανεβάσετε νέες φωτογραφίες , οπότε θα παρακαλέσω να μην ανεβάζετε φωτο από τον δίσκο σας εκτός και αν είστε άρρωστοι ή κάποιο λόγο κλεισμένοι μέσα σπϊτι :vollkommenauf:

Last edited:

Για σήμερα κα μόνο Κυριακή που έχει την μεγάλη σούπερ πανσέληνο (το φεγγάρι θα φαίνεται 7% μεγαλύτερο και 16% φωτεινότερο από όσο μια συνηθισμένη πανσέληνος) έχουμε ως θέμα ημέρας (και όχι μήνα) : < full moon>.

Last edited:

Μπαίνοντας στον χειμώνα (με 20 βαθμούς :operator:) και με την ευκαιρία των Χριστουγέννων όπου όλο και κάποια εκδρομούλα θα προγραμματιστεί προτείνω ως θέμα του μήνα Δεκέμβρη το : http://avclub.gr/forum/showthread.p...ς-και-χιονισμενες?p=1058017364#post1058017364

Μιας και ο Αποστόλης (apotin) μας άνοιξε νέο νήμα <Αντανακλάσεις Καθρεπτισμοί > το οποίο έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών μελών το βαφτίζουμε και επίσημα θέμα Ιανουαρίου. Καλές λήψεις σε όλους το 2018.