Θέμα της Εβδομάδας ή και του μήνα: Ιδέες προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής.

Re: Θέμα της Εβδομάδας - 19 Δεκεμβρίου: Selfportrait με συναίσθημα - ανεβάζουμε 14-19

Μου αρέσει... θα φάτε την μάπα μου στην μάπα :flipout:

Re: Θέμα της Εβδομάδας - 19 Δεκεμβρίου: Selfportrait με συναίσθημα - ανεβάζουμε 14-19

Τους περισσότερους πάντως θα μας φάει η ντροπή

Όπως βλέπεις από το avatar μου εγώ είμαι εντελώς ξεδιάντροπος...

Όπως βλέπεις από το avatar μου εγώ είμαι εντελώς ξεδιάντροπος...

Και εγώ.....αλλά δεν ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.....

Μπράβο Alex.....μπας και βρούμε χρόνο.....

να´μαι κι εγω...

καλοκαιρινη... αναλαφρη... και light...

attachment.php

Attachments

• DSCF9650.jpg
    DSCF9650.jpg
    67.9 KB · Views: 223

Τελιώσαν οι γιορτές οπότε καιρός να συνεχίσουμε και με το πρότζεκτ μας.

Μέχρι την Κυριακή παίζει ακόμα το θέμα του Αιμίλιου με τα πορτραίτα. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να έχουμε όλοι ανεβάσει απο ένα.

Την επόμενη εβδομάδα μιας και λίγο αποσυντονιστήκαμε απο το πρόγραμμα θα έχουμε ένα μπόνους θέμα. Μετά παίρνουν σειρά τα μέλη μας. Σχετική λίστα για το πότε βάζει ποιός θέμα θα μπεί και σε αυτό το νήμα.

Το νήμα της επόμενης εβδομάδας είναι σχετικό με την περίοδο που διανύουμε.
Αρχή
Είτε ως αρχικό σημείο σε μια ευθεία, είτε σημείο αναφοράς σε έναν κύκλο, όλα έχουν μια αρχή. Με την ευκαιρία τις αρχής του καινούργιου χρόνου, της επόμενης δεκαετίας κλπ να φωτογραφίσουμε και εμείς πως αντιλαμβανόμαστε την έννοια της Αρχής.

Μέχρι την Κυριακή όμως ακόμα τα πορτραίτα!

Δυσκολο το τρέχων θέμα ειδικά στο κομμάτι του συναισθήματος
Είχα μια ιδέα δεν μου πέτυχε σαν υλοποίηση οπότε απλώς για την συμμετοχή κυρίως επειδή δεν βλέπω να είναι μεγάλη

Μια εορταστική λοιπόν μέρες που είναι

attachment.php

Attachments

• IMGP4884.jpg
    IMGP4884.jpg
    46.8 KB · Views: 172

δεν βλεπω να συμμετεχουν οι ντροπαλοι...

Re: Θέμα της Εβδομάδας - 23 Ιανουαρίου: Αρχή

Νεα εβδομάδα, νέο θέμα.

10 - 23 Ιανουαρίου : Αρχή

ΤΟ θέμα είναι αρκετά ελεύθερο, οπότε θα έχει ενδιαφέρον πως θα επιλέξει ο καθένας να δώσει φωτογραφικά την έννοια της αρχής.

Ισχύει μέχρι 23 Ιανουαρίου.

Re: Θέμα της Εβδομάδας: Ιδέες προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής.

Τρέχει το θέμα Αρχή απο σήμερα μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου.

Επίσης η λίστα με τους προτείνωντες θέμα ανανεώθηκε (αυτοί που δεν χάσαν την ημερομηνία τους μεταφέρθηκαν στο τέλος).

24.10 - 07.11 Pan-Bal
07.11 - 21.11 AlexTheodin
21.11 - 05.12 ncups
05.12 - 09.01 Emilot
09.01 - 23.01 Δ.Ο.
23.01 - 06.02 Michis
06.02 - 20.02 NtinNton
20.02 - 06.03 Spyros A.
06.03 - 20.03 Hlias

Θα παρακαλούσα την έγκαιρη ανακοίνωση του επόμενου θέματος απο τον φίλο michis μέχρι την Κυριακή.

Εννοειται alex, εχω κατα νου μερικα.Θα καταληξω και θα σας πω.

Παιδια, προτεινω ως θεμα τις "ΣΤΑΓΟΝΕΣ".
Μου φαινεται ωραιο και μπορει να καλυφθει απο ολους τους τυπους φακων.Συμφωνειτε?

Re: Θέμα της Εβδομάδας - 23 Ιανουαρίου: Αρχή

Μεγάλη επιτυχία και αυτό το θέμα :p :p

Συνεχίζουμε λοιπόν με το θέμα του φίλου michis ΣΤΑΓΟΝΕΣ

Ελπίζω να ξυπνήσουμε όλοι και πρώτος και χειρότερος εγώ και να βγάλουμε καμια φωτογραφία!!!

Η επόμενη πρόταση είναι η δικιά μου. Εχω καταλήξει σε 2 θέματα και θα ήθελα την βοήθεια σας στην τελική πρόταση κυρίως για το τι θα εξυπηρετούσε την συμμετοχή. Οι ιδέες μου είναι

1) Αντιθέσεις Από παππούς-εγγονός εως ασπρη γάτα-μαυρος σκυλος το θέμα είναι γενικό και μπορεί να συμπεριλάβει άπειρα πράγματα
2) BodyParts Μέρη του σώματος, όχι πορτρέτα ή σιλουέτες, αλλά μάτια, χερια, δακτυλα κ.λ.π. που αυτόνομα μπορούν να έχουν ενδιαφέρον.

Η επόμενη πρόταση είναι η δικιά μου. Εχω καταλήξει σε 2 θέματα και θα ήθελα την βοήθεια σας στην τελική πρόταση κυρίως για το τι θα εξυπηρετούσε την συμμετοχή. Οι ιδέες μου είναι

1) Αντιθέσεις Από παππούς-εγγονός εως ασπρη γάτα-μαυρος σκυλος το θέμα είναι γενικό και μπορεί να συμπεριλάβει άπειρα πράγματα
2) BodyParts Μέρη του σώματος, όχι πορτρέτα ή σιλουέτες, αλλά μάτια, χερια, δακτυλα κ.λ.π. που αυτόνομα μπορούν να έχουν ενδιαφέρον.

το 1