Θεματάκι με S3 και wifi

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
είναι δυό μέρες που το S3 μου δεν βρίσκει (το βγάζει εκτός εμβέλειας) το ρουτερ στο σπίτι.
Παραδόξως βρίσκει μόνιμα το extension που λειτουργεί μέσω του κυκλώματος ρεύματος και βρίσκεται δυό ορόφους πιό κάτω στο υπόγειο.

Το ρούτερ δουλεύει κανονικά μέσω ethernet στους υπολογιστές, η κόρη μου το βλέπει κανονικά με wifi στο S4, το ίδιο και το λάπτοπ.
Ακόμα και όταν ανοιγοκλείσω το wifi στο κινητό και το βάλω δίπλα στο ρούτερ πάλι βρίσκει μόνο του υπογείου.

Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση ή κάτι άλλο να δοκιμάσω για να δω τι παίζει?

Απάντηση: θεματάκι με S3 και wifi

Αλλαξε καναλι στο router.
Προφανως να εγινε καποια αλλαγη απο καποιον γειτονα ή να πηρες καποια συσκευη που να παιζει στα 2,4 GHz και να σου δημιουργει προβλημα

Re: θεματάκι με S3 και wifi

και γιατί να επηρεάζεται μόνο το δικό μου τηλέφωνο και όχι και το S4 ή το λάπτοπ?

και δεν παίζει κάτι με το δικό μου τηλέφωνο γενικότερα καθώς τώρα στο γραφείο βρίσκει χωρίς πρόβλημα το ρούτερ εδώ. Και αντίστοιχα στο σπίτι πιάνει το απειροελάχιστο σήμα από το υπόγειο.
Παράξενο είναι ότι δεν εντοπίζει γειτόνων, ενώ παλιά τα εύρισκε...

Απάντηση: θεματάκι με S3 και wifi

Για δοκιμη στο ειπα που ειναι κατι πολυ απλο να γινει.
Απο καπου πρεπει να ξεκινησεις αλλωστε.
Αλλιως πας για hard reset και αν δεν, τοτε πας για service.
Δες σε τι καναλι παιζει το router του γραφειου που λες και βαλε το ιδιο καναλι και στο σπιτι σου

Re: θεματάκι με S3 και wifi

το έχω πάθει μια δυό φορές με το S4 μου, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί ... μετά από κάποιες ώρες το πρόβλημα διορθώνεται μόνον του, πάλι χωρίς να καταλαβαίνω τι έχει αλλάξει ...