Θεματικό πάρκο Star Trek

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,758
Λιβαδειά
Θεματικό πάρκο Star Trek

110802-astrarium-h.photoblog600.jpg

Προς όλους εσάς τους fan του Star Trek, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχει ξεκινήσει η δημιουργία του επίσημου θεματικού πάρκου Star Trek, έπειτα από έγκριση του Βασιλιά Abdulah της Ιορδανίας με κόστος $1.5 δισεκατομμυρίου!

Το πάρκο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2014, γι’αυτό μη βιαστείτε να βγάλετε εισιτήρια. Πρόκειται, μάλιστα, να αποτελέσει τον πυρήνα του νέου θερέτρου διασκέδασης που ακούει στο όνομα Red Sea Astrarium στην πόλη Aqaba.

Το Red Sea Astrarium θα καλύπτει 184 στρέμματα γης, ενώ θα περιλαμβάνει 17 περιοχές για διασκέδαση με 4 ξενοδοχεία, χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το αν θα είναι κι αυτά θεματικά.

Να σημειώσουμε ότι το πάρκο ανοίξει περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας, ενώ θα χρειάζεται περίπου 480.000 επισκέπτες ετησίως προκειμένου να καλύπτει τα έξοδα του…

πηγή

(Send from iPad)

Αν μπορούμε να πάρουμε και σουβενίρ, αξίζει και με το παραπάνω η επίσκεψη!! Αυτό, το κλείνω από τώρα για να μην μου λέτε μα και μου...

jeri-ryan.jpg

:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Θεματικό πάρκο Star Trek

Αν μπορούμε να πάρουμε και σουβενίρ, αξίζει και με το παραπάνω η επίσκεψη!! Αυτό, το κλείνω από τώρα για να μην μου λέτε μα και μου...

jeri-ryan.jpg

:Banane0::Banane0:

Η θέση σου ως super moderator και Συντονιστή δεν σου εξασφαλίζει τέτοιο προνόμιο, δικαίωμα προτίμησης δεν υπάρχει εδώ, τα "εκθέματα" θα μπουν σε κλήρωση..απλά και δημοκρατικά πράγματα!!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεματικό πάρκο Star Trek

Η θέση σου ως super moderator και Συντονιστή δεν σου εξασφαλίζει τέτοιο προνόμιο, δικαίωμα προτίμησης δεν υπάρχει εδώ, τα "εκθέματα" θα μπουν σε κλήρωση..απλά και δημοκρατικά πράγματα!!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καλά, καλά, τραγούδα....

Περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος:

Κύριος θεωρείται εκείνος που θα μετεγγράψει πρώτος.

:D:D

Άντε να σου δώσω και ένα tip για προσθήκη-αντίκρουση:

La donna e' mobile!!!

και δεν μετεγγράφεται...

:bang:

Καλά δηλαδή θα ‛πάμε’ εκεί μισό εκατομμύριο τρέκιδες σε ένα χρόνο
Και δε θα κάνουμε κατάληψη
Και αρχή μιας νέας κοινωνίας χωρίς χρήμα
?
Άπατο ας πάει! Ως εριστικό και αντίθετο σε κάθε τρεκο-ιδεολογία.

:D

Απάντηση: Re: Θεματικό πάρκο Star Trek

Καλά δηλαδή θα ‛πάμε’ εκεί μισό εκατομμύριο τρέκιδες σε ένα χρόνο
Και δε θα κάνουμε κατάληψη
Και αρχή μιας νέας κοινωνίας χωρίς χρήμα
?
Άπατο ας πάει! Ως εριστικό και αντίθετο σε κάθε τρεκο-ιδεολογία.

:D

Δεν γίνεται Τάσο μου!!

Ο βασικός χρηματοδότης-επενδυτής είναι Φερένγκι!!:D

ωχ νάχει ο θεός καλά τον πατέρα ινοκέντιο στο greek orthodox school στη μάταμπα να με φιλοξενεί.

έχω να πάρω vt40, vt50, vt60. θα τρελαθω στα χρωματικά τρίγωνα.

547276+-+Copy.jpg

Ξεκινησε προβες για την μετεπειτα απο αυτην του πρωθυπουργου των Ελληνων καριερα του ο Αντωνης Σαμαρας !!