Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Θες να ακούσεις κανά καντήλι μεσημεριάτικο ή να μάζευες τη δική σου υπερφίαλη αμάθειά σου λιγουλάκι??

Τα καντήλια να τα αφήσεις εκεί που ανήκουν. Εδώ διαλεγόμαστε.

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Ποδηλάτη, την ''συγγνώμη'' δεν την ξέρεις διότι είσαι ένα ακομπλεξάριστο θρασίμι που νομίζει ότι μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και να προσβάλλει όπως θέλει. Ξανατόλμησε να προσβάλλεις με παρόμοιο τρόπο και τα λέμε αλλιώς...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Τα καντήλια να τα αφήσεις εκεί που ανήκουν. Εδώ διαλεγόμαστε.

Μαζέψου και ζήτα συγγνώμη για να μην σε πάρει κανάς διάολος...

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Εν πάσει περιπτώσει εκεί που αρχίζει η θρησκεία, σταματάει η λογική, η επιστήμη, και αρχίζει το βρίσιμο οι κατάρες κοι ξόρκια.

Μαζέψου και ζήτα συγγνώμη για να μην σε πάρει κανάς διάολος...
Απαπαπα .... :laugh:

Και εγω που νομιζα οτι οι αξιωματικοι του Ανω Lounge .... ουπς .... του Ανω Γαλαξια, συνδιαλεγονται σε υφος 23ου αιωνα ! :rolleyes:

Μπαααααα ..... αλλα πραγματα βλεπω ....

acd3f2a56fbd4e5b6c212dfbbec74b1754f7cb1834b49279d37aa681f55d4ed9.jpg

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Εν πάσει περιπτώσει εκεί που αρχίζει η θρησκεία, σταματάει η λογική, η επιστήμη, και αρχίζει το βρίσιμο οι κατάρες κοι ξόρκια.

Δεν έχεις σχέση ούτε με επιστήμη, ούτε με λογική. Η μόνη σχέση που έχεις είναι με κάτι ζώα (που έγραψες πιο πίσω) και χρήζουν προστασίας...

Ώπα!
Πάρτο λίγο αλλιώς γιατί θα βρεις.

Εσύ βγαίνεις πρώτος και κοντολογίς χαρακτηρίζεις χειρότερους από ζώα όσους πιστεύουν σε Θεό και τώρα μιλάς για βρίσιμο?

Και το συνεχίζεις με αφοριστικά κλισέ?

Δε λέει...

Όταν γράφει κάποιος τόσο επιθετικά, τουλάχιστον δεν θα πρέπει να εκπλήσεται αν του την πέσουν.

Τέλος πάντων.

Πάμε παρακάτω.

Κατά αρχή η μεθοδολογία κατασκευής μιας θρησκείας υπάρχει και είναι καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένα λειτουργεί.

Ικανοί ηγέτες στην διαχείριση ανθρώπινων συνειδήσεων χρησιμοποιούν τις ζωές ενάρετων ανθρώπων ή φανταστικών θεικών υποστάσεων για να δημιουργήσουν τα αρχικά δόγματα. Στόχος τους να άγουν κατά τους σκοπούς τους τους θρησκευόμενους.

Κατά αρχή η μεθοδολογία κατασκευής μιας θρησκείας υπάρχει και είναι καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένα λειτουργεί.

Ικανοί ηγέτες στην διαχείριση ανθρώπινων συνειδήσεων χρησιμοποιούν τις ζωές ενάρετων ανθρώπων ή φανταστικών θεικών υποστάσεων για να δημιουργήσουν τα αρχικά δόγματα. Στόχος τους να άγουν κατά τους σκοπούς τους τους θρησκευόμενους.

Tίποτε τέτοιο δεν ειναι αποδεδειγμένο.
Για θεωρίες πρόκειται, και θεωρίες φτιάχνει όποιος νάναι πλέον.

Από εκεί και πέρα εσύ δεν μίλησες για θρησκείες αλλά για "Θεό και Αλλάχ".

Μεγάλη η διαφορά.

Για αυτό σου λέω... άστο, πάμε παρακάτω.

Γιατί ονειρεύονται οι άνθρωποι την Παναγία. Αφού δεν υπάρχει ούτε καν μια φωτογραφία της; Ποιοί άνθρωποι μπορούν ονειρευτούν την Παναγία;

Πως εξηγείται το φαινόμενο;

Γιατί ονειρεύονται οι άνθρωποι την Παναγία. Αφού δεν υπάρχει ούτε καν μια φωτογραφία της; Ποιοί άνθρωποι μπορούν ονειρευτούν την Παναγία;

Πως εξηγείται το φαινόμενο;

Γιατί ρωτάς για κάτι που δεν σε νοιάζει παρά μόνο για λόγους αντιπαράθεσης?

Και να το ψάξουμε πιο πολύ. Δύο καλοί Χριστιανοί γεννούν ένα μωρό. Το μωρό φεύγει απο τα χέρια τους και μεγαλώνει και ζει σε μέρος του κόσμου που δεν υπάρχει η διδασκαλία του Χριστιανισμού. Θα ονειρευτεί ποτέ στην ζωή του την Παναγία;

Από τα ζώα, το πήγες στην κατασκευή των θρησκειών και τώρα στα όνειρα.

Μέσα σε τρία post.

Αυτό και μόνο δείχνει ότι δεν σε νοιάζει να συζητήσεις -δεν υπάρχει συνοχή σε όσα γράφεις- αλλά να αντιπαρατεθείς, να "προκαλέσεις" την άλλη πλευρά.
Να "επιβληθείς".

Σταμάτα το τώρα λοιπόν.

Και να το ψάξουμε πιο πολύ. Δύο καλοί Χριστιανοί γεννούν ένα μωρό. Το μωρό φεύγει απο τα χέρια τους και μεγαλώνει και ζει σε μέρος του κόσμου που δεν υπάρχει η διδασκαλία του Χριστιανισμού. Θα ονειρευτεί ποτέ στην ζωή του την Παναγία;

Είσαι τελείως λάθος.. Εγώ πχ μες στον Χριστιανισμό ζω...Κι ομως..Δεν έχω δει καμία Παναγιά στον ύπνο μου...Και ούτε θέλω.

Δεν το κάνω καθόλου για λόγους αντιπαράθεσης. Το κάνω για να αποδείξω ότι η Παναγία είναι ένα ανθρώπινο δημιούργημα.

Αυτό το δημιούργημα έχει τροφοδοτηθεί με την ενέργεια χιλιάδων ανθρώπινων συνειδήσεων για να πάρει την θεική του υπόσταση. Έχει χυθεί αίμα, έχει ξοδευθεί χρήμα, κόπος, ενέργεια γράφτηκαν βιβλία, σκληροί δίσκοι, ζωγραφίστηκαν εικόνες, έγινε εγκόλπιο.....

Είσαι τελείως λάθος.. Εγώ πχ μες στον Χριστιανισμό ζω...Κι ομως..Δεν έχω δει καμία Παναγιά στον ύπνο μου...Και ούτε θέλω.

Δεν βλέπουν όλοι οι Χριστιανοί την Παναγία στον ύπνο τους. Αμάν. έλεος. Αυτό έλειπε κάθε πιστός να έχει καταφέρει να φτάσει σε επίπεδο τέτοιο που να προσωποποιεί και να κυριαρχεί στην συνείδηση του η θρησκεία και να φτάνει μέχρι το ασυνείδητο των ονείρων.

Δεν το κάνω καθόλου για λόγους αντιπαράθεσης. Το κάνω για να αποδείξω ότι η Παναγία είναι ένα ανθρώπινο δημιούργημα.

Αυτό το δημιούργημα έχει τροφοδοτηθεί με την ενέργεια χιλιάδων ανθρώπινων συνειδήσεων για να πάρει την θεική του υπόσταση. Έχει χυθεί αίμα, έχει ξοδευθεί χρήμα, κόπος, ενέργεια γράφτηκαν βιβλία, σκληροί δίσκοι, ζωγραφίστηκαν εικόνες, έγινε εγκόλπιο.....

Δε σου ζήτησε κανένας να αποδείξεις τίποτε.
Ούτε μπορείς με μπούρδες να αποδείξεις κάτι.

Απόδειξες όπως το ξαναείπα ότι "κόλλησες".
Σε τρία διαφορετικά συνεχόμενα post πέρασες από τα ζώα, στην θρησκειολογία (του πωπού) και τώρα στην "λογική".

Σού είπα να το σταματήσεις και το συνεχίζεις σαν να νομίζεις ότι είμαστε ηλίθιοι.
Σταμάτα το λοιπόν και ηρέμησε.

άλλη προειδοποίηση ΔΕΝ έχει.

Το μονο που εμενα προσωπικα μου αποδεικνυεις ειναι οτι γινεσαι σε λυπηρο βαθμο βλασφημος! Καλη φωτηση...

Δεν βλέπουν όλοι οι Χριστιανοί την Παναγία στον ύπνο τους. Αμάν. έλεος. Αυτό έλειπε κάθε πιστός να έχει καταφέρει να φτάσει σε επίπεδο τέτοιο που να προσωποποιεί και να κυριαρχεί η στην συνείδηση του η θρησκεία.

Δεν είπα ότι είναι Χριστιανός.. Είπα ότι με τόση Χριστιανοσυνη δίπλα μου, δεν είδα ούτε ένα όραμα.. Αλλά ξέχασα.. Οράματα βλέπουν αυτοί που πιστεύουν σε αυτά.