Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Μηπως βρηκαν διπλα του και το iphone 8+; Οτι πρεπει το μηκος των δακτυλων του για phablet :p

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Καμαρι μ :proud: ... κατεχεις απ'αυτα :rolleyes: ..
Εμενα ... σε ποια συχνοτητα με εχεις ? :laugh:

Α ... ξεχασα .... ειμαι (ακομα) στα ELF. -bye-

Αν καταρριφθεί η θεωρία ότι ο καλός θεούλης έφτιαξε μόνο εμάς και τελικά τα αστέρια δεν τα έκανε για να έχουμε ωραία θέα από τα μπαλκόνια μας θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

hoax ειναι παιδια.

Μα τι λες αγαπητέ!

Είναι προφανές ότι πρόκειται για αληθινό εξωγήινο! :Banane0:

Eμενα να μου εξηγησει καποιος ... για ποιο λογο μουμιοποιηθηκε ο "εξωγηινος".
Ζηλεψε τους Φαραω ? :rolleyes: H ... γνωριζε οτι θα τον ξεθαβαμε (σημερα) ?

Η μουμιοποίηση είναι φυσική λόγω των κλιματολογικών συνθηκών στην περιοχή. Μόνο που αν έχεις δει περουβιανές μούμιες δεν είναι άσπρες, δεν είναι τυλιγμένες με γάζες, αλλά διστηρούνται και οι μαλακοί ιστοί του σώματος και τα ρούχα με τα οποία ήταν ντυμένοι οι νεκροί..

Η μουμιοποίηση είναι φυσική λόγω των κλιματολογικών συνθηκών στην περιοχή. Μόνο που αν έχεις δει περουβιανές μούμιες δεν είναι άσπρες, δεν είναι τυλιγμένες με γάζες, αλλά διστηρούνται και οι μαλακοί ιστοί του σώματος και τα ρούχα με τα οποία ήταν ντυμένοι οι νεκροί..

Πρέπει να λες για τηv πανέμορφη Huanita
Διατηρήθηκε γιατί ήταν σε τρελό υψόμετρο και παγωμένη
Στην έρημο της Ναζκα, δεν νομίζω να έχει βρεθεί καμιά μούμια

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Πρέπει να λες για τηv πανέμορφη Huanita
Διατηρήθηκε γιατί ήταν σε τρελό υψόμετρο και παγωμένη
Στην έρημο της Ναζκα, δεν νομίζω να έχει βρεθεί καμιά μούμια
Δεν ειναι απαραιτητες προυποθεσεις νομιζω για μουμιοποιηση, αν εχει προηγηθεί καποια διαδικασια.
Αλλα και στην ερημο Ατακαμα εχουν βρεθει μουμιες και δεν ειναι σε μεγαλο υψομετρο. Ειναι η πιο ξηρη ερημος( με την εννοια της ερημου που εχουμε στο μυαλο μας. Η πιο ξηρη ερημος ειναι η Ανταρκτικη) και κατα καιρους εχει χιονια απο κρυα ρευματα της Ανταρκτικης.

Παντως, οι θερμοκρασιες (για την ερημο της Nazca) ειναι υπερ του δεοντος μετριοπαθεις.
Το καλοκαιρι (που ειναι ο χειμωνας τους) δεν κατεβαινει κατω απο 8 βαθμους Κελσιου.
Και τον χειμωνα (τους) δεν ανεβαινει πανω απο 31 Κελσιου ! ΜΑΚΑΡΙ να ειχαμε τετοιες
θερμοκρασιες. Αυτο που ΔΕΝ εχουν ... ειναι βροχες (4 χιλιοστα ετησιως). :blink:
Απο τις πιο ανυδρες περιοχες στον πλανητη. Ομως, ακομα και ετσι (με ελαχιστη υγρασια)
υπαρχουν βακτηρια που θα διασπουσαν καθε μουμια. Το βακτηριο χρειαζεται ελαχιστη υγρασια
(και τις καταλληλες θερμοκρασιακες συνθηκες).

Εικαζω ...

Re: Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Δεν ειναι απαραιτητες προυποθεσεις νομιζω για μουμιοποιηση, αν εχει προηγηθεί καποια διαδικασια.
Αλλα και στην ερημο Ατακαμα εχουν βρεθει μουμιες και δεν ειναι σε μεγαλο υψομετρο. Ειναι η πιο ξηρη ερημος( με την εννοια της ερημου που εχουμε στο μυαλο μας. Η πιο ξηρη ερημος ειναι η Ανταρκτικη) και κατα καιρους εχει χιονια απο κρυα ρευματα της Ανταρκτικης.

Αγαπητέ songless Έγραψα συγκεκριμένα για τη Χουανιτα , μιας και ο ln() έγραψε για μαλακούς ιστούς + ρούχα + περου.
ιστούς + ρούχα + περου => Χουανιτα :-)

Όπως και να έχει στην Ατακάμα οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές από ότι στη Nazca, Στη ναζκα δεν είχε βρεθεί από όσο θυμάμαι πουθενά μούμια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Αγαπητέ songless Έγραψα συγκεκριμένα για τη Χουανιτα , μιας και ο ln() έγραψε για μαλακούς ιστούς + ρούχα + περου.
ιστούς + ρούχα + περου => Χουανιτα :-)

Όπως και να έχει στην Ατακάμα οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές από ότι στη Nazca, Στη ναζκα δεν είχε βρεθεί από όσο θυμάμαι πουθενά μούμια.
Googlαροντας Nazca Mummies μου εβγαλε αναφορα για το Chauchilla Cemetery. 30 χιλιομετρα απο τη Nazca. Βλεπω καποιες μουμιες, αλλα τα περισσοτερα ειναι σκελετωμενα με ελαχιστο ιστο και ντυμενα σωματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήν

Googlαροντας Nazca Mummies μου εβγαλε αναφορα για το Chauchilla Cemetery. 30 χιλιομετρα απο τη Nazca. Βλεπω καποιες μουμιες, αλλα τα περισσοτερα ειναι σκελετωμενα με ελαχιστο ιστο και ντυμενα σωματα.

Δεν το είχα δεί , οποτε ΤΝΧ for the tip :-)