Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Όπως λένε οι ιάπωνες:
- Μην περιμένεις να σε πληρώσουν περισσότερα για αυτά που κάνεις, αν δεν κάνεις περισσότερα από αυτά για τα οποία πληρώνεσαι.

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Το σκεπτικο παει πολυ πολυ πολυυυυυυυ μακρυτερα ....
"You don't decide your future, you decide your HABITS, and your habits decide your future."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ζουν σαν εμας ..... ! Ουτε σκεφτονται σας εμας ..... ! Βρισκονται σε "διαρκη καταδιωξη" .... !
Πειτε μου οτι χρειαζεται να σας εξηγησω γιατι τετοιες ματαιοδοξιες ειναι αδυνατον να
ακολουθηθουν απο την συντριπτικη πλειοψηφια του ρακενδυτου κοσμακη ανα την υφηλιο
(να πεσω απ'το μπαλκονι).

Aκομα και σ'αυτο το ζοφερο περιβαλλον (εναγκαλισμου η μαλλον εγκλεισμου της Πολιτειας στην Πλουτοκρατια)
καποιες χωρες κανουν .... κατιτις καλυτερα .... απο αλλες. Πολυ λιγο (οπως θα δειτε στο βιντεο) αλλα το ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ.
Που σημαινει ενα πραγμα .... Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ (ΑΚΟΜΑ) ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Για τον Chrisssb .... 9:17 με 9:27 .... oτι εγραφα μερικες σελιδες πισω
(και ΟΛΟΙ, φιλοι και "φιλοι" βαλθηκαν να με πεισουν οτι υπερβαλω, oτι αδικω τον εαυτο μου).

Βεβαια .... ΟΛΟ το βιντεακι ειναι αποδομηση του νηματος.
ΔΕΝ εχω προβλημα .... ΠΟΤΕ δεν προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου
οτι ειμαι αντικειμενικος και ορθολογιστης και ψυχρος αναλυτης.
Η ζωη μου εχει παρει την κατηφορα διχως επιστροφη ... ΠΡΙΝ το 2010.
Που θα βρω καταφυγιο ? Στην ψυχρη λογικη ? Στην ισορροπημενη σταση ?

Το λεω ευθαρσως .... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .... και δεν με νοιαζει ποσο αντιφατικος ακουγομαι
(αλλωστε ειναι Τοξοτης με ωροσκοπο στους Διδυμους .... οτι πιο αντιφατικο υπαρχει :rolleyes:)

Η θεωρια συνομωσιας ειναι ΠΡΩΤΙΣΤΑ ψυχολογικη ΑΝΑΓΚΗ των αδυναμων και φοβισμενων
(σε καθε επιπεδο και πτυχη) να συγκεκριμενοποιησουν την πηγη (πηγες) των δεινων τους.
Εαν η πηγη (πηγες) των δεινων μας ειναι (που ειναι !!!!) πολυ πολυπλοκες και αφηρημενες
και διαχεομενες μεσα στον κοσμο .... τοτε απλα θα πεσουμε σε καταθλιψη (που πεσαμε)
και θα ΣΒΗΣΟΥΜΕ ! Αυτο ας καταλαβουν .... ολοι .... please :nounder:

Δεν θελουμε να σβησουμε (και δεν αποφασιζει η επιστημη γιαυτο).
Ποσο πιο απλα να το διατυπωσω ?

Ναι αδικείς τον εαυτό σου.

Την κατηφόρα την παίρνουμε όλοι κάποια στιγμή (I know I'm already on that path).

Για αυτό φταίει ο χρόνος, φταίει το ότι έχουμε αντίληψη του θανάτου και τέλος το ότι κάθε αντίληψη που έχουμε είναι ατομική. Αυτό σημαίνει αφόρητη μοναξιά.

Είναι η συνειδητοποίηση του πόσο μόνοι είμαστε τελικά.

Αυτό αγαπητέ Μανό αφορά όλους μας και θα ήταν παράξενο να μην αφορούσε και εσένα.

Δεν είναι όμως κάτι μειωτικό -όπως τείνεις να το εισπράττεις- είναι βαθειά ανθρώπινο.

Αυτά που σου είπαμε ότι κάνεις και μειώνεις τον εαυτό σου είναι άλλα.

Όπως το να τείνεις να κάνεις προσωπικό το κάθε τι που γράφεται εδώ, ωσάν να αναφέρεται σε εσένα.

Τέλος.... ψάχνεις για λάθος λύση.

Πηγή των δεινών μας δεν είναι κανένας εκεί έξω.

Πηγή των δεινών μας είναι ο εαυτός μας. Η θέληση του να πρέπει να είμαστε συνέχεια καλά και ευτυχείς κάνοντας όλα τα λάθος πράγματα και χτίζοντας ένα τεράστιο εγώ που με τον πρώτο τριγμό μας πανικοβάλλει.

Relax, μάθε να χαλαρώνεις, βρες τον δικό σου τρόπο και αφέσου. Μην ανησυχείς για τα πάντα και κυρίως για τον εαυτό σου .

Είμαστε όλοι το ίδιο, στην ίδια μοίρα, με τα ίδια ακριβώς προβλήματα.

Και είμαστε όλοι το ίδιο ευάλωτοι .

Ισως εχω αυτοκριτικη σε βαθμο αυτοακυρωσης, δεν το χω ψαξει (και ουτε εχω παει σε ψυχολογο ποτε).
Ομως ολα τα υπολοιπα που ασχολουμαι ... τα εισπραττω ως ΑΚΡΩΣ σημαντικοτερα ... απο μια αυτοκριτικη.
Εχω χρονο (τα τελευταια 5 χρονια) που ουτε να διαννοηθω νωριτερα. Αυτος ο χρονος ειναι ΥΠΕΡπολυτιμοτερος
του να ειχα χρηματα (και να αγοραζα stuff). Δεν μπορω να τον αφιερωσω σε μενα (τις ανεπαρκειες μου).

Πρεπει οπωσδηποτε (ακομα και με την προοπτικη λαθους) να κανω κατανοητοτερο τον κοσμο γυρω μου.
Οποτε στην βιασυνη μου να μην χαθει ουτε μερα, αυτοακυρωνομαι (αλλες φορες συνειδητα και αλλες οχι)
ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ και χωρις αυτοεγκλωβισμους (να σαι σοβαρος, να σαι εγκρατης,
να σαι διστακτικος, να σαι καρτεσιανος .... κλπ κλπ κλπ)

Το μονο πραγμα που μου δινει ενεργεια να προχωρησω ειναι οτι οι ΥΠΕΡπλουσιοι ειναι αδυνατον
να καθονται στα αυγα τους και να μην διαπλεκονται με τις κυβερνησεις. Στο δικο μου φτωχικο μυαλο
.... εντελως αδυνατο ! Και ας μην υπαρχουν αποδειξεις (οπως εγραψες οτι ωφειλω να εχω για να
στηριξω την θεση μου). Ειναι ΤΟΣΟ ισχυρη η απλοτητα του συλλογισμου ... που ΔΕΝ καθομαι στα αυγα μου.

Δεν είναι αυτοκριτική σε βαθμό αυτό ακύρωσης.

Είναι "αυτοκριτική" για να αποφύγεις να κοιτάξεις το πρόβλημα κατάφατσα.

Το μυστικό είναι δύο λέξεις: δεν πειράζει.

Όλοι μας κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Δεν είναι ποτέ όμως αρκετό μπροστά σε αυτά που αντιμετωπίζουμε (τα έγραψα πριν).

Από αυτό δεν ξεφεύγει κανείς όσο υπερπλούσιος και να είναι, όσα πράγματα και να αγοράσει.

Όσα σε στενοχωρούν να τα αντιμετωπίζεις με το "δεν πειράζει".
Χαλάρωσε όσο μπορείς περισσότερο.
Και αν θέλεις την προσωπική μου συμβουλή, ασχολήσου όσο μπορείς (έστω και ελάχιστα) με τον εθελοντισμό στο να βοηθήσεις κάποιους άλλους.

Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο το να πηγαίνεις μια φορά την εβδομάδα σε ένα γηροκομείο και να διαβάζεις για 2 ώρες ένα βιβλίο σε ένα γεροντάκι.

Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό θα σου κάνει.

Mα με το "δεν πειραζει" ξεκινησα την συμμετοχη μου στο νημα των ιων.
Και μαλιστα εχω την εντυπωση οτι το εισεπραξες θετικα (και το εγραψες).

Ομως, Χρηστο .... οπως υπαρχουν πραγματα που ΑΝΕΤΑ μπορω να πω "δεν πειραζει"
ετσι υπαρχουν και πραγματα που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα πω "πειραζει και αξιζει να χαραμισω τον υπνο μου".
Ενα απο αυτα .... ειναι να ΜΗΝ μπορω να εντοπισω την πηγη της τυρρανιας του κοσμου μας.
Εαν ζουσα, τον 16ο αιωνα, θα ελεγα "ειναι ο ταδε φεουδαρχης, εχει 400 στρατιωτες, 1000 δορια
και 100 αλογα" .... και θα καθομουν στα αυγα μου. Ομως, τωρα ... ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ !
Το αν θα κανω κατι γιαυτο (και τι θα ειναι αυτο) .... ειναι αλλη ιστορια !

Κατι κανω σε καποιον αλλο τομεα ... (αλλα δεν ειναι με γεροντακια)

Για το 5G καμμια γνωμη, και την κινεζικη εταιρια Χουγουεϊ με τις αντενες της καμμια γνωμη ; Ως προς τα θεματα υγειας για παραδειγμα ; Η για αλλα θεματα, π.χ. η χειραγωγηση και εκμεταλευση της πληροφοριας απο Κινα ;

Mα αναφερθηκε στο προ-προηγουμενο βιντεο ...
εαν το 5G ευθυνονταν για αυτον τον κορωνο-ΖΟΦΟ τοτε γιατι τετοια εκατομβη στο Ιραν ?
Οσον αφορα χειραγωγηση πληροφοριας απο Κινα, μονο ΕΝΑΣ εδω μεσα, διατυπωσε οτι
ολα βγηκαν στην φορα απο το πρωτο δευτερολεπτο.

Προσθετω ενα ακομα λιθαρακι (... οσοι καταφθανουν στο Νταβος, ΔΕΝ ειναι οι upper-class
οι οποιοι φυσικα ενημερωνονται τηλεφωνικα, ουτε καν μεσω τηλεδιασκεψης ..... !)

tumblr_nkncy9Rl4g1qzri53o1_640.png

Αυτη ειναι η ιεραρχια των CEO .......... και ΜΟΝΟ ! ........ (και υποθετω ΟΧΙ ολων των CEO,
μονο κατι ενεργειακα και μηντιακα πιονια .... πιονακια). Στην Ελλαδα δεν πλημμυρισαμε
απο CEO ... γιατι τους κυνηγαει (ακομα) η αστυνομια σε Ελβετιες (Αριστειδης Φλωρος).
Δηλαδη, stay out of country !

Δεν μιλαω για τον Κορωναϊο σε σχεση με το G5 μονο.

Παραδειγμα η Ελβετια, μια χωρα της οποια παιρνω πολυ στα υποψιν μου τις αποφασεις της για την προστασια των συμφεροντων και της υγειας των πολιτων της, σταματησε το προγραμμα G5.

Υπαρχουν και αλλα παραδειγματα ανησυχειων. Για παρακολουθηση και μεταχειρηση big data απο την Κινα για παραδειγμα. Ο Τραμπ εβαλε τελος στις κεραιες αυτες στις ΗΠΑ. Η Μ.Βρετανια επιβραδυνει τις εγκαταστασεις (ενω τις εχουν καταστραφει πολλες αλλες).

Εδω εχουμε 4 βασικους χορηγους σηματος που θα διεκδικισουν την πιττα...(γυρο)...Ο ενας ειναι ανοιχτα οχι τοσο ενθουσιασμενος με την ιδεα.
Οι αλλοι τρεις δεν πολυβιαζονται ενω το κρατος ξεπουλαει την ζωνη συχνοτητων γιατι το γεναρη θελει να εκταμιευσει... Μονο 2,1 δις...
Ενω η Γερμανια ζητησε 9.
Μεγαλη συζητηση εδω στους "συνομωσιολογους".

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Οσον αφορα χειραγωγηση πληροφοριας απο Κινα, μονο ΕΝΑΣ εδω μεσα, διατυπωσε οτι
ολα βγηκαν στην φορα απο το πρωτο δευτερολεπτο.

Ποιος;

Εαν θυμαμαι καλα ... ΕΣΥ Ιασωνα !

Τι ειναι το G5 ? ..... Εγω μονο 5G ξερω ! :rolleyes:

Αυτο ειναι

Εαν θυμαμαι καλα ... ΕΣΥ Ιασωνα !

Για δείξτο μου κι εμένα αυτό που θυμάσαι, αλλιώς παρακαλώ να μη θυμάσαι ότι χαίρεσαι.
Το τι θες να καταλάβεις από όσα γράφει κάποιος δε συμπίπτει απαραίτητα με όσα γράφει.

Περιμένω να δω λοιπόν αυτό το 'ούτε ένα δευτερόλεπτο'.

Εδω εχουμε 4 βασικους χορηγους σηματος που θα διεκδικισουν την πιττα...(γυρο)...Ο ενας ειναι ανοιχτα οχι τοσο ενθουσιασμενος με την ιδεα.
Οι αλλοι τρεις δεν πολυβιαζονται ενω το κρατος ξεπουλαει την ζωνη συχνοτητων γιατι το γεναρη θελει να εκταμιευσει... Μονο 2,1 δις...
Ενω η Γερμανια ζητησε 9. Μεγαλη συζητηση εδω στους "συνομωσιολογους".

Παντως, τα νουμερα (2 και 9 δις) δεν μου φαινονται ιλλιγιωδη.
Οχι για Γαλλια και Γερμανια.

Στην Ελλαδα, ΙΣΩΣ (με διορθωνουν οι γνωστες) ειναι μαλλον προτιμοτερο
να φυγουμε απο τους λιγοτερους αλλα πανισχυρους αναμεταδοτες και να
παμε στους περισσοτερους και ασθενεστερους (σε εκπομπη σηματος)
που Υ-Π-Ο-Τ-Ι-Θ-Ε-Τ-Α-Ι προβλεπει η οδηγια για 5G δικτυο.

Oμως ... δεν ξερω τι θα εφαρμοστει στην ΠΡΑΞΗ.