Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

d-photo-collage-template-trend-artwork-sketch-aged-man-suffer-headache-think-mind-count-number-math-jigsaw-puzzle-university-d-348170669.jpg

Μπορεί ο Λάκης να είναι Σπύρος;
Ο Λάκης είναι Λάκης!
Ο κύριος με τον γάτο, δεν είναι Σπύρος.
Κάνε τις προσθαφαιρέσεις και θα βρεις ποιός είναι ο Σπύρος!
Όλοι ξέρουμε ποιός είχε άβαταρ τον Glenn Gould.
Αυτός ο κάποιος λοιπόν μπήκε με κάποιο ανεξήγητο τρόπο στην υπογραφή σου.
Κάντε τις προσθαφαιρέσεις και θα καταλάβετε για ποιον μιλάμε.

Άλλη μια θεωρία συνωμοσίας γεννήθηκε μόλις τώρα. :)

• Haha
Reactions: Skakinen
Μπορεί ο Λάκης να είναι Σπύρος;
Ο Λάκης είναι Λάκης!
Ο κύριος με τον γάτο, δεν είναι Σπύρος.
Κάνε τις προσθαφαιρέσεις και θα βρεις ποιός είναι ο Σπύρος!
Δεν διαθετω το απαιτουμενο iq (για προσθαφαιρεσεις).

Μελεταω την προφητεια του Αγιου Μαλαχια εδω και 20 χρονια, παραλληλα με του Νοστραδαμου, και ειναι απο τα πιο ευστοχες και σοβαρες, αρκει να ξεκλειδωσεις τα συμβολα των διαφορων παπων γιατι μεσω συμβολων μεσα στις αναφορες του.

George, δεν πιστεύω να εννοείς κάτι τέτοιο...

petrosb-1.jpg

petrosb-1.jpg

Oχι καμμια σχεση.
Το συγκεκριμενο "λογοτεχνικο" σχημα δινει την ταυτοτητα η την "εικονα" σχετικα με στοιχεια που αφορουν καθε ποντιφικα. Τα οικογενιακα του συμβολα (Armories), τοπους καταγωγης του η της οικογενειας του, Προελευση οικογενιακου του ονοματος η οικογενιακου λειτουργηματος, γεφονοτων και χαρακτηριστικων επι της θητειας των. Δεν παιζει το "περιπου ονοματα".
Βασικα εχω μεινει στο Βενεδικτο 16 μετα δεν βρισκω κατι η δεν υπαρχει η σημαινει οτι ειναι αλλη εποχη απο το 2012.

Edit: Το ονομα της οικογενειας του ειναι Γαλλικης προελευσης και Prevost - Prevot και σημανει καποιον ανωτατο αρχοντα σε πολη χωριο η μπουργαντα που δεν ειναι φεουδαλισμενη, που μπορει να απονεμει δικαιοσυνη και να επιβλεπει τα συμφεροντα της εκκλησιας, και εσχατως να εκτελει χρεη βασιλεως οπου δεν υπαρχει βασιλιας που εχει φεουδαλισει την περιοχη.

Last edited:
Και το προέβλεψε, προφήτεψε, κάποιος Μαλαχίας, πριν από αιώνες;;;;!!!!
Νίκο, τι πτυχίο είπαμε ότι έχεις; :)

Ξέρω, πλάκα κάνω!;)

Βρήκες το βιβλίο του Ζακ Μονό;
Η προσφορά μου εξακολουθεί να 1σχύει.
Μα η επιστήμη που σπούδασα κλείνει το μάτι σε κάτι τέτοια glitch, κβάντα γαρ!

Ακόμα δεν ασχολήθηκα, δεν πρόκαμα! Θα σου πω φίλε!

καντα,
Βρήκες το βιβλίο του Ζακ Μονό;

To
Le Hasard et la Nécessité μαλλον προτεινεις.

Ηταν θεμελειωδες σαν βιβλιο στην εποχη του. Που εδειχνε τοσο τον ντετερμινισμο οσο και το τυχαιο που κανει καποια αναφορα στην δημιουργικοτητα.

Σημερα με την εξελιξη της βιολογιας εχου δειχτει και αποδειχτει πραγματα πολυ περισσοτερα και μεγαλυτερα που δεν αφηνουν ουσιαστικα περιθωρια για την θεωρηση του κοσμου σαν "τυχαιου".

Ακόμα δεν ασχολήθηκα, δεν πρόκαμα! Θα σου πω φίλε!

Εαν δεν προκαμεις για την ωρα παρε μια γευση για την σκεψη του που εκφραζει ο ιδιος σε μια συντομη συνεντευξη. Ειχε πολυ μεγαλη κλαση ο "μαιτρ", προσεξε με ποση χαρη ευγενεια και κομψοτητα απανταει στις ερωτησεις. Και αχ Θε μου τι ποιοτητα τηλεορασης τοτε. Τι επιπεδο ειχαν οι δημοσιογραφοι....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μη φοβασαι που ειναι στα Γαλλικα. Στο ΥΤ μπορεις να βαλεις υποτιτλους που θελεις

petrosb-1.jpg

Διονυση ο τερματισμος της διαδοχης των Παπων (συγνωμη για τον βαρβαρισμο) στο κειμενο του Μαλαχια μου θετει ερωτηματικα να σου πω την αληθεια και δεν θα μπορουσα να την εξηγησω.

Αλλα ολο και περισσοτερο βλεπω κατι τετοια...
Δωσε προσοχη :

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εαν συμβει ενωση των εκκλησιων, πραγμα που ευχομαι με ολη μου την καρδια εδω και δεκαετιες, λεω εαν και εαν κατα καποιον τροπο υπαρχει κατι διορατικο στον καταλογο του Μαλαχια, γιατι με αυτον τον τροπο ο Παπας γινεται πλεον Πατριαρχης της Εκκλησιας. Εξ αλλου Παπας σημαινει πατερας, οπως και Πατριαρχης αρχη των Πατερων.
Οποτε δεν μιλαμε για Καθολικους και Ορθοδοξους. Μιλαμε για Χριστιανους που ειναι ταυτοχρονα και Καθολικοι και Ορθοδοξοι.

Οπως ελεγε ενας μεγαλος δασκαλος μου στην Σορβονη, παγκοσμια κορυφη και πραγματικος πνευματικος διανοουμενος, ο Remi Brague ( Τεραστειος απο αυτους που βγαινουν καθε 100 χρονια γκουγλαρε να δεις) :
Μην νομιζετε οτι οι οι Ορθοδοξοι λενε εμεις δεν ειμαστε "καθολικοι" αλλα "μερικοι", η οτι οι καθολικοι λενε εμεις δεν ειμαστε "ορθοδοξοι" αλλα "λοξοδοξοι" ...
Και ευελπιζομαστε μια ανορθωση του λαου του Χριστου που δεν ειναι διαιρεμενος αλλα Μια η Εκκλησια, δηλ. το Σωμα Χριστου.

Επισης κατι αλλο.
Ολοι στεκονται και στον στοιχο που λεει "μετα ο Θεος θα καταστρεψει την Πολη των 7 λοφων, και θα κρινει τους κατοικους της"... Και ολοι φυσικα σκεφτονται θα καταστρεψει την Ρωμη και θα κρινει τους Ρωμαιους. Δεν σκεφτεται καποιος οτι Η Πολη που επισης εχει 7 λοφους ειναι Η ΠΟΛΗ.

Αυτο λεω τιποτα δεν λεω.....

Last edited: