Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Sorry guys,
μαλλον αλλα πραγματα μου φταινε και σοβαρευω σαν σπιρτο.
Εχασα μια πολυ καλη περιπτωση (γυναικας) απο κουταμαρα μου,
και ψαχνω καπου να ξεσπασω. Μαλλον ... :icon15: ... νομιζω.

Sorry guys,
μαλλον αλλα πραγματα μου φταινε και σοβαρευω σαν σπιρτο.
Εχασα μια πολυ καλη περιπτωση (γυναικας) απο κουταμαρα μου,
και ψαχνω καπου να ξεσπασω. Μαλλον ... :icon15: ... νομιζω.

Tο "σοβαρεύω σαν σπίρτο" εγκυμονει κινδύνους ........................... υπερθέρμανσης!:BDGBGDB55:

Λοιπον,
για να μας πει καποιος νευρολογος ...
οι δελτα/θητα/αλφα/βητα και γαμμα εγκεφαλικες συχνοτητες, ποσο ευπαθεις, απο ακτινοβολιες χαμηλης συχνοτητας, ειναι ?

(για τους λιγοτερο ενημερωμενους, voila > http://www.transparentcorp.com/products/np/brainwaves.php)

Και ο HULK τότε πως εξηγείται; :BDGBGDB55:

Δεν τον πήραμε από το λαιμό. Απλά εξηγούμε πως κάποιος που ακούει ραδιόφωνο δεν κινδυνεύει από καρκίνο. Γιατί οι κεραίες GSM όπως χίλια άλλα πράγματα εκπέμπουν μη ιονίζουσα ακτινοβολία.

Koulapolykolopaidookyriakos...

Όποιος ακούει ραδιόφωνο δεν κινδυνεύει από καρκίνο, όποιος όμως μιλάει με τις ώρες στο κινητό δεν ξέρουμε ακόμη σίγουρα αν κινδυνεύει ή όχι.
Υπάρχει τεράστια διαφορά στην ένταση της ακτινοβολίας και οι αλληλεπιδράσεις της μη ιοντίζουσας ακτινοβολίας με τα ανθρώπινο σώμα δεν είναι πλήρως γνωστές.

Εγώ πάντως συνδέοντας την ακτινοβολία των κινητών σε σχέση με τις εγκεφαλικές συχνότητες, κατέληξα πως η υπερδιέγερση του εγκεφάλου και άρα η ανώτερη κατάσταση κυμάτων (Gamma) είναι πιο πιθανό να συμβεί όταν σε παίρνει η γκόμενα στο κινητό παρά όταν δεν σε παίρνει.

:grandpa:

δεν ξέρουμε ακόμη σίγουρα τι ισχύει με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών, οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει στα σίγουρα,
βέβαια μερικοί δεν το δέχονται απλά με τη λογική του ότι, είναι θεωρία συνωμοσίας άρα δεν ισχύει

υπάρχει κάποιος κάποιος προβληματισμός και πολλοί πιστεύουν ότι χρειάζεται περισσότερη έρευνα (μάλλον δεν διαβάζουν αυτό το νήμα)

ορίστε μια από τις "επίσημες απόψεις"

http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/cellphones

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αυτός θα μας θάψει όλους...

23422.jpg

Blast from the past: Πόσοι θυμούνται την πρώτη καταλυτική εποχή των αυτοκινήτων και τη θεωρία ότι ήταν καρκινογόνα;

Όχι ρε γμτ... άντε να βρίσκεις δοσίμετρο τώρα να το μοιράζεις στους ενοίκους και να περιμένεις τη μέτρηση του Δημόκριτου για να μοιράσεις τις αποδείξεις των κοινοχρήστων! :slapface:

Σιγά να μην μπορείς να τις μετρήσεις τις υδραυλικές ακτινοβολίες. Μόνο η ΣΙΑ έχει τεχνολογία για να τα μετράει αυτά! :guitarist:

Σιγά να μην μπορείς να τις μετρήσεις τις υδραυλικές ακτινοβολίες. Μόνο η ΣΙΑ έχει τεχνολογία για να τα μετράει αυτά! :guitarist:

Η ΣΙΑ η Κοσιώνη;
Θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει τις διακοπές της για να μάθουμε :p

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

συνηθως οι κεραιες κινητης ειναι κατευθυντικες,δηλαδη αυτοι που βρισκονται ακριβως απο κατω,δεχονται τη λιγοτερη ή και καθολου ακτινοβολια.

Blast from the past: Πόσοι θυμούνται την πρώτη καταλυτική εποχή των αυτοκινήτων και τη θεωρία ότι ήταν καρκινογόνα;

SHHHHHHHhhh μην μιλάς για αυτό σε ανοιχτό φόρουμ κινδυνεύουμε όλοι!

να θυμίσω (για όσους τους αρέσουν τα blast from the past), ότι οι θεωρίες περί σχέσης καρκίνου των πνευμόνων και τσιγάρου, ήταν απλά θεωρίες για δεκάδες χρόνια, και τις οποίες θεωρίες οι μεγαλοβιομηχανίες πολέμησαν επιδέξια για πολλά χρόνια (με επιστημονικές έρυνες μεταξύ άλλων μέσων που χρησιμοποίησαν).

Βέβαια αυτό με τίποτα δε σημαίνει ότι και τα κινητά θα αποδειχτεί κάποια μέρα ότι προκαλούν βλάβες.

Όπως πήρε πολλά χρόνια για την επιστημονική κοινότητα να ανακαλύψει, αποδείξει και εξηγήσει τη σχέση τσιγάρου και καρκίνου (ανάμεσα σε άλλες βλάβες που προκαλεί) έτσι ίσως πάρει χρόνια για να αποδειχθεί σωστή ή λανθασμένη η υπόθεση με τα κινητά.

Εγώ πάντως δεν είπα ότι τα κινητά εκπέμπουν ακτίνες γάμα η ραδιενέργεια , όταν είπα ότι '' δεν με νοιaζουν αυτοί που δουλεύουν κοντά σε ραδιενέργεια και ακτίνες γάμα '' εννοούσα ανθρώπους σαν και αυτούς στην "φουκοσιμα".

Τέλος πάντων , δεν πίστευα ότι ήταν απαραίτητη μια τέτοια διευκρίνιση.

( Ελπίζω να μην πρέπει κάθε φορα να σας αρχίζω από την alfa βίτα :p )

Θα ήθελα να ρωτήσω τώρα ( το πάει φιρί φιρί ο από τέτοιος μου για κράξιμο ) κάτι διαφορετικό , από κινητά και τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν.

Οι σιωνιστές , οι μασόνοι και οι μαμμωνάδες , υπάρχουν? ( Είναι τρία διαφορετικά πράματα , που συμπίπτει , ορισμένες φορες , να είναι και τα τρία κάποιοι άνθρωποι ).
Δεν ξέρω αν θα έπρεπε για αυτή την ερώτηση να ανοίξω καινούργιο νήμα , γιατί ότι έχω ακούσει για αυτούς τους ανθρώπους είναι μονο θεωρία. ( και πιθανότατα από συνωμότες ).
Λοιπόν τι λέτε? Υπάρχουν ? Μας εξουσιάζουν ? Είναι όντως η Elite αυτού του ταλαίπωρου κόσμου? Με τις πολιτικές τους ( p.x. λιτότητα) προσπαθούν να μας εξοντώσουν? O.o

Η απάντηση είναι πολύ απλούστερη imo.Απλά σχεδιάζουν το μέλλον μας ανίκανα και ενίοτε προδοτικά ιδιοτελή ανθρωπάρια.Ούτε Πεφωτισμένοι,ούτε Ελευθεροτέκτονες,ούτε Ροδόσταυροι και εξωγήινοι..Μόνο οι ανίκανοι της διπλανής πόρτας..

Τεκτονα

ΟΝΤΩΣ τα θελει ο κωλος σου !

Πριν προλαβουμε να ανοιξουμε το θεμα για τις ακτινοβολιες (οχι οτι καναμε σοβαρη κουβεντα)
πετιεσαι στις αδελφοτητες και τα μυστικιστικα με ... πληρη απαθεια για το προηγουμενο θεμα.

Αυριο, τι θα συζητησουμε ?
Τα παιδια Indigo .... η τα albino λιονταρακια στην Μποτσουανα ? ....

Και αυτοί στην ουσία μαριονέτες είναι.
Από πίσω κρύβονται τα Βριλ ή αλλιώς οι άνθρωποι ερπετά, αυτούς που οι αρχαίοι στα ελευσίνια μυστήρια αποκαλούσαν πράσινους καμπουρογαμόσαυρους.

:beatnik2:

Οι αρχαίοι ήταν πολύ μπροστά. Και μόνο το γεγονός ότι μπορείς να πάρεις δύο τοποθεσίες αρχαίων ναών οπουδήποτε στο χάρτη και να τις ενώσεις με μία ευθεία, δείχνει ότι είχαν υπ' όψη κάτι που εμείς δεν έχουμε. Και ακόμα πιο ανεξήγητο είναι ότι αν ενώσεις μια τρίτη τοποθεσία, προκύπτει τρίγωνο. :flipout:

Δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό από το να βλέπεις στο γυαλί τον άλλον να σου λέει: Ακούστε συνέλληνες τι διαβάζω στο βιβλίο (μου)... :BDGBGDB55: