petronik
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων
Εχουμε αναπτύξει αντιπυραυλική ζώνη ?Ελλαδα + Μικρα Ασια
Εχουμε αναπτύξει αντιπυραυλική ζώνη ?Ελλαδα + Μικρα Ασια
Πνευματικα εννοω...κι υστερα αν και ειμαι υγειεστατος και ακομα γεματος περιεργεια για την ζωη και διψα για γνωση, την εζησα την ζωη μου. Και αυριο αν γινει pour moi pas de regrets.
Αν και εχω προβλεψει και κατι...(τοιχοι μπετον αρμέ παχους σχεδον ενα μετρο, υπογειο, με επενδυσεις απομωνοτικες +μολυβδου και στην μεταλικη πορτα)
και πόσο καιρό θα μείνεις εκεί?
Σιγουρα αυτο θα ειναι κολαση.
Να θέσω το ερώτημα σε όσους <ανησυχούν> ,τι μπορούν να κάνουν πάνω σ αυτό το πρόβλημα ;
Ευτυχώς καθάρισαν οι fantastic four στη Κούβα!Με αυτη την βεβαιοτητα ... να πορευεσαι !
Δεν πρεπει να περασαν ουτε 55 χρονια απο τοτε https://en.wikipedia.org/wiki/Cuban_Missile_Crisis
που καποιοι που ειπαν το ιδιο πραγμα (σε ΠΟΛΥ πιο μετρημενες εποχες απο τις σημερινες παρανοικες)
μασησαν τα λογια τους !
Καπου .... σε ζηλευω (no kidding !) ...
Καταρρευση παγκοσμιας οικονομιας ?Προσωπικά όμως δεν ανησυχώ για "κουμπάκια".Απο αλλού θα μας έρθει imo..
Μου λέγανε τότε όλες οι πωλήτριες "αγάπη μου" κι "αγάπη μου" και μου άρεσε. Το λέτε ακόμα?
@SR71B, τι παρακμή...
Αγνοούν δηλαδή τη παράδοση.
Αν κανονίσετε κατάσταση και δέχεστε και Αθηναίους στην παρέα στείλτε pm.
Δεν έχω κάνει ακόμα μία εκδρομή κραιπάλης. Τα 50 τα πατάω τον Απρίλιο. Το χρωστάω στον εαυτό μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.