Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Νομίζω ολοκληρωμένη εικόνα έχει κάποιος όταν διαβάζει και Βελόπουλο εκτός από Λιακόπουλο. Βρίσκω πολύ πιο χρήσιμες τις πληροφορίες από αυτά που μας κρύβουν στην αμφίπολη όταν συνοδεύονται από πληροφορίες για το πως όλες οι ασθένειες θεραπεύονται χωρίς φάρμακα.

Κατόπιν ψάχνεις και λίγο τους αδελφούς Γεωργιάδη με ολίγη από Πλεύρη και έδεσε το γλυκό... .

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

κοιτα να δεις,ο Λιακο τους ξερει ολους,αν δεν ηταν αυτος,απλα δεν θα υπηρχαν αλλοι.
Αυτα ολα,μεταξυ μας,μη γινει θεμα παραεξω.

Δεν τους ξέρει όλους, απλά κάποιοι τον ξέρουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομίζω ολοκληρωμένη εικόνα έχει κάποιος όταν διαβάζει και Βελόπουλο εκτός από Λιακόπουλο. Βρίσκω πολύ πιο χρήσιμες τις πληροφορίες από αυτά που μας κρύβουν στην αμφίπολη όταν συνοδεύονται από πληροφορίες για το πως όλες οι ασθένειες θεραπεύονται χωρίς φάρμακα.

Κατόπιν ψάχνεις και λίγο τους αδελφούς Γεωργιάδη με ολίγη από Πλεύρη και έδεσε το γλυκό... .

Αυτους όλους δεν τους ξέρω ουτε έχω πολυ διάθεση nα τους μάθω γιατι έχω άλλα πρώτα. Απλα θα ηθελα να μάθω (αν κάποιος ξέρει) αν αυτος ο δημοσιογράφος μίλησε όντως για το γεγονός που απετέλεσε σημερα (το πρωϊ) διεθνη φήμη αφορόντας τον Βλαδιμίροβιτς.
Επίσης τι ειπε αυτος ο λεβέντης στους 19 στο Πεκίνο αφορώντας πάντα αυτό το θέμα (Βλαδιμίροβιτς) αν κάποιος έχει documents :idea:
Πάνω στο συγκεκριμένο
Thanks

Κοίταξε, κατά βάση μιλάς για τηλεμαιντανούς/τηλελλαδέμπορους. Συγκεκριμένα για τον Λιακό το prisonplanet είναι το site που είναι σχετικό. Εκεί θα βρεις ότι ψάχνεις από αυτόν.

http://www.prisonplanet.gr/?view=featured

Περισσότερα δεν γνωρίζω.

EDIT: Πακέτο επιβίωσης μόνο 29 ευρώ; :rolleyes: Είχαμε και ανέκδοτο εδώ αν θέλαμε να πούμε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι. Λέγαμε για περισσότερα στο 'κοστρία δέκα πενηνταδύο δεκα δέκα κάποια εποχή :silly:

Last edited:

Για μένα ο Λιακόπουλος είναι ο διάδοχος του Θανάση Βέγγου ως ο πιο αστείος Έλληνας. Αρκεί να έχεις χιούμορ βέβαια.

Merci
Θα πάω να κοιτάξω, φαίνεται λίγο σκουπιδότοπος αλλα θα θυμηθώ το πρώτο MIB (όταν o Lee Jones ψάχνει την πληροφορία στο κολοφυλλάδιο τοu TV programme) :flipout:

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

μη ξεχασεις να κοιταξεις και τον Κωνσταντινιδη,ειναι ο διδυμος ξαδερφος του Βελοπουλου.

μη ξεχασεις να κοιταξεις και τον Κωνσταντινιδη,ειναι ο διδυμος ξαδερφος του Βελοπουλου.

Eκτος του οτι είναι δίδυμοι ξάδελφοι περι τίνος πραγματεύονται ;

Πάντως στον ισότοπο peisonplanet δεν βρήκα τίποτα γι αυτο που ψάχνω; και τα άρθρα μοιάζουν να έχουν κοπιαριστει απο άλλα σαϊτς ευρείας κυκλοφορίας όπως το defensnet.

Και όντως ο Λιακόπουλος έχει πολυ πλάκα, μοιάζει κάπως με τους παλιους σκυλάδες, μάγκας κι έξυπνος και πανηγυρτζής...αλλα την πληροφορία δεν την βρηκα.

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

δε τη βρισκεις,γιατι δεν εχεις την καταλληλη διαβαθμιση.

Ζουν ανάμεσά μας...

δε τη βρισκεις,γιατι δεν εχεις την καταλληλη διαβαθμιση.

:flipout:

Καλό!!!

Αλήθεια, ποιος είναι ο Βελόπουλος και τι λέει; Ούτε γω δεν τον ξέρω...

Αλήθεια, ποιος είναι ο Βελόπουλος και τι λέει; Ούτε γω δεν τον ξέρω...

hqdefault.jpg
hqdefault.jpg
20130930_231552.jpg

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Βελόπουλος

Δεν ειναι μονο πανυγηρτζιδες, ειναι και φωνακλαδες.
Πρεπει να χαμηλωνεις τo volume, καθε φορα.
Παναθεμα ! :icon15:

Εχετε δοκιμασει να τους βλεπετε στο ... mute ? :p
Τρελλο γελιο ! Δοκιμαστε ... ΔΕΝ θα χασετε !

Αλήθεια, ρώτησε κανείς τον Καμμένο αν τώρα που είναι υπουργός έψαξε να βρει να μας ψεκάζουν και ποιος μας ψεκάζει;

(Βέβαια τα αεροπλάνα συνεχίζουν να κάνουν γραμμές, αφού πρόκειται για ατμούς και δεν μπορούν να το αποφύγουν...)

Αλήθεια, ρώτησε κανείς τον Καμμένο αν τώρα που είναι υπουργός έψαξε να βρει να μας ψεκάζουν και ποιος μας ψεκάζει;

(Βέβαια τα αεροπλάνα συνεχίζουν να κάνουν γραμμές, αφού πρόκειται για ατμούς και δεν μπορούν να το αποφύγουν...)

Όσο το βρήκε και ο Φωτάρας ο Κουβέλης (θυμίζω είχε κάνει και ο ίδιος σχετική ερώτηση στη Βουλή). Πάντως ομολογώ ότι προτιμούσα στην κυβέρνηση των Φώφη απ'τον Καμμένο. Καλύτερα αδρανής παρά τρελός.

Δεν νομίζω ότι ο καμμένος έχει μιλήσει για ψεκασμούς ποτέ. Είναι κάτι που του το κόλλησαν τα ΜΜΕ επειδή μιλούσε για άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Τελικά εμφανίστηκε ο Βλαδίμηρος και ησύχασα...όμως η φήμη περι προτεινόμενης Dοlophωνίας του στο G 20 παραμένει, και λέγεται οτι αυτος ο Λιακος εδωσε την πληροφορια κάπου στα μιντια στην Ελλάδα. Οποτε αν κάποιος βρει κάτι...

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Όσο το βρήκε και ο Φωτάρας ο Κουβέλης (θυμίζω είχε κάνει και ο ίδιος σχετική ερώτηση στη Βουλή). Πάντως ομολογώ ότι προτιμούσα στην κυβέρνηση των Φώφη απ'τον Καμμένο. Καλύτερα αδρανής παρά τρελός.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να πεις κάποιον τρελλό,όταν αυτός ο κάποιος,άφησε το μαντρί και τα μεγαλεία του για να μην ψηφίσει το μνημόνιο.

Νίκο και click, εσείς αναφέρεστε στους ηλίθιους και καλά κάνετε.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι κάποιος που επιφυλάσσεται σχετικά με την 9\11 ή τη δολοφονία του JFK με κάποιον που πιστεύει ότι ο Ομπάμα είναι ερπετό.
Αυτό το τσουβάλιασμα συμφέρει μόνο αυτούς που θέλουν ο κόσμος να μην πιστεύει τίποτε άλλο πέρα από αυτό που οι ίδιοι του λένε.

Να αγιασει το στομα σου φιλε.:worshippy:

Αντε .... σου βρηκα σπιτι με καναπε στο μπαλκονι !

Τι αλλο θες ? -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αντε να γραψουμε και κατι σοβαρο ...

Αυτο εδω, υπηρξε ... https://en.wikipedia.org/wiki/Caspian_Sea_Monster

alekseiv_km_03.jpg

H παρακατω πριμαντονα, μονο ως στατικη ρεπλικα για κινηματογραφικο εργο ... :proud:

stealth2.jpg

Θελω να κοβει το ματι σας ... οχι οτι πει ο Λιακοπουλος ! Οκ ?

Last edited:

μηπως να βρεθουμε μια μερα να να παιξουμε "Υπερατου"ή δεν τα προλαβες ......αν και με βλεπω να χανω -bye-

Attachments

• xartakia2if6.jpg
    xartakia2if6.jpg
    34 KB · Views: 97