Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Στα αγγλικα ενα συντομο...

Air Force Pilots Chatting While Filming A Chemtrail Being Sprayed

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τετοια φιλμαρισμενα απο πιλοτους εχει δεκαδες το ιντερνετ

Βεβαια το αλλο που σκεφτομαι ειναι οτι μπορει να ψεκαζουν για κουνουπια και αλλα εντομα ισως.

Αλλα ποιος ξερει ; Το θεμα συζητειται αρα πολυ απο το 2007 και μετα.

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Αυτα τα ballast barrels, ειναι απλα βαρελια με νερο που προσομοιωνουν το βαρος επιβατων σε διαφορα test flights συμφωνα με το παρακατω.

https://www.metabunk.org/debunked-chemtrail-plane-interior-ballast-barrels.t661/

Το παρακατω ομως ειναι αληθινο chemtrail.

Last edited:

Εγω παντως,
νιωθω οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειαζομαι ψεκασμο :laugh: .... για να κοιμαμαι τα βραδια.
Με υπνοστεντον, αν γινεται .... και μιση δοση λεξοτανιλ .... :sleep:
Θα βρεθει κανας χριστιανος ? ... :proud:

Εβγα στο μπαλκονι. Την Θεσσαλονικη την φροντιζουν ιδιαιτερα τα ψεκαστικα...😊

Δεν με πιανει η δοση .... θελω 1000 mg .... :p

Tα 500αρια τι να μου κανουν ? Βρεφος ειμαι ? ... :proud:

Aντε να συζητησουμε και τιποτα σοβαρο (...)

Φανταστηκατε ποτε .... σε τι κοσμο θα ζουσαμε ... χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ θρησκειες ?
Οχι μονο τις πεντε μεγαλες αλλα ακομα και λατρευτικα τοτεμ σε ξεχασμενες ατολες !
Ας πουμε οτι ΔΕΝ υπηρχε η ταση του ανθρωπου να θεοποιει οτιδηποτε ακαταληπτο.
Θα διατηρουσε την περιεργεια για το Ολον (και την περιπλοκοτητα/κυριαρχια του)
αλλα ΔΕΝ θα το μετουσιωνε σε θρησκειες.

Γιατι εγω ... μπορω να φανταστω !
Και ειναι ισως η δευτερη μεγαλυτερη θεωρια συνομωσιας στο φτωχοτατο μυαλουδακι μου.
Oτι ο ανθρωπος θα ηταν αλλο πλασμα (ακομα και με πολεμους) χωρις τις θρησκειες.

Αλλα αυτο .... ειναι η καρααποψαρα μου :p

Μη μου πεις ότι κάθησες και το είδες όλο?! 1:17:42!!!!

Αν ναι, πες μας τι στην ευχή ισχυρίζεται.
Έτσι από περιέργεια δηλαδή.
Γιατί ήδη από τα πρώτα λεπτά έκανε ένα σωρό φάουλ (σε ισχυρισμούς).
Σταμάτησα όταν είπε : "even the soviet biologists found strangeness in the poles. An unnatural amount of water kept in the ice and snow..." (4:51)

Όλο? Με τίποτα. Από ότι κατάλαβα η γη είναι ένα αρχαίο "ορυχείο" και ότι τα σύγχρονα δάση στην ουσία είναι βλάστηση σε σκαμμένη γη. Τα μεγάλα δέντρα έχουν κοπεί και έχουν μείνει απομεινάρια όπως πχ το Devil's tower το οποίο κατά το βίντεο είναι "stump" δέντρου. Σε ένα άλλο σημείο δείχνει ένα απολιθωμένο δάσος όπου το ξύλο έχει πετρώσει και μετατραπεί σε ημιπολύτιμο λίθο το οποίο δεν είναι δυνατό βάση τη σύσταση του ξύλου από μόρια άνθρακα. Βασικά ισχυρίζεται ότι πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια τα δέντρα είχαν σύσταση τη σιλικόνη και όχι τον άνθρακα γι αυτό και η πετροποίησή τους...δείχνει και άλλα "tree stumps" στη διάρκεια του βίντεο. Αυτά :p

Τωρα ναι ....

καποιος να εξηγησει και σε μενα ....

πως ψυχεται/στερεοποιειται ροη λαβας .... σε εξαγωνικες στηλες ?

::::::::::::::::::::::
Και ειναι ισως η δευτερη μεγαλυτερη θεωρια συνομωσιας στο φτωχοτατο μυαλουδακι μου.

Αλλο πλασμα οχι. Αλλο ειδος σιγουρα. Οπως τα καγκουρώ η οι πεστροφες, τα σκυλια, για παραδειγμα....δεν εχουν θρησκειες.

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Εγω παντως,
νιωθω οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειαζομαι ψεκασμο :laugh: .... για να κοιμαμαι τα βραδια.
Με υπνοστεντον, αν γινεται .... και μιση δοση λεξοτανιλ .... :sleep:
Θα βρεθει κανας χριστιανος ? ... :proud:

:smash:

Δεν με πιανει η δοση .... θελω 1000 mg .... :p

Tα 500αρια τι να μου κανουν ? Βρεφος ειμαι ? ... :proud:

Aντε να συζητησουμε και τιποτα σοβαρο (...)

Φανταστηκατε ποτε .... σε τι κοσμο θα ζουσαμε ... χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ θρησκειες ?
Οχι μονο τις πεντε μεγαλες αλλα ακομα και λατρευτικα τοτεμ σε ξεχασμενες ατολες !
Ας πουμε οτι ΔΕΝ υπηρχε η ταση του ανθρωπου να θεοποιει οτιδηποτε ακαταληπτο.
Θα διατηρουσε την περιεργεια για το Ολον (και την περιπλοκοτητα/κυριαρχια του)
αλλα ΔΕΝ θα το μετουσιωνε σε θρησκειες.

Τι είπαμε ότι χρειάζονται, θρησκεία και ποδόσφαιρο;

This shape can also be found across the world in lava formations, specifically columnar basalt, a common type of lava.

Basalt columns with their preferably hexagonal cross sections are a fascinating example of pattern formation by crack propagation. Junctions of three propagating crack faces rearrange such that the initial right angles between them tend to approach 120°, which enables the cracks to form a pattern of regular hexagons. To promote understanding of the path on which the ideal configuration can be reached, two periodically repeatable models are presented here involving linear elastic fracture mechanics and applying the principle of maximum energy release rate. They describe the evolution of the crack pattern as a transition from rectangular start configuration to the hexagonal pattern. This is done analytically and by means of three-dimensional finite element simulation. The latter technique reproduces the curved crack path involved in this transition.

http://journals.aps.org/prl/abstract/10.1103/PhysRevLett.115.154301

Αλλο πλασμα οχι. Αλλο ειδος σιγουρα. Οπως τα καγκουρώ η οι πεστροφες, τα σκυλια, για παραδειγμα....δεν εχουν θρησκειες.

ΔΕΝ θεωρω οτι θα ειχαμε μεινει καγκουρω, πεστροφες και σκυλια ... αν ΔΕΝ ειχαμε φτιαξει θρησκειες.
Η ιχνηλατηση του αφηρημενου (που ειναι τοσο χαρακτηριστικη της ανθρωπινης νοησης) δεν εκφραζεται
μονο (η καλυτερα) μεσα απο τις θρησκειες. Υπαρχει η ζωγραφικη. Υπαρχει η γλυπτικη. Υπαρχει η τεχνη
(οποιασδηποτε μορφης). Υπαρχουν αναριθμητοι τροποι να περιεργαζεσαι και ιχνηλατεις το αφηρημενο.
Υπαρχουν αναριθμητοι τροποι να προσεγγιζεις το ακαταληπτο και ανεξηγητο. Να ικανοποιεις την περιεργεια,
απορια και θαυμασμο σου γιαυτο.

Γιατι πρεπει ολα αυτα να συνδεθουν και παγιωθουν με κατι υπερφυσικο .... και το κυριοτερο ....
γιατι πρεπει να προκυψει μια Υπακοη και ΦΟΒΟΣ και Λατρευτικο λειτουργικο για ολα αυτα ?
Ολα αυτα δεν ειναι προσωπο .... ειναι η Φυση σε ολη την πολυπλοκοτητα και ποικιλομορφια της.

This shape can also be found across the world in lava formations, specifically columnar basalt, a common type of lava.

Basalt columns with their preferably hexagonal cross sections are a fascinating example of pattern formation by crack propagation. Junctions of three propagating crack faces rearrange such that the initial right angles between them tend to approach 120°, which enables the cracks to form a pattern of regular hexagons. To promote understanding of the path on which the ideal configuration can be reached, two periodically repeatable models are presented here involving linear elastic fracture mechanics and applying the principle of maximum energy release rate. They describe the evolution of the crack pattern as a transition from rectangular start configuration to the hexagonal pattern. This is done analytically and by means of three-dimensional finite element simulation. The latter technique reproduces the curved crack path involved in this transition.

http://journals.aps.org/prl/abstract/10.1103/PhysRevLett.115.154301

Thanks Χρηστο -bye-

Σιγουρα ΔΕΝ μπορουσα να γνωριζω οτι ο βασαλτης κανει τετοια πραγματα :laugh:

Για τους Σιμσον και τον ρολο τους στην "διαμορφωση" της Αμερικανιης κουλτουρας και "διασκεδασης" ακουγονται πολλα. Επισης οτι τα κλιπακια τους ειναι γεματα με occult subliminal messgs.