Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

@CR, ξεκόλλα με τον Putin (χωρίς παρεξήγηση ελπίζω).
Αυτός ανοίγει προβλήματα, για να τον ευχαριστήσουμε όταν τα λύσει.
Είδες το υπουργικό συμβούλιο του Τραμπ? Πόσα δις περιουσία έχουν οι υπουργοί του ? 14 άκουσα αν θυμάμαι καλά.

Οχι δεν το ειδα. Αλλα ξερω οτ ο Τραμπ εχει καμμια δεκαρια απο μονος του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των

Εσι τουλαχιστον (λογικα) δεν θα βαλουν χερι στο ταμειο...εχουν τοσα δικα τους να φαν κι οι κοτες...
Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν αυτοδημιούργητο πλούσιο άνθρωπο που δεν ήταν παραδόπιστος και σπαγκοραμένος.
Για αυτούς, το να μαζεύουν λεφτά είναι Ο τρόπος ζωής τους. Όπως εγώ αναπνέω, αυτοί κοιτάζουν να βγάλουν λεφτά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κι αλλιώς.
Δεν έχω γνωρίσει και πολλούς πλούσιους βέβαια, αλλά αυτοί οι λίγοι που γνώριαα, ήταν όλοι στα όρια του φραγγοφονιά, γερολαδά κοκ.
Από τη μία είχαν το σπίτι των εκατομμυρίων, αλλά έψαχναν να παρκάρουν το incognito citroen c4 σε μέρος που δεν πληρώνεις παρκιν, παζάρευαν και το παραμικρό, ήξεραν τα φθηνά μέρη για φαγητό κοκ.
Τρόπος ζωής.
Πιστεύω ότι κάποιος απλώς εύπορος είναι πιο εύκολο να αντισταθεί στο βάζο με το μέλι, παρά ο βαθύπλουτος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο

Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν αυτοδημιούργητο πλούσιο άνθρωπο που δεν ήταν παραδόπιστος και σπαγκοραμένος.
Για αυτούς, το να μαζεύουν λεφτά είναι Ο τρόπος ζωής τους. Όπως εγώ αναπνέω, αυτοί κοιτάζουν να βγάλουν λεφτά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κι αλλιώς.
Δεν έχω γνωρίσει και πολλούς πλούσιους βέβαια, αλλά αυτοί οι λίγοι που γνώριαα, ήταν όλοι στα όρια του φραγγοφονιά, γερολαδά κοκ.
Από τη μία είχαν το σπίτι των εκατομμυρίων, αλλά έψαχναν να παρκάρουν το incognito citroen c4 σε μέρος που δεν πληρώνεις παρκιν, παζάρευαν και το παραμικρό, ήξεραν τα φθηνά μέρη για φαγητό κοκ.
Τρόπος ζωής.
Πιστεύω ότι κάποιος απλώς εύπορος είναι πιο εύκολο να αντισταθεί στο βάζο με το μέλι, παρά ο βαθύπλουτος.
Συμφωνω.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο

Τρόπος ζωής.

Nouveau riches

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των

Τρόπος ζωής.

Νόμος!!!

Τρόπος ζωής.

Όπως το' πε ο αλησμόνητος Ρασούλης "......Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκο!.......". Δεν πάνε σ' όποιο κι' όποιο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο

Nouveau riches
Χρήστο δεν μιλάω για τέτοιους τύπους.
Μιλάω κυρίως για εμπόρους που ξεκίνησαν όντως με ένα πάγκο στο δρόμο η εφοπλιστές που ξεκίνησαν με καϊκια. Κι είναι λογικό, αν τα έχεις δουλέψει τίμια τα λεφτά δεν τα πετάς από δω κι από κει.
Οι νεόπλουτοι είναι άλλοι κατηγορία. Easy come easy go.

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Εχετε δει κανεναν τετοιο με hiend στερεο? :)
Ο άνθρωπος που ήξερα εγώ τα πούλαγε.
Σπίτι του είχε ένα επισκευασμένο που του είχαν επιστρέψει στην εγγύηση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπη

Μιλάω κυρίως για εμπόρους που ξεκίνησαν όντως με ένα πάγκο στο δρόμο η εφοπλιστές που ξεκίνησαν με καϊκια. Κι είναι λογικό, αν τα έχεις δουλέψει τίμια τα λεφτά δεν τα πετάς από δω κι από κει.

Nope!

Δεν είναι έτσι.
Έχει να κάνει με το πόσες γενιές είναι που έχουν πλούτο.
Οι "πρόσφατοι" ακόμα έχουν τον αχόρταγο αλλά και την μνήμη του φθόνου.

Δεν έχει να κάνει με το αν τα απεκτησες τίμια, έχει να κάνει με το πόσο σε διαμορφώνουν σαν προσωπικότητα αυτά καθ'αυτά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας

Νεόπλουτοι

(συνήθως ότι χειρότερο)

:ernaehrung004:

Καρκίνωμα,Χρήστο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στέλιο,τίμια λεφτά και καραβοκύρης,δε συνάδουν

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιλάς για πλοιοκτήτες,άλλο πράγμα ο εφοπλιστής

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

@leo1964, δεν ξέρω τη διαφορά. Ναι όντως πλοιοκτήτες ήταν.

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Ο εφοπλιστης ναυλωνει καραβια και κανει μεταφορες. Ο πλοιοκτητης εχει δικα του.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Tωρα μπήκα στο νήμα, καθώς δουλεύαμε μου είπαν στο τηλεφωνο για την δολοφονια του πρεσβη της Ρωσιας. Με μια κουβέντα και οι δύο μαζί όπως είμασταν πάνω στα μηχανήματα με τον φίλο μου είπαμε: Οι Αμερικάνοι το έκαναν και σκάσαμε στα γέλια, αλλά τώρα μάλλον αυτό είναι ένα συνωμοσιολογικό σενάριο που αξίζει της προσοχής.

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Το να πιστεύεις στο Θεό είναι θεμιτό και κανείς από αυτούς που δε πιστεύουν δε μπορεί να αποδείξει πως δεν υπάρχει Θεός. Αυτό είναι ένα δεδομένο. Από την άλλη όμως, οι θρησκείες έχουν ενσωματώσει κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο δόγμα τους που εύκολα καταρρίπτονται και τότε βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης δεν έχει καμία σχέση με τον Θεό των Χριστιανών. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει πολύ περισσότερα ανθρώπινα χαρακτηριστικά (οργή κτλ). Και εκεί ξεκινάει το πρόβλημα - η ΠΔ δεν είναι κατά τη γνώμη μου θεολογικό βιβλίο αλλά είναι η μυθολογία των Εβραίων και τίποτ' άλλο. Η μεγάλη πλημμύρα και η Κιβωτός, ο πύργος της Βαβέλ, αλήθεια, μπορεί άνθρωπος με την παιδεία του 21 αιώνα να πιστέψει αυτές τις ιστορίες; Η επιστήμη της γλωσσολογίας έχει δείξει ξεκάθαρα το πως εξελίχθηκαν οι γλώσσες των ανθρώπων στο πέρασμα των αιώνων. Ο πύργος της Βαβέλ δε συνέβη ποτέ, γιατί πολύ απλά δε χρειάζεται να συνέβη.

Κι αν λοιπόν το δόγμα έχει μέσα τέτοια λάθη, τότε μήπως και τα υπόλοιπα που λέει το δόγμα είναι λάθος;

Τελικά, άσχετα αν υπάρχει Θεός ή όχι, ο Χριστιανισμός ως θρησκεία έχει αξία για την κοινωνία που θέλει να φτιάξει. Το "αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτό" είναι σημαντικότερο ως μήνυμα από τον φόβο για τον Εβραϊκό Θεό που καταστρέφει πόλεις (Σόδομα και Γόμορα) ή πνίγει όλο το πλυθησμό (Μεγάλη Πλημμύρα) ή σκοτώνει τους Αιγύπτιους που πειράξανε τον άριστο λαό του (αλήθεια οι Αιγύπτιοι δεν ήταν δημιούργημά του; ) κτλ κτλ κτλ

Το post είναι απάντηση στην ερώτηση "Υπάρχει Θεός" που τέθηκε νωρίτερα στο νήμα.