Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Και για να ξεκαθαριστούν τα πάντα:
- το google δεν δίνει απαντήσεις. Μηχανή αναζήτησης είναι και μάλιστα εκπληκτική.
- τα papers και οι επιστημονικές ανακοινώσεις ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ και τίθεται σε σκληρότατη κριτική και έλεγχο.
-τα ΠΑΝΤΑ είναι προσβάσιμα σε ΟΛΟΥΣ με το διαδίκτυο.
-οι δικαιολογίες "δεν ξέρω, δεν έχω ενημερωθεί" δεν είναι αρκετές στην εποχή μας για να αιτιολογήσουν λάθος συμπεράσματα και αντιλήψεις. Το ισοπέδωμα δε των πάντων είναι φτηνότερο από ποτέ.

Ασχετο με την κουβεντα σας (που παρασοβαρεψε :laugh:) ...
αλλα πολυ σχετικο με μια νεα κινηματογραφικη παραγωγη ! :proud:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το Hollywood ξερει καλυτερα απο μας ! :flute: Ετσι δεν ειπαμε ? ....

Την επιτάχυνση της βαρύτητας και το αν πράγματι υπάρχει (εκεί που μου λένε ότι βρίσκεται) η Αυστραλία μπορώ εύκολα να το διαπιστώσω και μόνος μου... :)

Αν κατανοήσεις το τι ακριβώς μας αποκαλύπτουν οι Άγιοί μας θα τους εμπιστευόσουν σε ΟΛΑ τα θέματα. Μάλλον δεν το έχεις "κατανοήσει"...

ΔΕΝ είναι το παν η επιστήμη! Και στο λέει ένας που έχει σπουδάσει και κάτι, αν έχει κάποια αξία αυτό.

Ο Θεός μας έδωσε νου για να κατανοούμε και να βλέπουμε το πραγματικό μας συμφέρον.

Ο Μεσαίωνας βρίσκεται στο μυαλό μας.

Και να ξέρεις. Όσο απόλυτος είσαι στις απόψεις σου άλλο τόσο απόλυτος είμαι και εγώ.

Οπότε, λογικά και συμπερασματικά-επιστημονικά αν θέλεις, ενδέχεται και οι 2 να σφάλουμε... :)

Το έψαξες? ή το πίστεψες ότι είναι 9,81m/sec^2?
Την έχεις πρόχειρη την απόδειξη? Κοίτα μην την "γουγλάρεις".
Αν δεν την έψαξες αλλά εκεί εμπιστεύθηκες τα "ανθρώπινα ευρήματα" είσαι ασυνεπής.
Μήπως το νούμερο μας το έδωσε κάποιος Άγιος στην περίπτωση αυτή?
Τις ομάδες αίματος? Πως το ξέρεις ότι είναι αυτές που σου είπαν?
Το έψαξες? ήσουν μπροστά στα πειράματα?
Ή στο αποκάλυψε κάποιος Άγιος?
Πουθενά δεν είπα ότι η επιστήμη είναι το παν. Μην βάζεις δικές σου παρερμηνείες στον δικό μου λόγο.
Αυτό που εγώ σου είπα είναι ότι η επιστήμη δεν είναι ΜΗΔΕΝ.
Τι διάβασε ή σπούδασε κανείς, έχει πολύ μικρή αξία. Μεγαλύτερη έχει η κατανόηση, η συνέχεια και η συνέπεια όλων αυτών των πληροφοριών.
Αλλιώς δεν είναι γνώση.

Πες μου λοιπόν: Ποιός άγιος σου είπε για τις ομάδες αίματος ή την κβαντομηχανική. Πράγματα που ξέρουμε ότι ισχύουν.
Και όχι δεν σφάλουμε και οι 2.
Εγώ δεν θα ρωτήσω την Ελένη Λουκά να μου πει πως θα λύσω μια διαφορική εξίσωση.
Δεν θα την ρωτήσω ΟΥΤΕ για την θρησκεία μου. Γιατί και από αυτή ελάχιστα έχει καταλάβει.

1. Κάτι που δεν είπα: ότι η επιστήμη είναι ΜΗΔΕΝ.

2. Δε χρειάζεται, για να μου απαντήσεις, να ειρωνεύεσαι τους Αγίους. Οι (Ορθόδοξοι) Άγιοι θα σου πουν γι' αυτά που αδυνατεί να εξηγήσει η επιστήμη και επίσης θα σου επιβεβαιώσουν ότι ο άνθρωπος ΠΡΩΤΑ θα πρέπει να αναζητεί τις λύσεις των προβλημάτων του στον κόσμο και στην επιστήμη και ΚΑΤΟΠΙΝ να απευθύνεται στο Θεό.

3. Τι δουλειά έχει η Λουκά στη συζήτηση? Χρήστο με εκπλήσσεις... :)

Κάτι που έκανα λάθος και το παραδέχομαι. Αδυνατώ να μετρήσω το 9.81 m/s2... :)

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Και για να ξεκαθαριστούν τα πάντα:
- το google δεν δίνει απαντήσεις. Μηχανή αναζήτησης είναι και μάλιστα εκπληκτική.
- τα papers και οι επιστημονικές ανακοινώσεις ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ και τίθεται σε σκληρότατη κριτική και έλεγχο.
-τα ΠΑΝΤΑ είναι προσβάσιμα σε ΟΛΟΥΣ με το διαδίκτυο.
-οι δικαιολογίες "δεν ξέρω, δεν έχω ενημερωθεί" δεν είναι αρκετές στην εποχή μας για να αιτιολογήσουν λάθος συμπεράσματα και αντιλήψεις. Το ισοπέδωμα δε των πάντων είναι φτηνότερο από ποτέ.

με το αναλογο αντιτιμο,βεβαιως-βεβαιως!

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Όσο κοστίζει μια βόλτα στην κοντινότερη βιβλιοθήκη πανεπιστημίου ή ακόμη και δωρεάν...

1. Κάτι που δεν είπα: ότι η επιστήμη είναι ΜΗΔΕΝ.

2. Δε χρειάζεται, για να μου απαντήσεις, να ειρωνεύεσαι τους Αγίους. Οι (Ορθόδοξοι) Άγιοι θα σου πουν γι' αυτά που αδυνατεί να εξηγήσει η επιστήμη και επίσης θα σου επιβεβαιώσουν ότι ο άνθρωπος ΠΡΩΤΑ θα πρέπει να αναζητεί τις λύσεις των προβλημάτων του στον κόσμο και στην επιστήμη και ΚΑΤΟΠΙΝ να απευθύνεται στο Θεό.

3. Τι δουλειά έχει η Λουκά στη συζήτηση? Χρήστο με εκπλήσσεις... :)

1. Δεν το είπες, έτσι πράττεις όμως όταν ισοπεδώνεις συνομωσίες με επιστημονικές αλήθειες αποδεδηγμένες εδώ και 10ετίες.
Όταν σου δίνουν την άκρη να διαβάσεις μα επιστημονική αλήθεια και απαντάς:

Εγώ Χρήστο τώρα θα σου πω τα εξής.

Ήσουν μπροστά όταν γίναν οι αναλύσεις?

Παρακολούθησες τη διεξαγωγή των συμπερασμάτων?

Σου απέστειλαν αντίγραφο των αναλύσεων στο σπίτι σου?

Σε ενημερώνουν για τυχόν updates?

Εμπιστεύεσαι αναπαραγωγή ανθρώπινων ευρημάτων (= google) και όχι π.χ. λόγια Αγίων της θρησκείας μας? :)

Εκτός αν δεν συνειδητοποιείς τι λες (γράφεις).

2. Δεν ειρωνεύομαι τους Αγίους. Επειδή τους σέβομαι, ειρωνεύομαι αυτούς που τους "χρησιμοποιούν" με λάθος τρόπο. Απλό είναι.

3. Η Λουκά μπήκε στη συζήτηση για να δείξω ότι απλά και μόνο οι αγαθές προθέσεις (γιατί τέτοιες σίγουρα έχει) δεν φτάνουν.
Χρειάζονται πολλά περισσότερα.

Προσπάθησε λοιπόν να είσαι λιγότερο αναντίστοιχος.

Re: Που πάει η υφήλιος?

Ευχαριστώ.
δεν ήθελα να υπερασπίσω κάποιο δικαίωμα, ισότητας ή οτιδήποτε, ήθελα απλά να καταλάβω το λόγο της διάκρισης.
Δεν τον κατάλαβα καλα, να είμαι ειλικρινής. Αλλά δεν έχω παράπονο: μου είπες πολλά. Για αυτούς.

Το Άβατον είναι μια απόφαση που πήραν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του Αγίου Όρους.
Έχουμε υποχρέωση να τη σεβαστούμε όπως σεβόμαστε και τον γείτονα που αποφασίζει ποιον θα βάλει στο σπίτι του.
Η απόφαση που πήραν έχει να κάνει με την αφιέρωση του τόπου στην Παναγία.
Δεν έχει να κάνει με μείωση των γυναικών. Απλά σύμφωνα με την αρχική αφιέρωση και την παράδοση η Παναγία θα πρέπει να είναι η πρώτη γυναίκα που θα μπεί στον κήπο της (Α.όρος)

"Δεν ειρωνεύομαι τους Αγίους. Επειδή τους σέβομαι, ειρωνεύομαι αυτούς που τους "χρησιμοποιούν" με λάθος τρόπο. Απλό είναι."

Απευθυνόσουν σε μένα? Και αν ναι, εξακολουθείς να απευθύνεσαι?

Η Λουκά (και η κάθε Λουκά) δεν έχει ΙΜΟ αγαθές προθέσεις. Πιθανότατα βρίσκεται σε μεγάλη πλάνη...

Δύο πράγματα χρειάζεται πραγματικά ο άνθρωπος Χρήστο. Αγάπη και ταπείνωση!

Και όλα βρίσκουν το δρόμο τους...

"Περιβόλι" (και όχι κήπος) Χρήστο.

Που καρποφορεί πνευματικά χαρίσματα (και όχι φρούτα και λαχανικά)...

Απλά να σε συμπληρώσω.

Δηλαδή, να καταλάβω. Το θεωρείτε κατόρθωμα??

Επίσης, απαγορεύεται η παράνομη είσοδος - χωρίς διαμονητήριο - και τιμωρείται με το νόμο!
Όχι. Όπως είπα. No big deal το να πατήσει γυναίκα στο άγιο όρος. Και η μητέρα μου δεν προλαβαινε να βγάλει διαμονητηριο. Έτσι κι αλλιώς δεν είχε σκοπό να μείνει

Δηλαδή να καταλάβω. Πως θα έβγαζε η μητέρα σου διαμονητήριο??????

Δηλαδή να καταλάβω. Πως θα έβγαζε η μητέρα σου διαμονητήριο??????
Είδες που μπήκε χωρίς διαμονητηριο ; αν θες να μπεις δεν υπάρχει κάποιο θεϊκό φράγμα...

Βρε ανθρωπε, δε μπορει γυναικα να βγαλει διαμονητηριο. Και θα προτιμουσα λιγοτερη ειρωνεια, αν γινεται...

"Δεν ειρωνεύομαι τους Αγίους. Επειδή τους σέβομαι, ειρωνεύομαι αυτούς που τους "χρησιμοποιούν" με λάθος τρόπο. Απλό είναι."

Απευθυνόσουν σε μένα? Και αν ναι, εξακολουθείς να απευθύνεσαι?

Η Λουκά (και η κάθε Λουκά) δεν έχει ΙΜΟ αγαθές προθέσεις. Πιθανότατα βρίσκεται σε μεγάλη πλάνη...

Δύο πράγματα χρειάζεται πραγματικά ο άνθρωπος Χρήστο. Αγάπη και ταπείνωση!

Και όλα βρίσκουν το δρόμο τους...

Σε εσένα.

Όχι

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

δωρεαν ειναι,για οποιον πληρωσει μια συνδρομη πρωτα.

Περιμενω ....

attachment.php

... ειναι κουφια η Γη ? :rolleyes: