Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Το ραδιενεργό ρουθήνιο χρησιμοποιέιται, όπως είπε ο chrisssb, στην ιατρική για θεραπεία όγκων. Σε ποσότητες παράγεται από σχάση ουρανίου και το πιο ραδιενεργό του ισότοπο έχει ημιζωή λιγότερο από ένα έτος.

Η περιεκτικότητα ενός μεταλλικού μετεωρίτη σε ρουθήνιο είναι 800 φορές μεγαλύτερη απ' ότι της Γής. Βλέποντας στον χάρτη τις αυξημένες τιμές στην Ισπανία, θα το συσχέτιζα με δυο μεγάλους μετεωρίτες που καταγράφηκαν εκεί, αλλά αυτό ήταν στις αρχές Αυγούστου.

Αν ήταν διαρροή από πυρηνικό εργοστάσιο θα έπρεπε να υπήρχαν κι άλλα υλικά. Ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο ήταν η προσπάθεια ανάκτησης ρουθηνίου από ραδιενεργά κατάλοιπα αντιδραστήρα. Κατά την Wikipedia όμως κανένας δεν το κάνει αυτό με την τρέχουσα τιμή του ρουθηνίου στα $78 η ουγκιά.

Real time χάρτης ραδιενέργειας:
https://remap.jrc.ec.europa.eu/GammaDoseRates.aspx
Η μέγιστη τιμή είναι στο Brahin της Λευκορωσίας... Το αστείο είναι ότι εκεί δεν υπάρχει πυρηνικό εργοστάσιο, αλλά ο μεγαλύτερος φωτοηλεκτρικός σταθμός παραγωγής!

Last edited:

hqdefault.jpg

web-france-president-emmanuel-macron-c2a9youtubefrance-24.png

macron_illuminati.jpg

ob_05f9e8_macron-245353-w460.jpg

Τι θέλουν να πουν οι ποιητές εδώ;

Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατάνε πια τα σαβούρια....

Αν είναι να είμαι Πεφωτισμένος και να κοιμάμαι και να ξυπνάω με κάποια στην ηλικία της μάνας μου να μου λείπει.Προτιμώ να είμαι παντελώς συσκοτισμένος.

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Η περίπτωση του Μακρόν, είναι εξαίερση, Νικόλαε... Ο κανόνας είναι οτι, τώρα, αυτές που θα ευχόμασταν να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε μαζί τους, κοιμούνται και ξυπνάνε μ'αυτούς... lol

Μπα,δόξα τω Θεώ σε αυτόν τον τομέα είμαι καλύτερα απο τον Μακαρόν και σια!Πάντως αυτό που τα ομορφόπαιδα που κάνουν κουμάντο την εε συμβιούν με ηλικιωμένες αξίζει απο μόνο του μια θεωρία συνομωσίας...

Χμμ, το ρουθήνιο χρησιμοποιείται για πυρικό καύσιμο σε δορυφόρους. Λέτε να μας ήρθε από κει; Το άρθρο πάντως λέει ως πιθανότερη αδήλωτη διαρροή σε φαρμακευτική εγκατάσταση.
https://www.ptisidiastima.com/ru-106/

Ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί δεν παρακολουθώ τηλεόραση αλλά έτυχε να δω ένα απόσπασμα ειδήσεων πριν κάτι μέρες που μου φάνηκε ενδιαφέρον.
Ήταν σχετικά με την δολοφονία του δικηγόρου και έχω την εντύπωση ότι άκουσα η αστυνομία ψάχνει και μέσω Google τις αναζητήσεις του ονόματος του δικηγόρου τις προηγούμενες μέρες της δολοφονίας του. Τι ήθελαν να πουν οι ποιητές δημοσιογράφοι; Ότι η Google θα δώσει στοιχεία ποιοί έψαξαν το όνομα του δικηγόρου; (προφανώς σχεδιάζοντας την δολοφονία; ) . Ή εγώ κατάλαβα τελείως λάθος την είδηση;

Mπα κάτι άλλο θα είναι.

Οι δολοφόνοι από το google θα βρίσκανε το στόχο τους?

Παράξενο μου ακούγεται...

Όλοι έχετε ακούσει για το HAARP, τα chemtrails, την χρήση laser κ.λπ. για τον έλεγχο του κλίματος.

ΟΛΑ αυτά είναι κατασκευασμένα για να μας αποπροσανατολίσουν ώστε να μην πάρουμε χαμπάρι τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τρόπο ελέγχου του κλίματος.

ΙΔΟΥ! (αν δεν αντέχετε ΜΗΝ το ανοίξετε)

22554971_10211015094200038_3519928178797224448_n.jpg

Όχι αποκλείεται, δεν γίνεται αυτό ρε Χρήστο

Προφανώς ο συμπιεστής μπήκε μέσα ,γιά <αντιστροφή κλίματος>

αφου φαινεται ρε παιδια,οτι ηταν κλειστο δωματιο και στη συνεχεια το ανοιξαν.
Κι απ'τον πανω οροφο φαινεται κι απ'το εδαφος.

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

αφου φαινεται ρε παιδια,οτι ηταν κλειστο δωματιο και στη συνεχεια το ανοιξαν.
Κι απ'τον πανω οροφο φαινεται κι απ'το εδαφος.

Όχι.

Απλά κλείσανε με τζαμωτό το μπαλκόνι :D
Kάτω φτιάξανε κάτι σαν πεζοδρόμιο.

Φαίνεται και από τις πλάκες κάλυψης των εξωτερικών τοίχων που είναι κάτω από το κλιματιστικό.

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Προφανώς ο συμπιεστής μπήκε μέσα ,γιά <αντιστροφή κλίματος>

Είναι σατανικά έξυπνο.
Αντί να αγοράζεις πολλά κλιματιστικά για να βάλεις σε κάθε δωμάτιο παίρνεις ένα το βάζεις έξω και αλλάζεις το κλίμα. :glowlamp:

:flipout:

Πρέπει να καταναλώνει όμως τον αγλεορα. Ελπίζω να είναι inverter

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Παλιοπαιδα .... με ξεσηκωσατε ! :proud:

Θυμομουν οτι καπου ... καποτε ... κατι ειχε παρει το ματι μου :rolleyes:

STASH1_473_355.jpg

http://www.newsit.gr/ellada/den-ein...atistiko-sto-kentro-tis-athinas-foto/1592646/

Γιατι ..... λεφτα υπαρχουν !!!! :fahne90: