Θεος για μια μερα!!!

nikosfp

Established Member
1 December 2006
141
Πάτρα
Κυριες-οι γεια σας.Επειδη συχνα μου ερχεται στο στομα η λεξη του γνωστου ασματος, "Να μουνα θεος για λιγο"και οταν σκεφτομαι τι θα εκανα αν γινομουν,ισως με το δικο μου σκεπτικο τα πραγματα να ηταν η καλυτερα η χειροτερα,εσεις θα αλλαζατε η θα αφηνατε τα πραγματα οπως ειναι?Και αν τ αλλαζατε,τι αλλαγες θα κανατε?Καθε απαντηση σοβαρη η αστεια δεκτη,ετσι για να διασκεδασουμε λιγο και να ξεχασουμε την ζεστη!

Θα προσπαθούσα να θέσω τις τύχες στις ζωές των ανθρώπων στα δικά τους χέρια. Το πως, μη με ρωτήσεις, δεν το ξέρω.

Α, και θα καταργούσα (αυτή είναι η σωστή λέξη) τον Αλέξη κούγια και το δελτίο ειδήσεων του Σταρ.

Θα διόρθωνα ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα κακώς κείμενα αυτής της ζωής μιας και υπάρχει μεγάλη δυστυχία στον κόσμο..........................

και θα απαγόρευα για ΠΑΝΤΑ την οδήγηση στις γυναίκες.:flipout:

Aν ήμουν θεός θα εκανα τα εξής :

Toν Μπους στην φυλάκα ισόβια!!

Θα καταργούσα τα όπλα!

Θα καταργούσα το χρήμα!

Θα έβαζα οικολογική συνείδηση σε όλους τους ανθρώπους!

και θα έκανα μίξεις λαών για να ζουν όλοι αρμονικά χωρίς διακρίσεις.

Μα ειναι πολυ απλό...θα τους έστελνα όλους στον Αρη, εκτός από εμένα και τα playmates! :ADFADF1:

χμμμμμ....

δύσκολη ερώτηση.

Θα μου αγόραζα ένα σετάκι magnepan 20.1 μαζί με τα κατάλληλα mark levinson (ενισχυτές, πηγή κλπ).

χεχε

καλά, ίσως να καταργούσα και όλα τα ερκοντίσια από όλη τη γη, μπας και έσωζα με αυτόν τον τρόπο τον ρημαδοπλανήτη μας.

Re: Απάντηση: Θεος για μια μερα!!!

Α! ξέχασα!

Επίσης θα καταργούσα τα flat γυναικεία πατούμενα και θα τις υποχρέωνα όλες να κυκλοφορούν με τακούνια.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Θεος για μια μερα!!!

Α! ξέχασα!

Επίσης θα καταργούσα τα flat γυναικεία πατούμενα και θα τις υποχρέωνα όλες να κυκλοφορούν με τακούνια.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Εσυ εισαι Σαδιστης ρε !! ! !! ! ! :slapface:

Θα έσβηνα από τον χάρτη τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής!!!!

μην ειστε αφελεις θα μας κυβερνουσαν οι κινεζοι σε αυτη την περιπτωση......

βρειτε κατι αλλο.

Να ειχαμε ας πουμε Μητριαρχικη κοινωνια και να εκαναν κουμαντο οι Γυναικες

Θα έσβηνα από τον χάρτη τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής!!!!

Σίμο, βαριά κουβέντα. Έχει πολλά καλά το Αμέρικα, εκτός από κακά. Δε φταίνε οι λαοί, φταίνε τα κεφάλια.

Εγώ πάλι, θα έκανα το εξής (κλεμμένο από τον Αρκά):

Θα έφτιαχνα μια κιβωτό, θα έβαζα μέσα πολιτικούς, μεγαλοδικαστές, εφοπλιστές και τους βασικότερους οικονομικούς παράγοντες του πλανήτη.
Μετά θα τη σφράγιζα και θα ζούσαμε οι υπόλοιποι ήσυχα κι ευτυχισμένα!

βρειτε κατι αλλο.

Να ειχαμε ας πουμε Μητριαρχικη κοινωνια και να εκαναν κουμαντο οι Γυναικες

Που ζεις ?????? ακόμα δεν το πήρες χαμπάρι !!!!:flipout: :flipout: